Inget hindrar utvisade att komma tillbaka

En man som utvisats från Sverige på femton år greps i Södertälje och häktades i helgen.

Det var tio år sedan han dömdes till utvisning till sitt hemland på grund av grov brottslighet och eftersom han kom tillbaka till Sverige fem år för tidigt greps han av Södertäljepolisen i veckan.

Han häktades för att olovligen vistas i riket under häktningsförhandlingarna i Södertörns tingsrätt i lördags och eftersom han redan är dömd kommer han att skickas tillbaka till sitt hemland inom kort. (LT)

Kommentar:
Så länge man kan komma in i landet utan inpasseringskontroll och utan krav på ID-handlingar så är det inget som hindrar att han kommer tillbaka med vändande frakt. Skulle inte bli förvånad om denne invandrare har flera identiteter i Sverige och är bidragsförsörjd.

//Elfyma+

3 Responses to Inget hindrar utvisade att komma tillbaka

 1. envaenikampen skriver:

  Identitetskontroll och narkotikakontroll av alla som passerar rikets gränser kan omöjligt bryta mot schengenavtalet eller EUs fria rörlighet för arbetskraft, den kan alltså införas imorgon som ett första steg i förberedelserna för ett EU utträde.
  Det finns inga hållbara argument mot gränskontroller såvida inte syftet med att vara utan gränsskydd är att vi ska ha en hög tillgång till narkotika och att utländska brottslingar ska ha tillträde till Sverige. Jag kan se flera skäl för makthavarna att vilja hålla uppe kriminaliteten och tillgången till narkotika, jag kan däremot inte se något mervärde för medborgarna av sagda höga kriminalitet och narkotikaflöde.

 2. Hussar skriver:

  ”skickas tillbaka till sitt hemland inom kort”
  Kom igen nu Kalle Larsson!
  Starta ett upprop så att denne hedersman kan slippa utvisning och genast belönas med PUT.

 3. Il Padre skriver:

  Det borde vara tillåtet att ”chippa” dom under huden åtminstone så larmet kan gå om de närmar sig svensk gräns… Fast då öppnas väl en marknad för snabboperationer också? Nej när det gäller muslimer så vore det lugnare i världen om de höll sig på ett ställe allihop! F ö… istället för lättmanipulerad fotboja borde vissa behöva få 70-virgins-alternativet runt halsen! Är döless på människor som inte förstår eller låtsas inte förstå den oerhörda skillnaden mellan islam och andra religioner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: