Utvisade vägrar åka hem- får ändå bidrag.

Nu har det gått drygt ett år sedan familjen Uka fick sitt beslut om utvisning till hemlandet Kosovo. Eftersom man motsätter sig utvisning tvingas familjen, som har två gravt hjärnskadade döttrar, leva på 3000 kronor i månaden.

I april förra året kom Migrationsdomstolens besked. Döttrarnas sjukdom anses inte vara livshotande, och därför finner man ingen anledning att bevilja uppehållsstillstånd för familjen.

Vanligtvis har en person med utvisningsbeslut två veckor på sig att lämna landet. Varför familjen Uka hittills har fått stanna i över ett år sedan beslutet togs kan Kristina Kranjcevic på Migrationsverket inte uttala sig om (Nt)

Kommentar:
Sverige har ingen reglerad invandring längre, om asylsökande efter utvisningsbeslut kan stanna kvar och fortsätta leva på bidrag så länge de vill.
Vi borde i så fall lägga ner Migrationsverket, Migrationsdomstolen och Migrationsöverdomstolen !
Vi slipper åtminstone försörja ett stort antal byråkrater och jurister som parasiterar på oss skattebetalare.

//Elfyma+

4 Responses to Utvisade vägrar åka hem- får ändå bidrag.

 1. carl skriver:

  Det verkar sanslöst att kunna göra något som detta
  får jag ett beslut som går mig emot har jag bara att
  följa besutet, inget annat kan jag göra.

 2. Cavatus skriver:

  Hur kan man få uppbära bidrag i ett sådant tillstånd? Att bidraget drogs in skulle ju vara ytterligare en anledning till utvisade att söka lyckan i något annat land eller i sitt forna hemland? Att fortsätta betala ut bidrag gör ju att de biter sig fast ännu mer. Detta är ett oerhört slöseri med skattebetalarnas pengar och rent bedrägeri mot skattebetalarna.

 3. Nuder skriver:

  Jag skrattar ej längre….jag tillhör icke omvärlden.

 4. Göran skriver:

  Oftast när det gäller viktiga spörsmål inom vården saknas pengar. Hur många gånger har vi inte fått tillfälle att läsa om åldringar inte får den vård de har rätt till. Det finns hur många sådana här exempel som helst, där pengar saknats.
  Enda gångerna man läser om motsatsen är när det gäller penmgar till biståndet och den mastodonta invandringen. Då finns hur mycket pengar som helst, i annat fall lånar vi. Här kan vi då läsa om ytterligare en asylant, bland hundratusentals andra vi fått på halsen, som vägrar lämna sina feta bidrag. Den lär vi inte lär bli av med i brådrasket. Det enda vi med säkerhet vet, är att den här asylanten kommer att kosta oss ytterligar några vårdplatser. Vårdplatser som kommer att få läggas ner.
  Vi har också i dagarna fått konkreta bevis på att cansersjuka tvingas till att arbeta för att Försäkringskassan skall spara pengar åt staten. Vad nu pengarna används till vet vi alla.

  Det här visar på att invandringen är den värsta olycka som drabbat landet i modern tid. Låt oss gemensamt ta saken i egna händer för att ändra på det. Rösta på Sverigedemokraterna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: