Arizona behandlas som Österrike av de Politiks korrekta i USA.

Man ser tydligt ett mönster i översitteriet. Om folket får sin vilja igenom då hotar PK eliten med bojkott. Precis som i EU när Haider vann valet i Österrike. Dn.se

”Mångmiljonstaden Los Angeles i Kalifornien har anslutit sig till bojkotten mot delstaten Arizona som stiftat en omstridd lag mot illegal invandring. Men en enkät visar att Arizonaborna sluter upp bakom lagen. Los Angeles stadsfullmäktige godkände i onsdags ett förbud mot affärsförbindelser med delstaten som ligger granne med Kalifornien. Även resor till Arizona i stadens tjänst förbjöds. De nu aktuella avtalen för 50 miljoner dollar, motsvarande omkring 380 miljoner kronor, gäller. Några nya avtal ska så långt möjligt inte ingås med vare sig myndigheterna i Arizona eller företag som har huvudkontor där. Flera städer runt om i USA överväger liknande åtgärder som Los Angeles och San Francisco, bland dem storstaden Saint Paul i Minnesota.
Bland kritikerna är president Barack Obama som kallat lagen ”omdömeslös”. Rättsaktivister och FN-experter har sagt att den kan leda till att polisen jagar människor på etniska grunder, vilket strider mot folkrätten. En majoritet bland Arizonas väljare stödjer den nya lagen, helt eller delvis, visar en studie av Pew Research Center for the People and the Press. 73 procent anser det rätt att människor ska kunna bevisa att de är i landet lagligt.
67 procent anser att polisen ska vara skyldig att gripa den som inte kan bevisa sin rätt att leva i Arizona. Och 59 procent stödjer lagen i dess helhet medan 32 procent är emot den.”

Jag undrar fortfarande varför alla vurmar för de så kallade illegala? Det är precis som våran PK elit och dess våta drömmar om de så kallade ”papperslösa” , ”flyktingar” som gång på gång fått avslag och sedan gömmer sig i vårat land.

Varjager

P.S  ”Mexiko, som delar 320 mil gräns med USA, beräknas ha omkring tolv miljoner invånare i de amerikanska delstaterna. Hälften tros vara utan nödvändiga papper.”

3 Responses to Arizona behandlas som Österrike av de Politiks korrekta i USA.

  1. Ola Jennebrink skriver:

    En bra parallell.Vaket att hitta den.

  2. Il Padre skriver:

    Alla som intresserar sig för att försvara västs demokratiska parlament, värden och historia mot islams teokrati MÅSTE se Peter Robinsons (Hoover Instituion, Stanford University, USA) Intervju med Mark Steyn, författaren till ”AMERICA ALONE: The End of the World as We Know it” [ISBN-13 9780895260789] – http://tv.nationalreview.com/uncommonknowledge/post/?q=NjQ1Mjk4ZmVkODViNGM3YjUzYmMzMTk2ZTRkNjg5ZTY=

  3. Göran skriver:

    Vi får hoppas att polariseringen mellan vanligt folk och de politiskt korrekta,blir så intensiv att den på sikt leder till en rejäl urladdning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: