”Svenska” universitet 2010 ?

Uppdaterad 14/5-10, med länkar till fler filmer.

Man kan tro att detta är en föreläsning på något ”jihad-universitet” i något arabland.
Men så är inte fallet. Det är faktiskt ett svenskt universitet (Uppsala) och poliserna bär svenska  polisuniformer.
Fler filmer från ”föreläsningen”:  (1) och (2). Plocka fram spypåsar innan ni tittar.

”Lektionen” fortsätter utanför universitet där den muslimska ledighetskommittén lever rövare.

Man blir bedrövad när man ser detta förfall. Vi är snart tillbaka i medeltiden- om islamisterna/muslimerna får som dom vill.
Vi som inte tror på någon av ökenreligionerna lever farligt om detta får fortsätta- vi kommer att få ett helvete redan i detta jordeliv.
Tänk på det när Ni röstar !

Lyckligtvis lever inte alla studenter i medeltiden. Lyssna på denna civiliserade kulturella yttring från våra tyska* studenter  och jämför.

(*Sverige  deltar i ett europeiskt utbytesprogram (Erasmus) för studenter som även gynnar Sverige – ej att förväxla med MENA-ländernas ”studenter” som bara är tärande).

//Elfyma+

8 Responses to ”Svenska” universitet 2010 ?

 1. Lillan skriver:

  Det vi såg på videon är den vanliga argumentationstekniken från mellanöster, starkt stödd av vänsterns islamofascisterna och som det verkar vill flytta över polisens våldsmonopol till islamisterna.

  Vi ska inte diskutera yttrandefriheten, ett begrepp som grottmänniskorna ej har förutsättningar att begripa, men glädjande nog i all kaos lade jag märke till de två kvinnliga poliserna som helt resolut tog itu med mobben och jag förstår dem helt när de som kvinnor, måste verkligen ha njutit att sätta dit terroristerna…bra tjejer, klippt till ännu hårdare nästa gång ni får en chans.

 2. Cavatus skriver:

  Jag befinner mig i ett konstant chocktillstånd efter Vilksattacken. Hela stämningen i salen är fruktansvärd. Läs inlägget på Newsmill från den som var närvarande. Dessa cro magnonmänniskor klarar inte av att leva i ett civiliserat samhälle. Man kan undra varför så religiösa människor flyttar till världens mest sekulariserade land. Det funkar bara inte.

  Enda fördelen är att folk får upp ögonen för denna medeltida kultur och inser att Sverige måste räddas och röstar därefter.

  Det typiska är att media tystar ner händelsen, eftersom den inte stämmer in på deras mediala dramaturgi, i vilken hela invandringskomplexet ska hyllas och hållas högt.

  Sprid budskapet för att rädda Sverige:

  http://www.korta.nu/flygblad

 3. TARZAN skriver:

  Konstvetaren Rikard Ekholm bjöd in Lars Vilks till att föreläsa vid Uppsala universitet den 11 maj. Vilks visade bland annat pornografiska filmklipp med sodomiter som bar masker vilka påstods föreställa några av islams helgon.

  Uppsalas muslimer hade i sin tur samlats för att försvara civilisationen mot detta barbari. En grupp stod utanför universitetshuset och demonstrerade och en grupp befann sig inne i föreläsningssalen.

  När västerlänningar själva inte står upp för klassiska västerländska värderingar som hövlighet och anständighet får muslimerna göra det. Frågan är om det moderna Västerlandet överhuvudtaget kan räknas som en civilisation i egentlig mening. I ett sunt, civiliserat samhälle skulle Vilks betraktas som kriminell. Jag erinrar mig en rad ur den egyptiske islamisten Sayyid Qutbs bok Ma’alim fit Tariq:

  ”The Islamic society is, by its very nature, the only civilized society, and the jahili societies, in all their various forms, are backward societies. It is necessary to elucidate this great truth.”
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Ville bara visa att det finns olika sätt att se på det här med
  yttrandefrihet :::: Så här skriver den berömde eller ökände Jonas Mohamed OMAR

  • elfyma+ skriver:

   Är inte heller förtjust i ”konst” vars enda syfte är att provocera. Men ser en poäng i att Wilks ”konst” avslöjar att det egentligen inte finns några ”moderata” muslimer, bara muslimer. När de blir retade kan de inte längre låtsas att de är ”moderata”, nästan sekulära för att lura oss.

 4. Göran skriver:

  Jag bevittnade, på STV, en föreläsning om islamofobi där professor Mattias Gardell var föreläsare. Islamofobi är ett konstruerat ord utan betydelse utslutande avsett för att tysta kritiker. Syftar möjligen den här artikeln på den förläsningen?

  I blickfånget fanns en skylt med texten:
  ”Åk hem jävla muslimfitta
  Islamofobi i teori och praktik”.

  Det var en vämjelig förläsning. En föreläsning som hyllade muslimer och förpassade svenskar och det svenska i avgrunden. Mattias Gardell står således för allt det jag innerligt hatar. Min uppfattning om hans person och omdöme är olämplig att ta upp här.¨

  Föreläsningar stärker mig i min uppfattning att SD behöver vässa sin invandrings- politik. Ett önskemål jag hört både från sympatisörer och betalande medlemmar.

  • TARZAN skriver:

   Den ”intlektella eliten”
   vurmade för kommunismen på 60 och 70 talet – därefter var det den gröna revolutionen med nej till kärnkraft som gällde.
   Numera så vurmar man för multi kulti och ISLAM ……
   De ovan nämnda är destruktivt för Sverige men eliten och fulmedia applåderar

 5. Alla Olympens gudar säger:
  Det är redan synd om svenskarna i landet Sverige!

 6. Göran skriver:

  Den föreläsningen jag hänvisar till, i min kommentar här ovan, borde mana till betydligt mer tillspetsade kommentarer och en mycket vassare invandringspolitik. När skall den slumrande vikingen i oss nordmänn vakna? Låt oss, vi runstenarnas folk, tillsammans förena oss i en gemensam kamp för det nordiska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: