Hög invandring och ett högt barnafödande bland samma invandrare ökar Sveriges ”befolkning”

Kostnaderna springer iväg och en allt mer åldrande Svensk ursprungsbefolkning skall betala för massinvandringen. Alla politiker i 7 klövern babblar på och låtsas som om det regnar. Jag undrar jag om det inte snart är för sent att vända flodvågen? Ur DN.

”I fjol ökade befolkningen med 84.000 personer och siffran väntas bli ungefär lika stor i år.

Hög invandring och ett högt barnafödande ligger bakom utvecklingen och under de kommande tio åren beräknas folkmängden öka med drygt 600.000 personer, enligt SCB.
Annons:

SCB konstaterar att barnafödandet är högt trots den ekonomiska krisen. Så brukar det inte vara.
I Sverige har det länge funnits en stark koppling mellan barnafödande och konjunktur”, skriver SCB i ett pressmeddelande. I år väntas det så kallade frukt samhetstalet bli 1,97 barn per kvinna. Inte sedan 1993 har Sverige haft ett så högt barnafödande. Babyboomen väntas dessutom hålla i sig. De närmaste åren beräknas cirka 115.000 nya barn födas varje år.”

Om du lever på bidrag i landet av mjölk och honung behöver du inte bekymra dig om konjukturen. Där av det höga födsel antalet. Vi har ju läst om massvis av exempel om stackars somalier med 8 ungar som är tvingade att bo stora lägenheter.

Varjager

7 Responses to Hög invandring och ett högt barnafödande bland samma invandrare ökar Sveriges ”befolkning”

 1. Niklas bergström skriver:

  Folket håller på och bytas ut. Änn värre blir det även om invandringen upphör sågott som helt. Att påstå att etnisiteten har noll betydelse bara invandrare vill bli som oss är helt förkastligt Med tanke på dom allvarliga konsekvenser det för med sig för sverige.

 2. Göran skriver:

  När det är den importerade befolkningen som växer på urbefolkningens bekostnad, då är det katastrof.
  I varje fall när förhållandet är sådant, att den svenska befolkningen måste pressas till att arbeta allt hårdare för att kunna leverera in den skatt, till det samhälle som i sin tur har ett självpåtaget ansvar för att betala ut bidrag till en olönsam asyl-invandring. En invandring som slukar allt mer av de gemensamma tillgångarna. Hopppas det här får ett abrupt slut.

 3. xmaverickx skriver:

  Alliansen mot Sverige, fortsätter att tjata om att det skall löna sig att arbeta,men det gäller bara etniska svenskar.
  För invandrarna i allmänhet och muslimerna i synnerhet skall det däremot löna sig att föröka sig så mycket som möjligt,därför höjs flerbarnstilägget.6-10 barn per familj är inte tillräckligt för att Sverige skall få muslimsk majoritet inom 20-30 år,så det är bråttom.
  Ju lägre stående varelser,desto bättre på att föröka sig.
  Det man inte har i huvudet,det får man ha mellan benen.

 4. Bengt Lundström skriver:

  Det rör sig inte enbart om islam som (faktiskt) är ett slags religion. – Det rör sig om undermåliga, inavlade människor med låg IQ och kriminella gener, som har bristande vilja(förmåga?) att anstränga sig. – Det var inte människor av detta slag som byggde Egyptens pyramider!
  P.S. Det finns tyvärr en hel del ”etniska svenskar” som genom ”svågerpolitik” fått poster på olika nivåer i samhället numera, med låg IQ (men giriga) och utan självbevarelsedrift, varför Sverige ser ut som det gör, trots att katastrofen bara förvärras. – ”Ett lands utveckling beror på folket”.(Citat av Tarja Halonen, Finlands President)

 5. Ulf skriver:

  Ja vi vet ju hur det gick med ursprungsbefolkningen i Amerika när europeérna kom dit.
  Rätt som det var satt Indianerna i reservat och undrade:
  -Hur f-n gick det här till?

 6. BLU-82 skriver:

  En brun gyttjeflod väller in över fäderneslandet. De 349s huvuden är likaså fyllda med gyttja. Sverige dras snabbare ner i en malström av motsättningar och elände. Borgarna är en katastrof, och jag antar att en eventuell rödgrön ” regering ” kommer att bli etter värre..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: