SSu går i spetsen för Yttrandefrihet. Not!

I Expressen publicerar de idag en bild som SSu har gjort för att locka fram de fanatiska katolska mördar patrullerna. Men jag är ledsen SSu, katoliker är inte lika mordbenägna som islamisterna. Så nu ser vi med spänning fram emot SSu nästa bild publicering, där Muhammed gifter sig med sin 9 åriga Aisha. Eller passar det inte in?

”Daniel Suhonen, ansvarig utgivare för Tvärdrag, förklarar att det inte är menat som en anklagelse mot påven.
– Det är en hård politisk stämpling mot övergreppen inom katolska kyrkan, säger han.
Suhonen anser att yttrandefriheten ska vara okränkbar, men skulle inte ha resonerat likadant om det gällde muslimer i stället för katoliker.
– I Sverige är inte katoliker en utsatt folkgrupp. Men muslimer är en grupp som är utsatta för islamofobi, säger han.”

Kan någon säga att vissa religioner är mer värda en andra religioner? Kan det vara så att SSu:s anti-katolska angrepp hör ihop med att man vill locka till sig en speciell väljar grupp? Själv tycker jag att bilden var rakt på sak.Katolska kyrkan har gjort mycket ont mot barnen. Men varför åtalas Carl P Herslow, när denna bilden inte åtalas?

Varjager

2 Responses to SSu går i spetsen för Yttrandefrihet. Not!

  1. Lukas skriver:

    Får väl avvakta JKs beslut fast jag har en viss föraning om att de lägger ner ärendet. Enda skälet till att de inte skulle göra det är isf att de känner sig tvingade till konsekvens men som sagt jag tror inte på det.

  2. ddayperspective skriver:

    Som jag skrivit tidigare i flera andra sammanhang vill jag helst tolka att åtalet – som inte uppfyller villkoren för åtal – kan vara ett försök att använda Sveriges demokratiska och officiella verktyg med syftet att en gång för alla försöka tysta protesterna. Obehagskänslorna finns dock klart representerade eftersom JK skall stå helt fri från politiken… Ja vi får se vad som händer. En slutlig fällande dom skall naturligtvis direkt till EU-domstolen!

    http://ddayperspective.wordpress.com/2010/05/28/kommentar-till-wargentins-inlagg-faran-med-troga-politiker-httpfrianyheter-wordpress-com20100527insandare-faran-med-troga-politiker/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: