SOS! Hjälp en vän i en debatt!

Här kommer en bön om hjälp.
Ligger i polemik med en dansk kretin om Jens Orbacks uttalande i Aktuellt kl21.00 SVT 041207.
Jag har sett på detta inslag minst 100 ggr ,så jag kan det utantill. Orback är vid tillfället uppkopplad på en tv länk från Gruningen Holland ,där han bevistar en konferens med EUs integrationsministrar.
Han får frågan om han tror att förföljelserna mot de ”stackars muslimerna” kommer att öka efter mordet på van Gohg.
Hans svar;”Vi skall vara öppna och toleranta mot islam,för när vi kommer i minoritet kommer det att vara detsamma mot oss.OCH DÅ KAN VI GÅ SÄKRA!”
Jag kan detta utantill eftersom jag laddade ner videon från Aktuellts  Öppna arkiv någon dag efter uttalandet.Den låg kvar på Öppet arkiv i minst tre år men har nu troligen tagits bort!Har förlorat min video efter datorbyte,tyvärr.
Denna video har även länkats till Fröken Sveriges blogg men ligger inte kvar längre.
Min bön är nu,känner Du någon som har kvar videon i datorn eller kan Du hjälpa mig att hitta den på internet. Jag vill gärna täppa till truten på den här envise danske kretinen  som påstår att detta har aldrig förekommit från Jens Orbacks person.
Han påstår också att jag ljuger om denna händelse. Det är av stor vikt för mig att kunna rentvå mig på Morten Uhrskog Jensens blogg på Jyllandsposten.Mitt hopp står nu till Dig.Med tack på förhand ,”Katinka Glahd.”
Uppmanar alla våra läsare att hjälpa till med denna begäran!
Varjager

4 Responses to SOS! Hjälp en vän i en debatt!

 1. unclebobswe skriver:

  Jag har sett klippet men har det inte sparat i datorn.
  Du kan hälsa den där fjanten att citatet av Jens Orback är helt korrekt. Med andra ord: Jag kan gå ed på att Orback sade att ”Vi skall vara öppna och toleranta mot islam,för när vi kommer i minoritet kommer det att vara detsamma mot oss.OCH DÅ KAN VI GÅ SÄKRA!”

  I själva verket kan vi vänta oss samma etniska förtryck från muslimerna om de kommer närmare att bli i minoritet som i Bosnien, Kosovo, Pakistan, Iran Kongo, Sudan m.fl länder där islam är en del av den bärande statsapparaten.

  UncleBob

 2. unclebobswe skriver:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jens-orback-olustigt-att-forekomma-i-sd-tal_3675667.svd

  Enligt en artikel i SvD har Orback vid ett annat tillfälle sagt:
  Jens Orback:

  ”Det är också ett försvar för dig och mig, att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt ja då går vi lite tryggare.”

  Artikeln fortsätter med: ”Jens Orback kände inte till att han citerats i talet och tycker att det hela är mycket olustigt”.
  Jag letar vidare på nätet efter Orbacks framtidsprofetia.

 3. Göran skriver:

  Jag har aldrig hört det uttalandet tidigare. Men det är inte minre oroväckande för det. I klartexet innbär det att politikerna exakt vet vad de håller på med och då är det inget annat än ett medvetet föräderi som pågår.

  Jag läste alldeles nyss om högerextremisternas tal i Hälsingborg igår. De deklarerade öppet att parlamentarismen inte var något att ha. Och här måste man hålla med dem. I varje fall har parlamentarismen inte varit särskilt framgångsrika när det gäller den migration och integration som pågår i det allt mer balkaniserat Sverige. Den oförmågan leder osökt så småningom till konforntationer mellan svenskar och muslimer. På grund av vår oförmåga att rösta fram dugliga politiska konstellationer som skall leda landet mellan varje val, har vi nu försatt oss i en situation som leder fram till allt olustigare stämmingar i samhället. Det är precis det som Jens Orback menar med sitt uttalande, även om det nu energiskt förnekas från ansvarigt håll. Den här utvecklingen måste till varje pris stoppas. Vi får nog vara beredda på det värsta.

 4. Affe skriver:

  Man ska undvika att citera ur minnet. Det blir aldrig rätt. Här finns uttalandet och det är som SvD citerar.

  http://snaphanen.dk/2010/05/07/jens-orbacks-forsvindingsnummer/

  Det gör det inte så mycket mindre uppseendeväckande. Det är fortfarande ett extremt kontroversiellt uttalande som avslöjar att politikerna räknar med möjligheten att muslimerna en dag kommer vara i majoritet i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: