Alla PK-ister och Sverige hatares mardröm.

I dag gifter sig Kronprinsessan. Media pratar om 500,000 tusen människor var ute och hyllad brudparet. De sjung nationalsången och viftade med Sveriges flagga. Det måste ha gjort ont i republikaner och kommunist hjärtan när de ser hur älskat kungahuset är. Grattis till Brudparet!

Varjager

9 Responses to Alla PK-ister och Sverige hatares mardröm.

 1. Cavatus skriver:

  Just därför är det en njutning att se bröllopet. Tyvärr tvingades jag se Mona Sahlins, Wetterstrands och Peter Erikssons falska nunor. Wetterstrand satt med båda armbågarna och hängde på bordet. Jag rös när jag såg henne.

  Kungahuset är väl om något ett exempel på en mångårig svensk kultur? Detta med anledning av att den svenska kulturens existens är ifrågasatt.

 2. ole skriver:

  Maria Wetterstrand denna lismande rövslickare FY FAN…………Säger jag bara

 3. xmaverickx skriver:

  Det var en fantastisk dag,man glömde (nästan) allt om det som kallas ”mångkultur.”
  Och man kände sig stolt över att vara svensk.
  Men nu börjar man så smått komma tillbaka till verkligheten igen.

 4. Blodsven skriver:

  Måna som hatar allt genuint svenskt lär väl ha lidit alla helvetes kval, när folk viftade med svenska flaggan och kände gemenskap. Fan vad töntiga vi svenskar är jämfört med påhittiga inavel i ex.vis Rinkeby…

 5. Lina skriver:

  Det är då sannerligen intressant att läsa din bristfälliga svenska samtidigt som det går upp för mig att din text söker verka för att kritisera det ”icke-svenska” och avhysa det mångkulturella Sverige. Att du dessutom hyllar det svenska kungahuset, ett kungahus vilket sedan 1800-talet är inhyrt från andra delar av världen, gör mig nästan full i skratt. Men skrattet stockar sig i halsen då jag läser övriga analfabeters kommentarer och deras oförmåga i att tänka vare sig klart eller självständigt.

  Bröllopet igår var i sanning en vacker tillställning – och säkerligen även en dyr sådan – vilken jag inte önskar svärta ned genom tal om en odemokratisk urvalsprincip för medlemskap i Kungahuset, det sparar jag till en annan gång.

  För övrigt fanns, bland de 500 000 åskådarna på plats, inte bara de ”ariska” svenskar vilka sådana som du håller så varmt om hjärtat. Och oavsett ursprung tycktes de alla älska Kungahuset med samma kärlek utan en tanke på att släkten Bernadotte inte ens – enligt exempelvis Sverigedemokraternas invandringskritiska ”välfärdspolitik” – förtjänat en krona av de pengar vilka spenderades igår..

  • varjager skriver:

   Din Svenska? Man skall nog inte kasta sten i glashus(söker verka?). Hur kan du anse att det svenska kungahuset är inhyrt? Om det bröllopet var dyrt? Ställ det i proportion till alla 95% som inte har asylskäl och vad det kostar per månad så är det en piss i oceanen. Du verkar vara väldigt mycket ute och cykla men det är ok. Var någonstans läser du in ariska svenskar? Men det är klart, man kan alltid dra fram nazist kortet när man inte har argument. Så därav lämnar jag dina försök till billig poängplockning åt papperskorgen nästa gång.

  • M Capensis skriver:

   Förste Bernadotten tvärvände svensk politik, så att vi gick i krig MOT Napoleon, stället för med honom, som den svenska adeln hade tänkt sig. Vilket besparade landet ett katastrofalt nederlag. Därefter lade han grunden till den politik som ledde till den 200-åriga fred vi har haft sedan dess.

   Gustav VI Adolf agerade som kronprins i början av 1900-talet som medlare mellan överklassen och socialisterna, och var en starkt bidragande faktor till att Sverige inte kollapsade i inbördeskrig. Under dessa förhandlingar blev han och Hjalmar Branting nära personliga vänner. Fröet till den svenska modellen med samförstånd istället för konflikt såddes här.

   I relation till detta, är gårdagens kostnad en spottstyver. Allt handlar inte om pengar, även om produkterna av dagens historielösa skola tycks tro det.

 6. Bo skriver:

  @Lina. Svenskhet sitter inte i förmågan att stava helt perfekt. Det kan ”Knugen” intyga.

  ”Gå och mjölka korna Lina, det är det enda du begriper dig på” (Emil i Lönneberga) 🙂

 7. Henrik C skriver:

  Såg ni som Mona Sahlin försökte gömma sitt äcklande när hon visades i tv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: