Röda Korset , flygbolag för ”anhörig” invandring.

Detta svenskar är vad era skänkta pengar går till. Västerbottens Folkblad.

”Hassan Omar Barre måste betala cirka 80 000 kronor i resekostnader och avgifter om hans 14 barn, fru och mor får tillstånd att komma från Somalia till Sverige.
Röda Korset har bortsett från en egenavgift på några tusenlappar betalat de anhörigas resor, och gör så fram till i augusti. Men då är hjälporganisationens kassa tom och resebidragen dras in.

Fundera nu på alla de pengar som svenska folket skänkt till Röda Korset, fundera sedan på hur många miljoner som svindlats från dem av Bengt Westergbergs kompis Donner. Sedan kan ni börja räkna på hur mycket som lagt på flygbiljetter till anhöriga till asylturister. Fundera sedan på hur dessa hjältar hunnit skaffa så många barn? Sedan att kvinnorna inte ens får sitta tillsammans med männen utan måste sitta längst bak.

”Men nu har ännu en börda lagts på flyktingarnas axlar: vem ska betala flygresorna och administrationskostnaderna för tillstånden.”

Vi betalar allt dessa ”flyktingar” gör, allt. Så vilken börda har lagts på deras axlar?

Varjager

14 Responses to Röda Korset , flygbolag för ”anhörig” invandring.

 1. robban skriver:

  tycker det fan är helt otroligt att informationen att RK har betalat resorna för anhöriga inte har publicerats någonstans förrens en reporter klagar över att stålarna är slut. känner folk som jobbar frivilligt i RK och de blev i stort sett chockade när jag visade artikeln. sätter 50 spänn på att de är westerbergs lilla ide med dessa transporter fy fan.

 2. Pelle skriver:

  När jag har varit i någon butik och handlat och fått en 50-öring tillbaka så har jag lagt den i Röda Korsets bössa som står i anslutning till kassan. Nu är det slut med detta! Min 50-öring kommer att hamna i närmaste gatubrunn. Där gör den bättre nytta!

 3. erik skriver:

  Sluta skänk pengar till alla dessa organisationer om de så heter RK eller Amnesty eller Unicef.
  Höjdarna lever gott på våra pengar,som kommer från insamlingar och skattemdel.
  De tar åt sig äran på vår bekostnad.
  De är kriminella och inget annat.

 4. naivtive skriver:

  Jag blir djävligt illa berörd av att Röda Korset missbrukat sitt varunamn med att kräva ideellt arbete av välvilliga krafter och sen skänker man bort deras uppoffringar på snyltare och parasiter. Inte en spänn jag skänker till dessa oärliga snyltare längre, jag har haft en princip innan att Rädda barnen och Röda korset var de enda värdiga och ärliga mottagarna av bidrag. Nu har vi lärt oss bättre än en gång. Svin är vad de är!

 5. naivtive skriver:

  ”Flyktingarna vädjar samstämmigt till Sverige och till den internationellt så prisade svenska humanismens innersta väsen”

  Om de saknar sina anhöriga så mycket får de väl jobba ihop till biljetten, eller?

  Bästa alternativet är naturligtvis att ta planet hem och stanna där.

  ”Några av flyktingarna har fått avslag på sina ansökningar om att få hit familjerna, med de flesta söker igen. Och igen. Hoppet lever och undrens tid är inte förbi.”

  Och varför skall det vara möjligt att belasta administrationen men ständigt återkommande ansökningar? Avslag är avslag, lögnerna dög inte. Trevlig resa hem, Tack för besöket men nu är det slut på det roliga.

 6. Ola Jennebrink skriver:

  Vad du skriver bra!

  RK beter sig som gökar.Lägger ägg i andras bon och låter andra ta kostnaderna.

  Var det inte Westerberg som inte kunde sitta i samma soffa som Ny Demokrati på sin tid? Nu för tiden får han vara glad om NÅGON vill sitta med HONOM.

 7. naivtive skriver:

  Där är många som borde sitta brevid Bengt Västerberg, livstid på vatten och bröd. Allt för länge har denna parasit fått andra till att betala sina svinaktigt höga löner och arvoden, och vad positivt har fanstyget uträttat genom sina år? LSS kostar oss 30 miljarder årligen, det mesta går till MENA-negrer och inavlade araber. Var det tanken redan från början Bengt Vetbästerberg? Att dina söta små skyddslingar skulle få passa sina egna småttingar med genetiska inavlade defekter på skattebetalarnas bekostnad? 100-170 tusen i månaden för teaterapor som bara leker med myndigheterna? Först skrämms läkare och handläggare till tystnad, all kritik kallas för rasism. Sen är vägen röjd för lögn och bedrägeri.

 8. Bengt Lundström skriver:

  I väntan på smällen: ”Ta vad du kan”, förefaller gälla numera, då moralen på många områden är låg, eller obefintlig, även inom rättsväsende och andra myndigheter, DO t.ex., som förefaller ha som uppgift att tysta förtvivlade människor? Således: Sverige ÄR ett tjuvsamhälle. Men vilka är det som tvingas avstå?

  Sätten är många och beteckningarna på brotten likaså, oavsett det rör sig om straffskatt för pensionärer, Bonusar i tillägg för redan överbetalda direktörer, och privilegier för politiker och makthavare. För vad skall man ha makten / positionen till, om inte för att sno åt sig? Men kraschen är helt klart på väg. Det tragiska är, att ”dödskampen” tar så lång tid. Det kanske behövs ett inbördeskrig för att påskynda processen? Grekland kanske blir det första landet?

 9. Göran skriver:

  Att RK betalar anhörigas resor hit var en verklig överraskning. Man slutar aldrig att förvånas i detta land.

  Några pengar från min portmonä kommer, i varje fall, aldrig mer att läggas i en RK-sparbössa. Den saken är helt klar.

  Hur vi skall bära oss åt för att få ett slut på djävulskapet med alla falska flyktingar, får famtiden utvisa. Men att det blir ett slut på det här, är ställt utom all tvivel. Allt har sin tid så även det här. Och när den tiden kommer, finns det många som har mycket att stå till svars för. Man förstör inte utan vidare ett helt land och tror att livet flyter på som vanligt.

 10. Hussar skriver:

  ”Men nu har ännu en börda lagts på flyktingarnas axlar: vem ska betala flygresorna”
  Givetvis sks Svenne Kålrot ställa upp med varenda krona så att Hassan blir nöjd och glad. Om inte pengar finns är det inget problem, då är det bara att dra ner på antalet sjuksköterskor eller för staten att låna, så fixar det sig.
  Fräckheten hos våra nysvenskar blir värre för varje dag.

 11. Grim skriver:

  Nu kommer farsan garanterat att sluta skänka pengar till RK.

 12. […] kan ju denna ”chef” betala lite mer flygbiljetter ur egen ficka för somalierna som ”inte har råd” att flyga hit sina 14 barn och […]

 13. Andreas skriver:

  enligt politisktinkorrekt.info och röda korsets årsredovisning så är det drygt 25 millar som lagts på ”Efterforskning och familjeåterförening nationellt” 2009, så vi kan sluta fundera på hur mycket det är.

  Visste väl att jag gjorde rätt som inte skänkte pengar.

 14. Alireza skriver:

  Men hur är det om de flyttningarna (exempelvis jag) bör att betala tillbaks hela eller minst en del av den bidrag?
  Jag ( och många som jag känner) fick ingen hjälp av rödakorset. De sa mig att först du måste betala 6000kr för din mamma o bror och när jag skulle betala den då savarade de att vi har ingen pengar att kunna satsa på din arende!
  P.m. Två biljetter (tehran-stockholm) kostar mindre än 6000kr !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: