Mitt förakt för Bengt Westerberg kan inte bli större.

Läs hela inlägget på PI. Tänk på de nästa gång ni ser en Röda Korset bössa. Det är nästa flygbiljett för snyltare du betalar för. BW och Röda Korset vill inte ens att de skall behöva arbeta. Det kan vi svenskar göra.

”Denna kampanj förleder svenska folket att tro att deras pengar oavkortat går till mödravård i Sudan, stöd till kvinnor som utsätts för sexuellt våld i Kongo och liknande beundransvärda insatser. Men vad Röda Korset inte avslöjar är att i kampanjen har man bakat in flygbiljetter till dom ”ensamkommande barnens”  anhöriga. Hur många flygbiljetter? Enligt Röda Korsets hemsida handlar det om 2 567 personer som fått resebidrag för att kunna återförenas i Sverige – och detta endast under 2009!

Inte nog med att Röda Korset använder sig av försåtliga kampanjer för att lura svenska folket till att skänka mer pengar som går till importen av än fler anknytningsinvandrare (trots att Sverige, som endast utgör 0.7 % av OECD, redan tar emot exempelvis 25 % av alla somalier som kommer till OECD-länderna), nu vill de att svenska folket ska stå för försörjningen av dessa invandrare under år efter år.

Svenska Röda Korset avstyrker förslaget att införa ett försörjningskrav som villkor för anhöriginvandring. Vi anser att bedömningen att ett försörjningskrav skulle främja integrationen är dåligt. Svenska Röda Korset bedömer att försörjningskrav som villkor för anhöriginvandring till och med kan komma att försvåra integrationsprocessen. Den bedömningen baseras på vår långa erfarenhet från de verksamheter vi bedriver och från dagliga möten med berörda individer.”

Läs allt de skriver och skrik ut ert förakt för den mannen. Bengt W har gjort mer för att skada Sverige än någon annan levande människa.

Varjager

7 Responses to Mitt förakt för Bengt Westerberg kan inte bli större.

 1. rallykalle skriver:

  Läs också Nemesisdivinas kommentarer!

 2. IdiotSverige skriver:

  Det slår mig en tanke faktiskt. Hur är det med RÄDDA BARNEN?
  Håller de på med samma sorts bedrägeri.

 3. naivtive skriver:

  Bengt Westerberg är även ansvarig för införandet av LSS, en god tanke men ytterligare gökungar behöver vi inte. LSS och inovativa bedragare blir utan större svårigheter miljonärer redan första året. Märkligt att skatt så lättvindigt hamnar i ”kapitalisters” feta fickor nu för tiden.

 4. TARZAN skriver:

  Jag tror att Wingelberg är utsänd av djävulen

 5. Blodsven skriver:

  Finns bara ett straff för dessa vidriga landsförrädare….

 6. Göran skriver:

  Denna svammle-Pelle, Bengt Westerberg, står väldig lågt i kurs hos de flesta. Han har genom sina dåraktiga beslut blivit till ett verkligt åtlöje. Ett åtlöje allt fler skrattar och har roligt åt. Han trampade också rejält i klaveret den gången han demonstartivt reste sig ur soffan när Ian Wachmeister kom in. En händelse som kommer att förfölja honom så länge han lever och förhoppninjgsvis också så en tid efter. Det har han verkligen gjort sig förtjänt av, den narren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: