Högern vinner valet i Ungern. Hur illustrera DN det i sin nät upplaga?

Hur skall man annars tolka en rubrik som Högern mot storslam och direkt skall vi göra kopplingen till nazism enligt DN. Vad tror ni att den som bara skummar igenom en artikel får med sig i minnet? Journalister av idag faller mer och mer i mina ögon. Saxar ur artikeln.

”En skarp gir åt höger väntas när Ungern går till val på söndag. Socialisterna går mot brakförlust efter åtta år vid makten. Högerpartiet Fidesz är enligt opinionsmätningarna närmast garanterat seger i parlamentsvalet. Kanske får partiet två tredjedels majoritet, vilket skulle innebära ett starkt mandat för genomgripande reformer.
Den politiska scenen väntas också genomgå en förvandling genom det högerextrema partiet Jobbiks entré i parlamentet. Somliga spår att Jobbik passerar socialisterna och blir näst största parti. Jobbik har framgångsrikt spelat på fientliga stämningar mot romer, men också på ilska över arbetslöshet och korruption.”

Sedan kan man fråga sig hur den kursiverade stilen som är 3 meningar kan få DN att symbolisera hela det Ungerska valet med Hakkors och Hitler mustacher på ett parti som förväntas att bli det andra partiet i Ungern.

Varjager

5 Responses to Högern vinner valet i Ungern. Hur illustrera DN det i sin nät upplaga?

 1. Blodsven skriver:

  Svenska journalister avskyr allt som inte stämmer med deras hjärndöda översittarfasoner! Är det främlingsfientligt att påtala vissa obehagliga fakta? Om viss ohyra ställer till en jävla massa problem, så är det bara att konstatera att det är så. Svenska journalist och politikersvin vänder på steken, och beskyller oss oskyldiga svenskar för allt skit importerad ohyra ställer till. Är så in i helvete trött på fulmedia så jag slår knappt på TV-jäveln längre…

 2. Göran skriver:

  Ungern verkar vända socialismen ryggen, ett glädjens tecken. Det borde svenska väljare tänka på då de går till val i höst. Mona Sahlins gäng skall vi akta oss noga för – men även Alliansen har, i den meningen, sina fula drag. Jag syftar på statsminsisterns och Monas tassande för muslimer samt statsministerns buffliga sätt att tvinga på kommuner ensamkommande barn, som ofta visar sig vara vuxna män.
  Om man vill rösta efter sunda principer vid valet i september återstår bara Sverigedemokraterna.

  De tre meningarna skrivna med kursiv stil, är helt enkelt ankdammen Sveriges signum. Dumhetens högborg!!!!

 3. kafka skriver:

  Svenska PK-journalister tycker nog att det är jobbikt.

 4. Nero skriver:

  SÅ glädjande att se att så många svenskar insett vad koshermedia i sverige går för. Stå på er! När vi får chansen hänger vi dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: