Om det var val i dag skulle Sverigedemokraterna med sina 4,9 procent få en vågmästarroll i riksdagen.

Nu förnekar inte ens SIFO SDs framgångar. Så nu väntar vi bara på nästa kampanj start mot SD och de rasistiska svenskarna.

Varjager

4 Responses to Om det var val i dag skulle Sverigedemokraterna med sina 4,9 procent få en vågmästarroll i riksdagen.

 1. envaenikampen skriver:

  Vilket annat parti har 1 000 000 flitiga och oerhört synliga valarbetare? Hoppas att SD är mogna att föra nationalismen och invandringskritiken in i riksdagen och upp på dagordningen på ett sådant sätt att folket vaknar. Jag tror att det är många som vill rösta på SD, men som inte vågar göra det i det här valet, man vill först se att partiet är riksdagsredo och förhoppningsvis även Regeringsredo. Sköter man sina kort rätt i riksdagen under kommande mandatperiod så tror jag att 20-30 procent i valet 2014 är fullt möjligt. Frågan är bara om det inte är för sent att rädda Sverige då.

 2. Dagdrömmare skriver:

  Lysande, men jag tror på 7,5% – 9,5%.
  Långsiktigt vore det inte så bra med 25% eftersom vi inte kan fylla alla dessa platser med kompetenta Sverigevänliga personer. Valet 2014 vore 22% lagom och 2018 51% skulle sitta perfekt.

  SD äger nätet och alla bloggarna. Vi härskar här totalt och det är de unga som kommer bli beslutsfattarna i framtiden, inte 40-talisterna som snart fasas ut.

 3. envaenikampen skriver:

  Jag vill inte se SD få 51%, däremot vore det välkommet om man fick ca 30% i valet 2018, ND 12-14% och något annat nationellt sinnat parti fick de sista nödvändiga procenten upp till minst 51% gärna snarare 60%. Jag tror att SD har hjärtat på rätta stället, men ett ensamt parti som får egen majoritet kan lätt drabbas av fartblindhet och gå för långt eller gå fel väg, därför behöver man en situation där man i koalition med andra sunda partier delar makten och därigenom måste samtala och resonera fram förslag och beslut, på så vis blir man starkare och förändringarna byggs på en stadigare grund.

  • Göran skriver:

   Det är rätt! Några fler nationalistiska partier är inte helt fel. Men förutsättningen är att man kommer överens och så är alltid inte fallet mellan olika partier, även om de politiskt har samma målsättning. Det är bra om lagom alltid är närvarande i både politik och allt övrigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: