Mannens nye advokat Leif Silbersky ……….

Överklagar domen på 12 år. Leif tycker att straffet är på tok för högt.DN Man kan fråga sig hur smarta dessa mördare och brottslingar är? Men tanke på att enda Silbersky sätter likhets tecken med är att väljer man Silbersky=skyldig. Ok, jag tror nog att straffet kommer att skärpas.

”Efter tingsrättsdomen har Östlöv bytt till stjärnadvokaten Leif Silbersky som i flera uttalanden kritiserat utslaget och menar att bevisen för våldtäkt och människorov inte håller. Silbersky menar att Östlövs(Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan) straff måste ner ordentligt.”

Varjager

3 Responses to Mannens nye advokat Leif Silbersky ……….

 1. Gustafson skriver:

  Senaste nytt från rättegången avseende olyckan
  ——————————————————
  på parkeringsplatsen i Landskrona.
  ———————————-

  Advokat Silbersky säger sig nu ha full bevisning för
  att det var en Sverigedemokrat, som är ansvarig för
  den tragiska utgången av olyckan på parkeringsplatsen
  vid snabbköpet i Landskrona.

  Det var en Sverigdemokrat, i bil, som tvingade den
  åtalade kulturberikaren att parkera på platsen reserverad för handikappade, genom att hindra honom att köra in på en plats för ordinare parkerare.

  Sverigedemokratens bil var också i dåligt skick och läckte olja på pakeringen och det var på den oljefläcken som Ingrid, 78 år, sedan halkade när kulturberikaren artigt, som den gentleman han är,
  skulle hjälpa henne ur sin bil. Han sträckt snabbt ut sina händer så hon inte skulle falla, men lyckades inte hålla henne kvar utan hon föll till
  marken och skadade sig. Kulrturberikaren gjorde vad han kunde, men olyckan gick inte att undvika.

  Sverigedemokraten försvann snabbt från platsen då han
  förstod vad han ställt till med, kriminell som alla Sverigedemokrater. Han är efterlyst.

  Min slutsats är, säger advokat Silbersky, att
  olyckan får till alla delar tillskrivas Sverigedemokaraten, som, som den razist han är, tvingade kulturberikaren att parkera på handikapplatsen och på Sverigdemokratens
  oljeläckande bil,

  Kulturberikaren gjorde en berömmvärd insats, för att
  hjälpa och rädda Ingrid och bör belönas med ett officiellt erkännande, med medalj ur Kungens hand, anser advokat Silbersky.

 2. envaenikampen skriver:

  Vi får hoppas att hovrätten har förstånd att skärpa straffet.
  Om vi har riktigt tur kanske rentav att mördaren ifråga då han inte längre genom sitt namn fjättras vid islam och då han genom det skydd som kriminalvårdens murar ger honom skyddas ifrån sin släkts skadliga inverkan på honom kan finna gud och komma ut som en för samhället mindre skadlig människa än den han är idag.

 3. Patrik Jönsson skriver:

  Den röda tråden i dessa för mig helt otroliga brottsmål är Islamister,De ser oss västerlänningar som lägre stående varelser utan något människo värde.
  När sedan ett sånt svin som Silbersky försvarar asen på skattebetalarnas bekostnad gör det hela patetiskt,betänk vilka mål han väljer, bara feta rubriker, aldrig ett mål med lågt nyhetsvärde,
  Leif vill synas i media.
  I morgon Måndag 31/5 ska hovrätten tvingas ännu en gång att lyssna på aset när han krystat och med gråten i halsen ska försöka få ett straff sänkt för en galning som borde avrättats på stående fot, med förvridna förklaringar om trauma och hemsk uppväxt ska han med näbbar och klor yrka på en frigivning som vanligt.
  Nej jag och mina vänner ska iaf åka till hovrätten i morgon och protestera mot detta svineri.
  Denna stackars flicka som har fått sitt liv krossat totalt pratar han säkert inte alls om.Jag tänker på henne och hennes familj,Vad de för utstå vad de får gå igenom…SLUT UPP VID HOVRÄTTEN I MORGON VISA DITT FÖRAKT!
  Död åt dig Leif Silbersky/Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: