Våldtäkter har blivit vardagsmat. Men politiker och media bryr sig inte om verkligheten.

För skulle de vara ärliga och jobba emot det skulle de stänga våra gränser och skicka ut de som begår dem. I Oslo var det 100% invandrare som tog för överfalls våldtäkterna. Vad är det som får våra politiker och PK media att tro att Sverige ser annorlunda ut? Vi har släppt in än mer än Norge. Varför är Fi så tysta? Är det för att det passar inte in i deras mall med vita hetrosexuella män som förövare?

Liv förstörs på löpande band, men våra styrande lägger locket på. Det är ju bara Svenska kvinnor som drabbas….

länk 1, länk 2 , länk 3, länk 4

Varjager

P.s i ingen av artiklarna skrivs signalementet ut.. i ingen….man undrar ju varför? Vi som har samhällskritiska ögon vet.

3 Responses to Våldtäkter har blivit vardagsmat. Men politiker och media bryr sig inte om verkligheten.

 1. JO skriver:

  Läs och jämför med Norge och Danmark där invandrarkritiken debatteras. Varför, jo där finns invandrarkritiska partier med i deras riksdag, inröstade av deras medborgare.
  Nu saknas bara några röster till på SD så kommer vi få se en mer ärlig och öppen debatt efter valet i höst.
  Aldrig tidigare har din röst varit mer värd för Sveriges framtid, om vi ska ha säkra gator, trygg framtid, sunda värderingar och ett öppet samhällsklimat där invandrarrelaterade frågor inte är tabu.
  Rekommenderar alla att läsa och jämföra vad norsk media skriver om brott och vilka som utför dessa; vg.no – aftenposten.no – dagbladet.no

 2. kalvtunga skriver:

  Jag tror att våra politiker och journalister tycker att det är synd att stoppa gruppvåldtäkter då det ger en så fin sammanhållning bland utövarna.

 3. Il Padre skriver:

  Bara att hoppas att till slut något politiskt högdjurs dotter eller fru blir gängvåldtagen så att de förbannade politikerna får upp ögonen för att de är våra kvinnor och barn som de riskerar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: