Gruppvåldtäkt i Slottsskogen.

Vi vet alla vad för folk som är inblandade i dessa grupp våldtäkter. GP Samt med tanke på att det är GP som är känd för sin ”whitewashing” är det 99,99% chans att det är mång-kulturens fanbärare som återigen våldtagit en stackars flicka. Snart kommer det väl en lag som säger att det blir förbjudet för Svenska flickor att anmäla våldtäkter då det är rasistiskt att peka ut förövarna.

”En ung kvinna har anmält att hon utsattes för en gruppvåldtäkt i Slottsskogen natten till lördagen.
Händelsen ska ha inträffat i Slottsskogen, mellan Villa Belparc och spårvagnshållplatsen vid Änggården. Enligt polisanmälan dök tre okända män upp och samtliga våldtog kvinnan.
Ärendet har lämnats över till länskriminalpolisen. Det finns inga misstänkta.”

Samtidigt publicerar GP som vanligt inget signalement………..

Varjager

2 Responses to Gruppvåldtäkt i Slottsskogen.

  1. Blodsven skriver:

    Visst har vi fått ett spännande samhälle, eller hur Måna & co! Visst är det töntigt att tro att en ensam tös kan gå fritt omkring i vår mysiga mångkultur…

  2. Göran skriver:

    Utelämnar signalementet, gör man då importen är inblandad. Det behöver vi aldrig tvivla på. Alltså, ytterliga ett nordiskt honkön, som mot sin vilja tvingats bjuda på underlivet. När en läkare efter ingående undersökning ställer den diagnosen, borde han samtidigt föreslå en behandlig i form av ett kirurgiskt ingrepp med testikeltång. En enkel behandlig utan bedövning, garanterat effektiv. Gärningsmannen blir botad för resten av livet utan risk för återfall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: