Slå ditt barn med en kavel eller en pinne, är du invandrare får du mindre straff! För det är ju din kultur.

Länge sedan man hörde något så dumt. Men det är verkligheten i Sverige idag. SMP.se

”En pappa i Älmhult döms till en månads fängelse efter att ha misshandlat sin dotter. Växjö tingsrätt kortar dock straffet eftersom mannen kommer från en kultur ”där barnaga är accepterat och tillåtet”.”

Är det någon som tror att en Svensk man skulle få straff rabatt? Detta var väl ett av de sista stråna inom den svenska PK elitens rygg. Nu skall de väl ändå inte kunna sjunka lägre eller vad tror ni? Detta trodde man var en myt, men inte då! I Sverige lever vi efter 2 regler. Den hårda för etniska Svenskar, samt den mjuka och förlåtande för ”asylturister och anhöriga”.

Varjager

6 Responses to Slå ditt barn med en kavel eller en pinne, är du invandrare får du mindre straff! För det är ju din kultur.

 1. Åke Malmros skriver:

  OM han nu någonsin betalar de 30 000,- han dömts till till dottern, så ju vem fan som helst räkna ut vem som tar hand om pengarna.
  Hur dum får man bli?

 2. Cavatus skriver:

  Ja, utförsbacken för Sverige börjar likna ett stup, rentav ett moras. När ska vansinnet ta slut? Glöm inte att indianerna numera bor i reservat! Genom att fjäska på detta sätt och tillintetgöra svenska lagar lär vi än fortare hamna i dessa reservat.

  Med den logik domstolen använder sig av borde den för misshandel dömde pensionären få lägre straff eftersom han örfilade en grabb med invandrarbakgrund, för dessa barn kommer från en kultur där det är brukligt att få örfilar. Stämmer inte denna logik egentligen in på den logik domstolen visar prov på i artikeln? Men icke, svenskar döms ännu hårdare.

  Ett kastsystem håller alltså på att införas i Sverige. Svenskarna står lägst, för vi kan inte åberopa några sedvänjor från annant håll, utan här håller staten oss i ett strypgrepp.

  Stoppa vansinnet! Sprid budskapet om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

 3. Jerker Nilsson skriver:

  Längesen? Det var väl förra året som nästan hela Sverige tyckte det var okej att slå en kille som busade lite på en bangolfbana utanför Jönköping… Fast jag undrar om den stora acceptansen då berodde på att grabben var invandrare och den vuxne svensk…

 4. BE skriver:

  ”Slå ditt barn med en kavel eller en pinne, är du invandrare får du mindre straff! För det är ju din kultur.”

  Och våldtäkt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: