Gudrun Schyman kampanjar för Burka. Anser att förbud är diskriminerande.

Sedan att samma kvinnor inte få gå utanför dörren av de rabiata muslimer rör henne inte i ryggen. Inte bara det de skall dessutom få asyl och gratis uppehälle i Sverige enligt Gudrun.Läs vad den skogstokiga Gudrun säger själva och fråga er vad FI har för agenda?

”Burka och nikab är ett uttryck för mans dominans och ska därför förbjudas, säger många. Det faktum att kvinnors kläder överhuvudtaget diskuteras är ett uttryck för patriarkalt tänkande där kvinnors värde och betydelse sitter i hennes förhållande till mannen, dvs. hon har inte eget människovärde. Mans dominans och patriarkalt tänkande och handlande finns runtom i världen och måste bekämpas. Att tro att det görs med att förbjuda ett fåtal kvinnor att klä sig i burka eller nikab ändrar på inget sätt det förhållandet. Snarare blir det till en uppmaning för den militant islamismen att stärka sina patriarkala och religiösa krafter. Resultatet för kvinnorna blir ökad diskriminering och inlåsning.

I Europa finns idag en hets mot muslimer, med hänvisning till islam, utan åtskillnad mellan islam och politisk islamsk fundamentalism, utan åtskillnad mellan religiös extremism och sekulariserade muslimer. Grunden till förslagen att förbjuda burka och nikab finns där. Man kan alltså använda kvinnor till mycket och man gör det. Det var för kvinnornas skull som vi skulle stödja USA:s invasion i Afghanistan. Det är för kvinnornas skull vi nu ska låsa in dem och bötfälla eller fängsla dem om de inte klär sig som staten vill.

I Sverige har vi hittills haft en politisk enighet om att inte förbjuda några klädesplagg, varken för kvinnor eller för män. Jag hoppas att den enigheten består och vi kanske t.o.m. kan vara överens om att kvinnor som inte får respekt för sina mänskliga rättigheter kan få asyl i Sverige?!”

Personligen tror jag att Gudrun har börjat dricka igen, dricka mycket dessutom.

Varjager

12 Responses to Gudrun Schyman kampanjar för Burka. Anser att förbud är diskriminerande.

 1. Blodsven skriver:

  Oavsett om en tokfeminist är full eller nykter så är hjärnan utom funktion. Islam och feminism är som eld och vatten, men att få en svensk idiotfeminist att begripa det…..

 2. Göran skriver:

  Med anledning av vår strävan efter ett svenskt homogent och tryggt samhälle, kan ett burkaförbud vara välkommet. I övrigt är Gudrun Schymans åsikts-pladder inte värt att kommentera.

  Tyvärr finns allt för många virriga käringar av hennes sort i Sverige. Dessutom finns det även ett alldeles för högt antal kärringar i slips och kavaj. Allesammans tillhör de den obehaglig virusfamilj som sorterar under gruppen resistenta. Den som utlöst symtomen på en flummig sjukdomstyp, där patienten förlorar i både heder, samvete och ansvar. Tyvärr så genomsyrar nu denna epidemi, mer eller mindre, hela svenska samhällsapparaten.

 3. […] Gudrun Schyman kampanjar för Burka. Anser att förbud är diskriminerande. […]

 4. TARZAN skriver:

  Denna röd vins drickande tok käring gör allt för att få uppmärksamhet.
  Detta är illa nog men tänk en gång i tiden röstade mer än tio procent på denna röda alkis.
  Alltså det finns många korkade svenskar

  • Göran skriver:

   Tarzan tänk på att käringen där med den stora röda näsan har också en gång druckit hallonsaft.
   Hon kan dansa vänsterpiruettera också den gamla ragatan.

 5. ingesanden skriver:

  En liten rolig historia,som stämmer bra på Schyman.
  Kan inte låta bli att dra den.

  Älgen stod vid bäcken och drack vatten samtidigt som han sade till sig själv: Jag är skogens konung,då sade den stora Björnen,som också kommit för att dricka vatten.
  Vad sade du?
  Älgen.
  Äsch,man pratar så mycket,när man dricker.

 6. Hussar skriver:

  Tycker att Schyman själv kan dra på sig en burka sa att vi slipper se henne.

 7. Il Padre skriver:

  Det finns ingen anledning att slå ner på henne för att hon haft alkoholproblem, eller är s k ”nykter alkoholist” nu. Sådana kommentarer gör att man missar målet om det är att beskriva att burka och niqab inte här hemma i ett västerländsk samhälle lika litet som bönetorn! Vi ska inte ha några fler religiösa symboler än de vi redan tvingas dras med i form av kyrkor. Dessutom efter 9/11 och inflygningarna i Twin Towers och islamisters terrordåd runtom i världen är det också en säkerhetsfråga. Alienera eller åk någonannanstans!

 8. Anders skriver:

  Tja.. Il Padre

  Långvarigt alkoholmissbruk ger hjärnskador.. sådana hjärnskador visar sig som bristande omdöme ..inte osannolikt att det har betydelse.

 9. hanna skriver:

  nåt jag tycker är festligt är att ni alla talar om hennes alkoholism. detta är för mig ett symtom på okunskap, hat och feghet. att kalla henne käring, alkis eller ragata hjälper inte er situation. det stärker inte era argument på nåt sätt. om ni vill göra nytta så föreslår jag att ni skaffar er åsikter som faktiskt leder en diskussion någonstans och inte bara hatar på. kritisera nån som inte gör nån nytta i stället….t.ex.alex schulman??

  peace out fuckers

  • varjager skriver:

   Tycker det är kul att du har som inlägg Peace out fuckers. För du kan ju knappast ha tagit dig tid att läsa artikeln. Men du kanske önskar att alla kvinnor skall dölja sina kroppar enligt Islams påbud?

  • xbenedictx skriver:

   Och åsikter och argument är enligt dig då,att kalla dem som inte är så ”god” som du är,för rasister,främlingsfientliga,islamofober mfl epitet!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: