Tomas Bodström, vilken man!

Saxar ur Aftonbladet som Katrine Kielos sågar denna man jäms fotknölarna. Men det är den nya flashiga sossegängen. De med Mona i Spetsen som hellre vill synas än att faktiskt jobba för Sverige. ”Det kommer att bli ett fruktansvärt jämnt val.
Allt står på spel för Mona Sahlin.Socialdemokraternas problem är att de har svårt att vinna väljare i Stockholm. Thomas Bodström har fått uppdraget att vända partiets trend i storstaden.
Så vad gör Thomas Bodström?
Han hälsar på Fader Fouras. I Fångarna på Fortet(Vi vanliga svenskar utan sosse sympatier tackar dig!). Thomas Bodström är inte bara socialdemokrat, han är en mycket upptagen socialdemokrat. Han driver advokatbyrå, skriver deckare, sitter i styrelser är riksdagsledamot, kyrkopolitiker och ordförande i justitieutskottet.
Efter valet vill han åka på USA-turné: gästföreläsa på universitet, skriva en fjärde bok och blogga. Han tycker att Mona Sahlin ska utse honom till minister ändå, om hon vinner valet. ”

Nu kommer frågan, vad gör Tomas Bodström för någon? utan sig själv?

Varjager

3 Responses to Tomas Bodström, vilken man!

 1. Lillan skriver:

  Låt SVT göra en dokussåpa med Bodström i alla roller, med gästframträdande av diverse zombiespolitiker som Sahlin och Östros, ”den sanna historien om SAP”, en dramakomedi som lockar till skrattparoxysmer och får folk att vrida sig i soffa….pajaser av alla åldrar, förena er…..

 2. Mats Carlsson skriver:

  Efter det att Bodström meddelat han ämnade gästföreläsa i USA, så slog det mig att han förmodligen är medveten om att om Mona ej blir statsminister, så kommer hon deklarera sin avgång ganska snart inom valet och att han därför planerar att ej bli utsedd till partiledarkandidat genom att vara ”upptagen” på annat håll.

 3. elfyma+ skriver:

  Sossarnas Golden Boy vill i likhet med övergödda bankdirektörer att hans barn går i överklassskolor i USA.
  De svenska skolor som i grunden skapats av hans sosseparti duger inte till hans egna barn.
  Man ska inte leva som man lär-om man är sosse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: