FN Diktaturkramarna och yttrandefrihetens fiende kritiserar Sverige igen….

För att vi avisar Irakier..

”UNHCR kritiserar i skarpa ordalag Sverige, Norge, Nederländerna och Storbritannien som i en gemensam aktion utvisade en stor grupp irakier till Bagdad igår. Irakierna samlades i Sverige och skickades med charterplan till Bagdad. De var asylsökande som fått avslag. Det är första gången en grupp europeiska länder gått samman för massutvisning av irakier, enligt UNHCR.
–Det är mycket allvarligt. Säkerhetsläget är instabilt i Irak med fortsatta våldsamheter och människorättsbrott. Vi är oroade över signalen denna europeiska massaktion sänder till grannländerna Syrien och Jordanien dit många irakier flytt, säger UNHCR:s taleskvinna Melissa Fleming till SvD.
Hon befarar att ”utvisningen från Sverige riskerar irakiernas liv” och beklagar att det handlar om tre vanligtvis generösa flyktingländer – Sverige, Norge och Nederländerna.
Vi brukar hålla upp Sverige som föregångsland när det gäller flyktingmottagning. Det kan vi inte göra nu. Risken är att andra länder anser det rättfärdigat att skicka tillbaka irakier eftersom även Sverige gör det, säger Melissa Fleming.”

Alla andra skickar tillbaka jämt, men inte Sverige. Alla skickar tillbaka men inte Sverige. Smaka på den meningen igen.

Varjager

3 Responses to FN Diktaturkramarna och yttrandefrihetens fiende kritiserar Sverige igen….

 1. Göran skriver:

  Det finns ingen anledning att tillmäta FN:s uttalande någon större betydelse. Där sitter alltför många representanter från utvecklingsländerna och viftar med sina outvecklade pekpinnar. Vi måste ha klart för oss att de talar i egen sak och att deras uppgift uteslutande går ut på att skinna oss på så mycket som möjligt. Kritiska uttalanden därifrån är inget att gråta blod över.

 2. Il Padre skriver:

  Jag har svårt att föreställa mig att Melissa Fleming, taleskvinna för UNHCR själv är biologisk förälder. En kvinna så högt upp i karriären har satsat på just den och inga egna nära och kära. Antagligen är alla jordens barn, hennes barn och hon har ju ett uppdrag som går ut på att säga vad hon gör. Varför skulle hon känna något för Sveriges och svenskarnas problem och framtid? En sån där kvinna har tappat greppet om verkligheten för länge sedan och när livet går mot sitt slut, har hon inga egna nära och kära att oroa sig för. En navelskådare von oben! Obehagliga personer det där, men inget att bry sig om. Det kommer fler protester som Sverige måste blunda för om det ska bli någon ordning på det här landet igen! Vi som känner ansvar börjar med att rösta in SD i riksdagen!

 3. Cavatus skriver:

  Se hit alla duktiga kampanjarbetare! Fyra dokument utlagda på nedladdningssidan, två flygblad och ett ändringsbart visitkortsdokument samt flygbladet med Mona Sahlins famösa ekonomi (inskickat av en utdelare). Gå till flygbladssidan för mer info:

  http://aktualia.wordpress.com/flygblad/

  Du har väl läst Julia Caesars alla krönikor? Om inte, fortsätt att läsa dem och SPRID framför allt länken vidare i mejl och annat.

  korta.nu/jc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: