Ställ samma krav på invandrarpolitiker som på svenskar !

Alla har blivit chockade när nyheten i media om att en s-politiker i Stockholm blev anhållen, och senare häktat, misstänkt för människorov, slog ner. Men inte jag. Inte för att jag visste någonting om själva ärendet. Det som jag visste var att vissa personer har fel värderingar, som de lyckats dölja med stor framgång, och att de saknar principer, skriver S-politikern Moissis Nikolaidis om härvan kring partikollegan som misstänks för att ha planerat kidnappning av en syrisk diplomats dotter.

Hederskultur bakom en demokratisk fasad
”Många av de invandrare som kommer till Sverige, kommer från länder som saknar demokratisk tradition. Många kommer från hedersrelaterade kulturer och för med sig en del av den kulturen i sitt nya land. Många vet också att, om dessa värderingar blir offentliga, så har de inte någon möjlighet till en politisk karriär i ett västerländskt samhälle som Sverige. Därför döljer man dessa värderingar och ibland med viss framgång.
Ibland misslyckas man med att dölja sina värderingar. Ett klassiskt exempel är när ordföranden i Sveriges muslimska förbund Mahmoud Aldebe som skulle kandiderade till riksdagen för Centerpartiet. När han krävde sharialagar för våra muslimska vänner i Sverige, avslöjade han sina värderingar och petades bort”.

Nikolaidis avslutar sin kritik av den naiva politiska korrektheten med:
”Lösningen på frågan är mycket enkel: Ställ samma krav på invandrarpolitikerna som man ställer på svenskarna”.

Kommentar:
Äntligen en politiker som vågar se verkligheten som den är.
Dags för ett uppvaknande i de korrektas värld ?
Även MP och V har sina skelett i garderoben- likaså M och de andra partierna som säljer sin själ för att blidka imamerna.

//Elfyma+

5 Responses to Ställ samma krav på invandrarpolitiker som på svenskar !

 1. TARZAN skriver:

  Jag tycker att grekens artikel var mycket bra och avslöjande – SD
  hade haft nytta av honom

 2. Blodsven skriver:

  Bra gjort av en politiker och ställa sig upp och tala klarspråk! Tyvärr har inte svenska politiker den ryggraden, man låtsas hellre att det inte finns problem som hederskultur och tvångsgiften etc etc. Enklast att knipa käft då handlingskraft är något totalt främmande för dessa pajaser…

 3. Ola Jennebrink skriver:

  Jag hörde en intervju med socialdemokraten Ilja Batljan i radio idag.Han lät så vettig och ärlig att jag nästan blev sosse på kuppen. Han var inte så där ängsligt politiskt korrekt som de flesta andra,utan tog ut svängarna. Jag tror att en sådan släpps fram för att sossarna känner att de har tappat förankringen hos folket.

  • elfyma+ skriver:

   Ja han är vettigare än Mona & Co.
   Varför han blivit sosse är svårare att förstå.
   Låter mera som Reinfeldt. Lär vara populärare än partiet i Nynäshamn.

 4. Göran skriver:

  Att ställa krav på invandrarpolitiker tycker jag är helt överflödigt. Vi skall inte ha invandrare i varken riksdag, regering eller på det kommunala planet. Att vi ändå har det visar på att något mycket är fel. Låt oss istället för att ställa krav, som tyder på acceptans av det rådande men oönskade läget, arbeta på att göra landets politiska församlingar homogent svenska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: