Min syn på Sverige och händelser som berör oss.

I dagarna som gått har man kunnat reflektera över mycket. Man kan reflektera över partipiskor som hindrar allt vad demokrati innebär.  Vi läser om medier som inte vågar visa tecknade filmer av rädslan för muslimer. Vi läser om Irakiska ”flyktingar” som våldtar småpojkar. Det finns tyvärr så mycket som gör en nedstämd. Vi läser återigen om upplopp i Rosengård, denna regnbågs stadsdel ! Där allt borde vara frid och fröjd för att där minsann  är de mångkulturella. Men inte då, där löper de muslimska ”flyktingarna” återigen amok och krigar mot Sverige. Nu kommer det snart nya eftergifter och löften om ännu mer pengar och bidrag till krav-maskinerna. Men jag undrar när de 7 sjuka i 7 klövern skall vakna? Inte inom det närmast. I Göteborg har en familj ägnat sig åt stölder och sedan sålt av allt på tradera. Är det någon som vågar satsa pengar på deras ”bakgrund”? Sedan kan man fundera över varför ”massinvandringen” inte är ett ämne i Valdebatten? Utan enbart prat om bensinskatt? Om vi drog åt och utvisade alla som skall utvisas, nekar de som inte har asylbehov, ja då hade vi svenskar fortfarande varit ett av världens rikaste folk. Kom nu inte med snacket om att utan invandrare stannar Sverige. För de är fortfarande de ”nya Svenskarna” som inte jobbar. Så fundera på det ett tag nu när våren börjar synas på riktigt.

Varjager

3 Responses to Min syn på Sverige och händelser som berör oss.

 1. bondpiga skriver:

  ja jag håller med jag skrev lite om det idag.Att vi har inget krig men vi har krig med våld mm.Önska det hände nåt så det slutar.Det blir bara värre tycker jag.
  http://metrobloggen.se/futura

  • Göran skriver:

   bondpiga, lugn lugn den dagen kommer! Sånt här djävulskap håller inte på hur länge som helst. Allt har sin tid, så även det här.
   Vad vi för närvarande kan göra är att snacka, snacka och snacka med folk och snacka på vettigt sätt och efter förmåga försöka förklara sambandet mellan mastodont invandring, bistånd och de drastiska nerskärningar av välfärden vi alla får känna av. Det finns omkring 2 miljoner av annat etniskt ursprung som har stora svårigheter att komma in på den svenska arbetsmarknaden. De utfodras med bidrag och är som ett gäng hungriga vargar som knaprar i sig det mesta av den svenska välfärds-kakan.

   Det bondpiga skall du använda som argument när du talar med folk. Pensionerna som nu sjunker för varje år skall också sättas i relation till invandring och bistånd. Föreslå att de om inte annat så för sin egen del lägger sin röst på SD. Det kommer vi alla att må bra av.

 2. Aisha ESBATI skriver:

  ”National socialisterna är intresserade av att lösa problem genom att skapa ett tryggt samhälle utan att missbruka enda minsta offentligt utrymme; antinazister är intresserade av att förvränga historien genom att missbruka allt omkring den termen national socialism.”

  Mvh.
  Aisha ESBATI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: