– Johan af Donner har begått våldtäkt på vår organisation. Säger Bengt Westerberg.

Bengt, det är vad vi svenskar säger att du begått på våran nation! Du som öppnade dörrarna på vid gavel och sedan har arbetat för att de alltid skall stå öppna på våran bekostnad. Svin skäller på ett annat svin.

Varjager

4 Responses to – Johan af Donner har begått våldtäkt på vår organisation. Säger Bengt Westerberg.

 1. Ola Jennebrink skriver:

  Komikerna på ”God morgon världen” gjorde sig i söndags roliga på Westergergs bekostnad. De lät honom beklaga sig över radions låga honorar.Jag har kommit hit trots den dåliga ersättningen, lät de honom säga. Skitkul!
  Minns uttrycket ”och så var det tjuven som ropade; Ta fast tjuven!” Också kul.
  Jag var så barnsligt korkad när jag fick veta att Westerberg skulle leda Röda Korset,att jag tänkte: Jasså han är så idealistisk att han jobbar gratis för välgörenhet. Heder åt honom, tänkte jag. Men så lever jag i en annan värld, med andra värderingar än den där stroppen. Nu vet jag bättre och jag blir mer och mer negativ till den politiska(talande)klassen som leder ”vårt” land.

  • Blodsven skriver:

   Alltid uppfriskande att se och höra om ett uppvaknande, Ola! Etablissemangets lögnare avslöjas dag för dag, vilket är vår enda möjlighet att rätta till vansinnet och få pissa på rätt svin. Fulmedias lögnare ser jag som värsta svikarna som ska utge sig för att vara ”kritiska observatörer” gentemot ruttenheten, men istället alltid slickar maktens arsel. Bloggare som bl.a. Varjager med flera gör ett kanonjobb, vilket varje journalistsvin med självaktning borde ta lärdom av. Sanningssägarna på nätet är lögnarnas största problem, vilket förmodligen kommer att leda till nya lagar för att tysta sanningen….

 2. Göran skriver:

  Och hur många våldtäkter har inte denne Bengt Westerberg gjort på svenska riket och det svenska? Jag hatar allt den pajasen står för.

 3. halvinv skriver:

  ”- Johan af Donner har begått våldtäkt på vår organisation” säger Bengt Westerberg.
  Säger bara: Du Bengan W, ta och fundera över var du själv står i denna härva och vad DU personligen bidragit med för att sänka RK..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: