Tankar så här inför nationaldagen.

Sverige som inte finns som folk eller land enligt våra politiker i 7 Klövern och dess följeslagare. Skall ha en nationaldag som skall firas med allt utom stolthet för det svenska. För om vi vågar säga att vi det svenska folket är stolta över vårt folk och våran kultur, ja då stämplas man som rasist med en gång. Det finns ingen hejd så på superlativen då det gäller att håna det svenska. Ryggradslöse, Mona alla har de uttryck nedsättande kommentarer om  Sverige och dess folk. Men det finns folk som vågar säga till, som vågar hylla vår egna kultur.

”- Nationaldagen är en dag då svensk historia, svensk kultur och svensk identitet borde stå i centrum. Vi vill inte förbjuda någon att visa upp- eller ta del av företeelser som kurdisk folkmusik, albansk mat eller afrikansk dans, men vi vänder oss emot att det sker i offentlig regi på Sveriges nationaldag.

– Varje år vid den här tiden blir vi kontaktade av ett stort antal ledsna och besvikna medborgare, av både svensk och utländsk härkomst, som upplever att den svenska kulturen trängts undan till och med på landets nationaldag. Tyvärr verkar dock de mångkulturella inslagen i nationaldagsfirandet bara bli allt vanligare. Som ett första steg mot en långsiktig förändring  och för att sända ut en signal om att denna utveckling inte är önskvärd, uppmanar vi i år alla medborgare, som värnar tanken om att Sverige även i framtiden skall vara en svensk nation, där invandrare anpassar sig till den svenska kulturen istället för tvärtom, att bojkotta de mångkulturella nationaldagsfirandena.”

Jag kommer att fira Nationaldagen med vänner och familj, men inte i framtvingad multikulti regi. För det verkar som all har rätt till sin kultur, utan vi Svenskar….

Varjager

2 Responses to Tankar så här inför nationaldagen.

 1. Janne skriver:

  Sverige hemsöks 364 dagar per år av myndigheter, politiker, media och andra imbecilla som på alla sätt propagerar och argumenterar för det mångkulturella samhället.
  Vi får inte en lugn stund.
  Den 365:e dagen var tänkt att vara vår egen dag, när vi svenskar kunde samlas inför vår blågula fana, fira våra gamla traditioner och känna stolthet för vårt land, träffas och ha trevligt.
  Så skall naturligtvis en normal nationaldag i ett normalt land fungera.
  Men Sverige är inget normalt land längre!

  Nu har även den svenska nationaldagen tagits ifrån oss och förvandlats även den till ett vämjeligt mångkulturellt jippo och propagandadag för allt främmande.
  I stället för att fira Sverige och våra svenska traditioner, så bespottas nu istället allt svenskt och självdestruktionens maskineri mal sakta men säkert ner alla våra traditioner till svart pulver.
  Tro mig, det är bara en tidsfråga innan också den svenska flaggan ändras!

 2. elfyma+ skriver:

  Ett annat exempel på detta tema är TV4 som på vår nationaldag skall kampanja mot ”rasism” på bästa sändningstid.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7250803.ab
  TV4-chefen Jan Scherman har enligt egen utsago fått med sig samhällets och näringslivets toppar i kampanjen genom att åberopa sin egen rasbakgrund.
  Men det kanske var innan piratverksamheten i medelhavet ?
  Scherman och Expo är inte trovärdiga eftersom de bara ser rasism hos andra i Sverige.
  Att se sig själv och sina ras-/trosfränder som ”utvalda” och bättre människor än andra är väl också rasism ?
  De tar inte heller avstånd från rasismen bland sina egna ras-/trosfränder i mellanöstern
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=3755977

  Själv ska jag vifta med en svensk flagga under nationaldagen – utan att skämmas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: