Leif Silbersky: Släpp 23-åringen fri. För hans brorsdotter har sagt att han är oskyldig.

Den mannen har ingen skam i kroppen alls. Han tar till rasistkortet om samhället och förminskar dödligt våld mot ett pensionärspar. Från DN.

”– Det är speciellt rättsläkarens utlåtande som stöder min klients berättelse. Rättsläkaren säger ju att den 78-åringens kvinna mycket väl kan ha ådragit sig sina skador så som min klient berättat, säger Leif Silbersky, som är 23-åringens advokat.
Hur då?
Min klient berättar ju i den rekonstruerade filmen hur han snabbt vänder sig om utan att veta att någon är så nära honom. Då får hon hans armbåge på sig och faller den 78-åriga kvinnan.
Åklagaren tog ett stort ansvar på sig när han från början, felaktigt, gick ut och kallade detta för mord och dråp. Detta ledde till direkta hot mot min klient och hans familj samt en rasistisk kampanj. Vad är din kommentar till att 23-åringen ändå är åtalad för grov misshandel och vållande till annans död?
– Som jag tidigare sagt, åklagaren var inte fast förankrad i verkligheten när han beskrev detta som mord, det är han inte nu heller.
Försvaret hänvisar också till ett 10-årigt vittne, en brorsdotter till den åtalade, som såg händelsen.”

Konstigt, nu kommer ju frågan hur många av mannens familj var det på plats egentligen? För från början hade ingen  av familjen varit där över huvudtaget. Nu verkar det vara så att hela deras familj var där? Sedan att kvinnan blivit utsatt för våld förminskar den gode Silbersky. Att hennes make såg överfallet spelar ingen roll, för brorsdottern till mördaren säger att det inte var så.

Fy fan, du är ett riktigt svin Silbersky.

Varjager

9 Responses to Leif Silbersky: Släpp 23-åringen fri. För hans brorsdotter har sagt att han är oskyldig.

 1. Ola Jennebrink skriver:

  Kan man utvisa boxaren OCH Silbersky? Vilket land vill ha en stjärnadvokat tror du?
  Allvarligt:Det är advokatens uppgift att ta upp allt som främjar klientens sak,men just Silberskys sätt saknar all rim och reson. Avsky är ett fint ord för vad jag känner för honom.

 2. xmaverickx skriver:

  Skulle juden Silbersky vara välkommen i Israel?
  Ut ur Sverige borde han i alla fall sparkas.

 3. TARZAN skriver:

  Ju lägre straff han får desto fler röster får SD !!!!!
  Detta mord har verkligen rört upp känslorna i Skåne – nu har vi fått nog nu röstar vi på SD !!

 4. Blodsven skriver:

  Sliskbersky är ett stort jävla skämt….

 5. kafka skriver:

  En normal advokat försvarar sin klient i rättssalen, inte i media.

 6. Il Padre skriver:

  Silbersky är naturligtvis inget svin, han är advokat och företräder den tilltalade med de möjligheter som står till buds. Det ligger i rollen som försvarare. Det handlar om yrkesetik som medlemsskapet i Svenska Advokatsamfundet förutsätter. Det finns en klar fara i att haspla ur sig klent formulerade och dessutom felaktiga omdömen om personer. Sånt ger nämligen inte den informerande effekt som man för tros varit syftet. När nu Sverige och dess befolkning de facto pga den politik som förts ställts inför den uppenbara muslimska faran genom Koranbokstavstrogna, är det av avgörande betydelse att ingen som delar den uppfattningen, nedlåter sig till invektiv och felaktigheter som gör det möjligt att avfärda oss som en liten klick idioter!

  FOKUSERA ISTÄLLET PÅ ÅKLAGAREN som enligt vad som TV3-programmet Efterlyst bekräftade varit ”snäll” när han inte åtalade för mord!

  En så nära släkting som en brorsdotter, dessutom så ung, har naturligtvis som vittne inget värde, eller åtminstone försumbart och det är en sak som garanterat kommer att stå sig också i samband med hovrättens senare avgörande.

  Var och en av oss, oavsett sammanhang, som framför synpunkter på muslimer och islamfaran, måste för att betraktas som vederhäftiga, tänka på att uttrycka oss värdigt, kunnigt på samma vis som t ex Jimmie Åkesson. Som bekant har SD redan starka sympatier bland kristna flyktingar/invandrare från mellanöstern och det finns även anledning att tro att det finns muslimer som ser samma risk med islamister som vi andra gör och som skulle vilja leva i ett samhälle som tillåter assimilering, bli försvenskade, vilket inte är fallet i gettoområdena som Rosengård, Bergsjön, Rinkeby etc där sharialagstifningen och Koranen redan härskar pga islamister och imamer. Tänk på de positiva spridningseffekter ett väl framfört budskap om SD kan få också i den gruppen hos dem som är röstberättigade! Kort sagt, tänk på hur DU uttrycker dig!

 7. Bert skriver:

  Sverige är ett skammens land, en Jude försvar hängivet och utan att visa minsta respekt för svenska folket en muslims grova våldsbrott på ett svenskt pensionärspar. Inte oväntat ställer dessutom kommunistmedia upp på dessa skamligheter med att i sina snyftartiklar om våldsmannen, hans familj, försöka obstruktivt påverka polis och rättsväsende till att skriva ner åtalsrubriceringen till ett minimum om någon alls. Sådant kan bara ske i ett land med en regering, en oposition och en riksdag som vänt sig i fiendeskap mot svenska folket.

 8. p a skriver:

  Gå med i Facebookgruppen som vill utvisa mördaren, visa att ni förlorat tålamodet:
  http://www.facebook.com/group.php?gid=111409892210147

 9. Il Padre skriver:

  Alla som intresserar sig för att försvara västs demokratiska parlament, värden och historia mot islams teokrati MÅSTE se Peter Robinsons (Hoover Instituion, Stanford University, USA) Intervju med Mark Steyn, författaren till ”AMERICA ALONE: The End of the World as We Know it” [ISBN-13 9780895260789] – http://tv.nationalreview.com/uncommonknowledge/post/?q=NjQ1Mjk4ZmVkODViNGM3YjUzYmMzMTk2ZTRkNjg5ZTY=

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: