78 av de 100 grövsta brottslingarna i Skåne har invandrarbakgrund.

Är det detta som menas med en tillgång Ryggradslöse? Är det detta vi är avundsjuka på Mona muslim? Är det dessa som kommit utifrån och byggt vårat land Maud? Saxar från HD.se

”Grova våldsbrott, knark- och vapensmugglingar förhindrades i Skåne 2009 som en följd av polisens taktik att punktmarkera 100 utvalda yrkeskriminella.
— Visst hände det mycket i länet under året. Men utan våra insatser hade det hänt ännu mer, säger Göran Landvall på länskriminalens underrättelsetjänst i Skåne.
De operativa ärenden som startades under 2009 gäller bland annat narkotikabrott, grova vapenbrott, mordförsök, grova stölder och människohandel för sexuella ändamål. I många av fallen samarbetar Skånepolisen med kolleger i andra län eller utomlands.
Alla de 100 på listan under 2009 är män, de flesta i intervallet 40-49 år. 78 har invandrarbakgrund, definierat som att minst en av föräldrarna är födda utomlands.
En av männen på listan sköts ihjäl under året. ”

Som sagt detta visar att invandringen inte gagnar Sverige. Nu väntar vi bara på att artikeln skall bli korrigerad. För inte kan väl främlingsfientliga fakta få kvarstå? SD talar sanningen ,nä’r skall 7 klövern sluta ljuga?

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: