Uppsala universitet försvaras tisdagens föreläsning.

Till skillnad från PK eliten och dess anhängare! Från UNT.

”Uppsala universitet försvaras tisdagens föreläsning. Ingen ansvarig har gått att nå men rektor Anders Hallberg kommenterar på universitetets hemsida:
– Det är universitets uppgift att diskutera och debattera olika ämnen, även kontroversiella sådana. Det är därför mycket beklagligt att dagens arrangemang ledde till handgripligheter.

Uppsalapolisen upprättade på onsdagen en anmälan om våldsamt upplopp i samband med uppståndelsen och attacken på tisdagskvällen. Tre personer, två män och en kvinna, greps av polis efter tumultet men samtliga släpptes på onsdagsförmiddagen i avvaktan på fortsatt utredning. En av männen misstänks för försök till misshandel av Lars Vilks medan brottsrubriceringarna mot de två övriga är våld mot tjänsteman respektive ofredande, skadegörelse och våldsamt motstånd.
Polisens utredning fortsätter och fler frihetsberövanden kan bli aktuella. Bland annat granskas UNT TV:s film och bilder från händelsen.”

Den som är hårdast i Kritiken mot Vilks är Mattias Gardell, bror till Jonas Gardell. Det ligger kanske i familjens gener att förakta den kristna läran?

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: