Pedofili bland präster, munkar och talibaner

Uppdaterad 14/4-10

Varför duschar påven med kläderna på ?
Därför att han inte vill se ner på en ”arbetslös”. (SR-P1)

Den katolska kyrkans krav att deras prelater ska leva i celibat går emot den mänskliga naturen.  När prelaterna inte får para sig med kvinnor (som vi vanliga dödliga) så får många prelater en snedvriden syn på sexualitet. De ger sig i stället på småflickor och småpojkar om man får tro den senaste tidens avslöjanden. Spåren leder nu upp till självaste påven, som i vart fall skyddat prelater som utnyttjat försvarslösa barn för sina sexuella utlevelser.
Skyddande av brottsling är straffbart i den sekulära världen, dock ej inom kyrkan (SR-P1) (Start 01:00).

Pedofili och homofili (ofta i kombination) förekommer även bland buddistiska munkar och islamiska talibaner, om man får tro ”Människor och Tro” på SR-P1 (Start 25:50).
Dessa företrädare för den enda sanna guden fördömer officiellt homofili. Renläriga islamister anser t o m att homosexuella ska dödas.
De homosexuella kan trösta sig med att vi ateister lever ännu farligare, om islamisterna får bestämma.

14/4-10: Övergrepp även i Sverige.

//Elfyma+

8 Responses to Pedofili bland präster, munkar och talibaner

 1. Anna Carlbro skriver:

  Det är bara att se mönstret – könsapartheid leder till förvriden sexualitet och ett perverst samhälle.

 2. barhuvad skriver:

  Sexualiteten börjar i mitt tycke bli mer och mer ett urtråkigt ämne. Varje tid och kultur har haft sin syn på ämnet, och lagen har alltid haft några paragrafer angående detta. Att sexualiteten ingår i många religiösa föreställningar om moral och sånt, borde inte ge utslag i lagstiftningen. Homosexualitet har alltid funnits (gäsp) och ibland har man dödat utövarna, ibland har ryckt på axlarna åt dom.

  Om man läser antropologin blir man till slut övermätt på traditioner, seder, bruk, religiösa föreställningar och föreskrifter.

  Följde med intresse i många år, rapportering om eskapader utförda av svenska präster. Om präster tillhörde den Svenska Kyrkan, så var ansvaret för händelsen hans eget, men om någon pastor från någon frikyrka ertappades med fingrarna i syltburken, då nämndes vilken frikyrkan han tillhörde. Nu är det aktuellt med katolska präster och givetvis hålls påven för ansvarig.

  Sakta och försiktigt börjar man nu även ange buddister och talibaner som utövare av pedofili, jag förväntar mig snart även analys av vissa sexuella vanor redovisade för politiker, företagsledare, rörmokare, handelsanställda o.s.v.

 3. Anna Carlbro skriver:

  Du kan gäspa på så mycket du vill, Barhuvuad. Jag tror dock att t.ex. korgossarna och Jemens barnbrudar helst skulle vilja skrika om de vågade öppna sina munnar.

  Självklart förekommer sexuella handlingar som i vissa kulturer ses som brott men i andra är helt accepterade – som könsstympning och barnäktenskap – men jag har svårt att relativisera och se alla som ”lika goda kålsupare” när barn våldtas eller dör i barnsäng.

 4. Lillan skriver:

  @Anna Carlbro

  Det som inte får mig att gäspa är Sverige ovillighet att trots (enl. den officiella statistiken) erkänna att av de ca 800 barn som har försvunnit i och från Sverige, aldrig ifrågasätta att dessa barn har bortförts på grund av vårdnadstvister, trots möjlighet att ansluta sig till av EU centralbyrå med ett tel.nr som kan nås från alla EU länder, just i jakten av pedofiler och i porno-syften. Det som får mig att gäspa är sexualiteten mellan vuxna i alla tänkbara och otänkbara former, ett ämne som dagligen säljer lösnummer.

 5. TARZAN skriver:

  Här har det nämnts ett antal religioner men inte judarna –
  gå in på google och skriv;
  10 000 sexslaves in Israel

 6. […] Pedofili bland präster, munkar och talibaner […]

 7. Anne-Marie Ruth skriver:

  Att barnen som blir utsatta kommer att få livslånga problem med relationer, är jag helt övertygad om….att kyrkans män, som ska ge oss hopp och tillit till vårt jordeliv och livet efter detta…raserar och tillintetgör denna tillit, det är för mig en synd som inte ens kan beskrivas med ord. Att kanske förstöra och rasera en annan människas tro och kärlek till livet och andra människor, är av kategorin inhumant. Tänk att den värld som för ett barn målas upp som den som ger ett bättre liv, bättre villkor, både i jordelivet och livet efter detta,kan raseras av En människas svek genom sitt övergrepp !

 8. […] Pedofili bland präster, munkar och talibaner […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: