Mördaren från Landskronas släktingar visar sitt förakt för Sverige och dess lagar.

De kallar Åklagaren för Idiot och spottar efter honom. Men vi är alla lika. Leif Silbersky kallar mordet en olycka. Länk 1,2,3

Detta visar tydligt att hela familjen borde åtalas. Skyddande av brottsling , hot och ofredande av åklagare. Är det någon som tror att det över huvud taget kommer att bli något straff för denna mördare? Skicka hem hela den djävla familjen och avsluta deras bidrag. Då kanske det hade det kanske blivit en bättre värld för oss att bo i. För det finns väl inte en enda idiot kvar som skyddar denna ”kränkta” eller ”stackars” invandrare nu? Eller är det den strukturella rasismen som gjorde att han var tvungen att misshandla 2 äldre pensionärer. Vänd på detta belopp och tänk om en svensk hade slagit ihjäl en äldre invandra kvinna och misshandlat hennes make. Då hade det var krigsrubriker i åratal.

Varjager

7 Responses to Mördaren från Landskronas släktingar visar sitt förakt för Sverige och dess lagar.

 1. UncleBob skriver:

  Nu kokar blodet i mina ådror. Folk måste vakna upp och engagera sig eller åtminstone rösta bort de syltryggar som skapat detta Kafka-liknande tillstånd i samhället som daltar med mördare och sparkar på de äldre.

  En av anledningarna till att många Svenssons inte vågat protestera är den där utslitna klyschan ”Rasist”. Mitt råd är: Ignorera skiten!

  Själv blir jag GLAD när någon drar till med det mystiska epitetet ”Islamofob”. Ett märkligt ord som inte betyder någonting konkret. Man har helt enkelt kopplat ihop två ord för att ha ett ”argument”.

  Ungefär som om jag sagt att de rödgröna är ”antirealister”, naturligtvis utan att behöva definiera ordets innebörd och giltighet. Sen kan man ju alltid ladda detta utryck med ett passande adjektiv som exempel ”Du är en rabiat antirealist”

  Det låter lika dumt som det är, men det är så vänstern skapar sina halmgubbeargument.
  Jag accepterar inte detta. Jag lyssnar inte på en dumdryg argumentation som bygger på att man hittar på ett nytt nonsensord för att slå i huvudet på kritiker av den politik som får Sverige att sjunka i mångkulturens träsk.

  Jag yrkar bifall till kravet att parkeringsmördaren skall utvisas på livstid. Hela släkten skall utredas och de som varit kriminella eller skyddat mördaren skall utvisas.
  Vi realister talar klarspråk: Ut med drägget!

  UncleBob

 2. Göran skriver:

  Det här är konsekvenser av en flummig, slapp och oansvarig migrations-politik. En politik där man flummigt ser mellan fingrarna, i stället för att ta tag och handla direkt. Även om politikerna har ett betydande personligt ansvar för det här, så går vi själva inte fria från ansvar. Vårt ansvar ligger i att vi val efter val, valt att acceptera i stället för att handla rationellt. Detta trots att välfärden störtdyker mitt framför näsan på oss.

  Det sätt varpå vi valt att förhålla oss på till invandringen, devalverar efter hand värdet av svensk demokrati till noll.

  Jag hoppas därför innerligt att politiker och andra ansvariga, i en inte allt för avlägsen framtid, tvingas stå till svars för sina illvilliga handligar. Det skall minsann kosta att förstöra ett tryggt, väl fungerande och homogent samhälle. Det här brottets karaktär och omfattning, i tid, sociala konsekvenser och en negativ ekonomisk utveckling, som i sin tur skapat en ofantlig statskuld, borde lämpligast rubriceras som ett högmålsbrott, dvs. brott mot rikets inre säkerhet. Den ekonomiskt negativa uvecklingen omfattas också, runt millenniet, av ett utag från AP-fonderna på inte mindre än hela 245 miljarder. Gissa i vilket hål de miljarderna stoppades in i. I varje fall gick de inte till den svenska välfärden.

 3. Hussar skriver:

  Vi får inte döma mena-folket så hårt. De gör bara som de alltid gjort i sina hemländer. Skriker och gapar som 5-åringar tills de får sin vilja igenom.

 4. Ceasar Andersson skriver:

  Idag har jag fått klart med ett tidningsbud som i sann gerilla style ska dela ut fler visitkort..

  Kan bli ett gäng innan valet.

  Min målsättning var 10.000 innan valet men det ska jag justera uppåt.Men det var när jag var körde själv.

  Vad tänker Ni göra?

  Ceasar ”Gerilla”

  http://korta.nu/flygblad

  Ps. Största problemet är att ha hjälp med klippningen av visitkorten från de 10 som får plats per A4 puh puh Ds

 5. Isa skriver:

  Jag hoppas (helt i onödan) att inte en enda krona av mina/dina skattepengar läggs på att låta Leif Silbersky försvara den här skitstöveln.
  Det finns inga gränser för hur mycket vi ska bekosta utöver försörjningsbelastningen för förmånen att bli våldtagna, ihjälslagna, bespottade, hotade och omfattande av systematiska storbedrägerier (tillfuskade PUT) för att skinnas på allt vi inte redan är statligt piskade att ge bort.
  Hur den här släkten reagerar vid minsta motståndets lag är yttersta beviset för att det inte var ”en olyckshändelse”; om inte rätten inser hur det ligger till efter detta, så finns inget hopp kvar för rättvisan.
  Jag är så förbannad – kränkt i ordet rätta mening å alla utsatta svenskars vägnar – att jag till och med blir fysiskt sjuk.

 6. Blodsven skriver:

  Tyvärr är dumstolarna i Kalle Ankalandet inte smarta nog, att med lagens hjälp förpassa ohyran ut ur landet. Förbannade jävla slemskallar som dessutom låter sig provoceras av värsta sortens inavlade avfall…

 7. Il Padre skriver:

  Pass upp för den politiska korrektheten som försöker utnyttja obduktionsresultatet av Inger! Man beskriver ”åldersförändringar” som orsak, men
  ÅLDERSFÖRÄNDRINGAR I HJÄRNAN ÄR NATURLIGA!!!

  Kärlväggarna blir tjockare och hårdare, vilket kan leda till åderförkalkning, hjärtinfarkt och hjärnblödningar. En 78-år gammal människa är NATURLIGTVIS därför avsevärt allmänt skörare och det kan man kräva att också en helt okontrollerad 23-åring i affekt utan medicinska kunskaper begriper!

  SLUTSATS: Därför kan obduktionsresultatet inte ligga till grund för mildare bedömning av brottet mot en såpass gammal kvinna!

  Kommentaren m h t http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1959547/inger-78-dog-nar-ett-blodkarl-brast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: