Efter upploppen i Rinkeby: Hårdare tag från polisen.

Nu skall ni se att dialog Polisen kommer att ta i av bara den när de pratar så ”bus-ungarna” förstår. Nu kanske vi borde fråga oss varför Polisen inte öppnar eld? Alla som kastar sten är ju de facto ett hot mot demokratin? Eller är det så att vi inte får ta i med hårdhandskarna mot de nya ”svenskarna”? Snart kommer väl Jerzy Snickisnacke med en ny dimridå att det är bara anmälningarna om upplopp som ökat?

”Nu kommer polisen att vara beredda att ta till hårdare tag mot personer som motarbetar dem.

– Vi kommer att ingripa kraftfullt mot alla tecken på fortsatta upplopp. Nu pågår också ett intensivt arbete för att identifiera och gripa personer som deltagit i upploppen, säger länspolismästare Carin Götblad i ett pressmeddelande.”

Varför inte gripa familjen till de skyldiga med och sätta dem på ett plan till ”hemlandet”? Då skulle det snart ta slut. Gamla landet och inga ”svenne” pengar. Ja jisses vad snabbt det skulle bli ordning och reda.

Varjager

3 Responses to Efter upploppen i Rinkeby: Hårdare tag från polisen.

  1. kafka skriver:

    Nu skall man plocka bort gatstenarna. De muslimska rebellerna i Sverige behöver inga gatstenar till barrikader. Vi behöver ingen Haussmann. Vi behöver bara repatriera. De som uppehåller sig illegalt här kan få hjälp på traven med vattenkanoner, gummikulor, tårgas och tillfälliga uppsamlingsläger innan de utvisas på livstid.

  2. Göran skriver:

    Vilket jävla skitsnack – hårdare tag från polisen. Hårdare tag visar man i handlig och inte i tal. De har haft många år på sig nu att visa de där hårda tagen utan att något hänt. Så här kommer det troligen att rulla på, ända tills den tändande gnistan aktiverar den lösning som allt fler inser som den enda tänkbara lösningen.

  3. Bengt Lundström skriver:

    Ser vi ett nytt ”klassamhälle” med ett kriminellt ”frälse” växa fram? Vad innebär ”hårdare tag” mot kriminella, enligt polisen? Tänk om det uppstår blåmärken på det tatuerade(?)skinnet? Mordbrand ansågs åtminstone tidigare som ett allvarligt brott med straff därefter. Prata svenska hjälper ju inte! Och sätter man in folk i hotellklass-fängelser kostar det ju massor av pengar varje dygn, även om vistelsen blir kort! Så vad är kostnaden för ett rep, som ju går att använda flera ggr., i stället för att slösa allmänna medel på advokater, psykologer, DO, etc. etc.? / Pensionär med sänkt pension och i högsta skatteklass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: