Även Teknikens Värld har inslag om mångkulturen!

Bloggen fick ett tips. Det finns hur många tidningar som helst i Sverige som inte säger något om vardagen för svenskar. Därför känns det skönt att vissa inte sticker under stol med sanningen.

”Att sälja bil på Blocket har sina sidor. Jag fick en skräckupplevelse för ett par veckor sedan när jag sålde jag min Mercedes cabriolet.
Priset – 79 000 kronor – var tydligen rätt för det dröjde inte mer än en minut innan den förste ringde. Han bjöd 60 000 kronor vid snabb affär. Jag sade nej. Men han ville i alla fall komma och titta. Min hustru var hemma just då och jag förklarade att han i så fall kunde ringa till henne och göra upp om en tid.
Nästa samtal, från en bilhandlare, dröjde inte mer än ett par sekunder.
– Jag köper den, sa han, kort och koncist.
Vi kom överens om att träffas om en halvtimme och göra upp affären. Fick sedan kontakt med den förste mannen. Så här lät det, något förkortat.
– Du behöver inte komma ut och titta på bilen, den såldes nyss.
– Nej. Jag ska åka och titta på den.
– Gör inte det, den är redan såld.
Då kommer jag ut och skär sönder bilen. Jag vet var du bor. Man jävlas inte med zigenare.
För det första: Varför ringer så många människor och föreslår tok affärer? Det verkar vara lag på att om man annonserar en bil för 100 000 kronor så erbjuds man 50 000 kronor.
För det andra: Varför betonar så många bilköpare att de ”har pengar”? Det ställer ju knappast den spekulanten i en särställning i mina ögon. Vilken köpare har inte pengar?
För det tredje: Vad säger romer/zigenare om sådan här business? Merparten är ju bevisligen inte skumma hästhandlare i bilnäringen. Men sådana här typer sprider ju ”badwill” för en hel folkgrupp.”

Som sagt, vi får se hur länge denna finns uppe.

Varjager

3 Responses to Även Teknikens Värld har inslag om mångkulturen!

  1. Niklas Bergström skriver:

    kompisen har köpt och sålt vid en del tillfällen via nätet bilar. Kompisen hävdar att flertalet mångkultur beter sig förjävligt ren ut sagt. Framförallt de du nämde om priser så är dom extremt likgiltiga likaså när de skall presentera sitt intresse via telefonen. låter så här , ö hur mycket ska du ha. Istället för och presentera sig i sympatisk ton. Mångkulturens baksidor genomsyrar i stort sett alla åmråden numera.

  2. TARZAN skriver:

    Jag har också hört historier om Blocket och zigenare – man måste nog ha knapphändiga uppgifter för att hålla packet på avstånd.

  3. Bengt Lundström skriver:

    Har själv blivit hotad av en finsk zigenare som krängde knark. Men blev inte förfärad för det, utan bidar min tid…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: