Att göra en historisk anspelning i Sverige 2010= Hets mot folkgrupp.

Man kan undra hur JK tänker?

Är det nu HMF för att man beskriver en text ur koranen?????

”Bilderna visade ett naket par med texter som ”Mohammed med hustru”, ”Han 53 och hon 9” . ”Är det sådana här bröllop vi vill se i Skåne?”.
Redan den 21 april skrev Sydsvenskan att både polisen och minst en privatperson anmält Skånepartiet för att ha satt upp antimuslimska affischer i Malmö. Björn Lagerbäck (FP) som leder Malmö stads dialogforum vädjade då till muslimska grupper att inte låta sig provoceras och kallade Skånepartiet för ”en liten isolerad sekt”.”

Så som vanligt är kryper 7 klöverns politiker för islamisterna…..

Varjager

5 Responses to Att göra en historisk anspelning i Sverige 2010= Hets mot folkgrupp.

 1. Kafka skriver:

  De som försvarar Vilks måste också försvara Herslow annars är det fel på lagen.

 2. Blodsven skriver:

  Varför i helvete finns det ett dialogforum? Endast ett sjukt samhälle skapar något sådant idiotiskt påfund! Har fåntratten B Lagerbäck någonsin vädjat till svenska folket att inte låta sig provoceras av importerat avskum? Svenska idiotpolitiker är duktiga på att skapa problem, men är totalt hjärndöda för att begripa slutresultatet….

 3. Il Padre skriver:

  Visserligen ger debattnicket ”Blodsven” obehagliga rysningar, men i sak håller jag helt med dig! VARFÖR I HELVETA FINNS ETT ”DIALOGFORUM”? Istället borde namnet valts utifrån den självklara skyldigeten för Sverige att upplysa nyanlända, TUT:ar och PUT:ar om vad som gäller i landet av lagar, regler och förhållningssätt! Till sådant, dessutom grundlagsfäst, finns inget förhandlingsutrymme! Vad som gäller i vårt demokratiska Sverige ska man förbanna mig bara TILLÄGNA SIG!

 4. Göran skriver:

  Med största sannolikhet får vi se den här tragiska utvecklingen accelerera i takt med en allt större muslimsk befolkning. Anmälningar med krav om höga skadestånd hör redan till vardagen. Att de nu utöver det hotar svenska medborgare till liv och lemm så som de gjort mot Lars Vilks, visar på att muslimerna intesifierar kampen.

  Någon trevlig väg ut ur det här finns inte. Men precis vad som helst är bättre än att behålla det vi har nu.

  Han 59 och hon 9. Inget ovanligt scenario i de länderna. Det har man förstått av olika reportage och tv- program därifrån. Klart man håller Herslow om ryggen. Något annat är otänkbart.

 5. Lillan skriver:

  Nu vet vi det: enligt svensk lag är det förbjudet illustrera koranen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: