S-politikern med Turkiskt bakgrund pekas ut för valfusk.

Hasan Dölek är nummer tio på Socialdemokraternas riksdagslista i Stockholm.
En förening ska ha minst fem personer i styrelsen, men en av de föreningar som nominerade Hasan Dölek har endast fyra medlemmar – och tre av dessa är släktingar till Hasan Dölek, enligt TV4 Nyheterna.
– Alla har rätt att vara med i Socialdemokraterna, säger Hassan Dölek till TV4 Nyheterna.
Tomas Rudin, Socialdemokraternas partisekreterare i Stockholm, säger till TV4 Nyheterna att det inte har någon betydelse för nomineringsprocessen hur många föreningar som nominerar en viss kandidat.
Detta motsägs av Anita Gradin, Socialdemokratiskt för detta statsråd.
– Det är klart att det spelar roll, säger hon.
När TV4 Nyheterna försöker nå Hasan Dölek för en kommentar säger han att han befinner sig i Turkiet, men det visar sig sedan att han är i Stockholm.
När Expressen.se når Hasan Dölek på onsdagskvällen är han återigen tillbaka i Turkiet.”

Heja Socialdemokraterna som verkligen tar mångkulturen till nya höjder, är det inte hederskidnappningar så är det lite mysig korruption….

Varjager

3 Responses to S-politikern med Turkiskt bakgrund pekas ut för valfusk.

 1. Peter skriver:

  Nedanstående svar från en islamisk förening i Sverige, år 2010 är sant och visar på problemet med att integrera muslimerna.
  Att en Islamisk förening kan få gå ut med att svenskar inte får gifta sig med en muslimsk flicka, borde ifrågasättas och öppet kritiseras av regering då det klart hindrar den integrering som staten har satt upp som mål, samtidigt som de är en form av kvinnoförtryck. Att det ens ska accepteras men integrationsministern gör tydligen undantag för sin älskade islamister.
  Att inte öppet ifrågasätter detta innebär att muslimska flickor är helt utlämnade till vad männen bestämmer, ingen står upp för deras rätt.

  Som sagt, jag mailade en muslimsk församling och frågade om jag kunde gifta mig med en muslimsk kvinna.
  Svaret: ”Enlig Islam får en muslimsk tjej inte gifta sig med en man som inte är muslim. Eftersom barnen tar faderns religion som skall vara sista religionen, nämligen Islam.”

  Islam ska vara den sista religionen? Det säger allt om deras maktfullkomlighet.

 2. Isabella skriver:

  Är det inte konstigt att alla dessa lättkränkta människor från ”hederskulturer”, är bland de ohederligaste, och dessutom mkt snara att kränka allt och alla andra omkring sig?
  Fuska med valet – kan man utmärka sig som mer oseriös och odemokratisk?
  ”Heder”?
  En skamfläck att utlänningar med närhet till islam och tveksam agenda så enkelt och öht får involvera sig i Sveriges politik.
  S har absolut noll och intet förtroendekapital kvar. En samling bedragare, brottslingar och landsförrädare med doft av DDR.

 3. Blodsven skriver:

  Sozzarna har inte haft ett rätt på minst 40 år! Hela pisspartiet består numera av praktarsel och inkvoterat avfall, såsom hjärndöda käftglappande subbor till obegåvade nysvenskar. Samtliga med tvivelaktiga agendor….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: