LO skall ta kampen med SD. Expressen skriver att SD bygger på rykten i stället för fakta.

Konstigt nog när man läser dagens tidning både pappersversionen och den på nätet så har de en mycket intressant sak. Fundera nu på vad LO och Expressen menar med detta??

Först ur Wanja ”The rich and greedy” s 1 maj tal.

”- Vi går i gång nu med utbildningar, avslöjar hon. Det är viktigt att kunna bemöta dem med fakta eftersom de ofta bygger sina argument på rykten.”

Sedan tar vi några sidor senare ur Expressen.

”En al-Shababledare som tidigare bott i Sverige utpekades som troligt mål för attacken. Mannen har samlat in pengar till organisationen och ska ha varit inblandad i två bilbombsattentat i Mogadishu i april 2008. Han står på USA:s, FN:s och EU:s sanktionslistor.
Enligt Säpo har ett 20-tal personer rest från Sverige till Somalia. Ett tiotal bedöms vara på plats just nu, i träningsläger eller aktiva i olika våldshandlingar. En del är kopplade till al-Shabab.
Vidare har ”en handfull” personer med svenska pass hittats döda efter våldshandlingar.  ”

Japp, heja Wanja och PK pressen som ljuger öppet och kampanjar mot Sverige och dess befolkning! Det finns på Internet mängder av bloggar som publicerar fakta och verkliga fall  varje dag! Men detta nekar Wanja och SAP samt resten av den förljugna härskar eliten i Sverige till. Men bloggarna finns och vi kommer inte att tystna även om de ”riktiga” medierna ljuger.

Varjager

One Response to LO skall ta kampen med SD. Expressen skriver att SD bygger på rykten i stället för fakta.

  1. Göran skriver:

    Aningslösheten är skrämmande. Kan den pågående islamiseringen av samhället rent av ses som ett påtvingat försök till kollektivt självmord? Svenskar och svenskheten står uppenbarligen inte i någon högre kurs jämfört med muslimer. Migrationen stinker!!!! Detta måste till varje pris stoppas!

    Här har politikerna ett personligt ansvar. Ett ansvar som de, inom en inte allt för avläsen framtid, tvingas att ta och framför allt stå till svars för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: