Attack vid busshållplats.

Känns som om de ”berikade” gängen tröttnat på centrala staden och riskerna med Polisen.GP

”Med batonger och järnrör gav sig gänget på folk som väntade på bussen i Eriksberg. Knäckta näsor, såriga ansikten och blåslagna kroppar blev resultatet.
Händelsen inträffade mellan 00.30 och 00.45 natten mot lördagen. Fem personer väntade på bussen i Eriksberg. Några av dem var tonåringar som skulle ta sig in till centrum för att sedan åka hem. Helt plötsligt kom ett 15-tal killar rusande mot busskuren. De hade batonger, stålrör och andra tillhyggen i händerna. När en kille ramlade ner på marken fortsatte gänget att slå honom. Några av dem som väntade blev illa till-tyglade och fick föras till sjukhus.
Det var först när bussen kom som gänget sprang från platsen och försvann. Killarna i gänget uppges vara mellan 18 och 20 år.
– Vi har en del spår att gå på och har förhoppningar om att kunna jobba framåt med utredningen, säger Max Olsson, inre befäl på Hisingen.”

Det som pekar mot mångkulturella förövare är att hade det varit ett svensk gäng hade det varit krigsrubriker och fått rikstäckning.

Varjager

5 Responses to Attack vid busshållplats.

  1. Blodsven skriver:

    Visst fan är det så Varjager, då hade förmodligen hela jävla insatsstyrkan satts in, och varenda jävla TV-kanal spytt ut hur jävligt invandrarna har det! Eftersom det inte blev så, då kan väl var och en räkna ut var det är för berikare som roar sig med sånt här…

  2. Göran skriver:

    Synd att Fredrik halal Reinfeldt och Mona sjalett Sahlin inte var med vid den busshållplatsen. De borde ges tillfälle att möta mångkulturen på mångkulturens hemmaplan. Inte riktigt samma sak som att sitt i huvudstadens moskéer och frotera sig med tésörplande imamaer. Fy fan vilket land vi lever i. Jag är genomsyrad av förakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: