Media använder den mördade 78 åriga kvinnan som slagträ för att tysta folket.

I fler och fler Pk artiklar pekas det finger åt SD för att en 78 årig kvinna mördats. Att mördaren var en invandrare gör det hela till en kampanj mot SD. I Aftonbladet trummas det ihop artiklar om rasister och SD i ett. Alla som inte böjer sig för PK elitens order och ser verkligheten är numera rasister och främlingsfientliga. Senaste i raden är ett riktigt skräck exempel i propaganda mot SD. Men samtidigt får man väl lov att tacka Katarina Wennstam då hon bekräftar att gruppvåldtäkterna är utförda av invandrare. Läs den kursiverade texten.

Katarina Wennstam:  Dådet i Landskrona kan bli en trampolin för främlingsfientliga.
Det finns stor risk att den tragiska dödsmisshandeln en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Landskrona blir något av en trampolin för nationalistiska partier i höstens kommun- och riksdagsval. Politiker, medier och allmänhet måste fråga sig om vi vill hedra minnet av en mördad kvinna på detta smaklösa vis.

För det är så här sverigedemokrater, nationaldemokrater och andra rasister arbetar. Att de hänger ut den misstänkte, som har invandrarbakgrund, och hans familj på nätet, att de spär på den avsky som finns för ett fruktansvärt brott, att de försöker koppla ihop gärning och kultur.
Att utnyttja en redan upp-piskad stämning för sina egna dunkla syften är de här partierna experter på. Kanske är detta det enda politiska spel de kan till fulländning.

Testa din lokala sverigedemokrat och jag lovar att denne kommer att kunna rabbla statistisk i sömnen på den senaste tidens brott begångna av just invandrare. Jag vill till och med sträcka mig så långt som till att säga att många sverigedemokrater är nästintill besatta av just invandrares och flyktingars kriminalitet. Jag har sett detta under många våldtäktsrättegångar – hur en misstänkt gruppvåldtäkt på en liten ort eller skola efter bara några dagar följs av ett nyetablerat partikontor och av flygblad utdelade av upphetsade sverige­demokrater.
Titta vad de gör, invandrarna, säger de. Demonstrerar och hävdar att bara de talar klarspråk om invandrares ”våldtäkts­kultur”
. ”

Men detta är inte nog, i SvD säger Biträdande polisområdeschefen Thomas Nilsson.

”Det här är oerhört tragiskt men det här skulle kunna hända på vilken större parkeringsplats som helst och har ingen koppling till just Landskrona.”

I detta fallet har han rätt, vilken större parkeringsplats som helst med mycket invandrare som besökare.

”Orsaken till att fallet fått så mycket uppmärksamhet tror polisen har att göra med kvinnans höga ålder.

– Många känner en avsky och det sätter säkert också igång spekulationerna, säger Mats Karlsson.”

Det har han rätt i, för vardagen är annars grova våldtäkter och misshandlade svenska ungdomar. Vi har blivit så vana vid våldet som mångkulturen för med sig att vi knappt höjer på ögonen längre. Men detta fall väckte upp en slummrande befolkning. Svart på vitt visades föraktet för våra äldre upp. Men nu väntar jag mig att Ryggradslöse och Mona Muslimskan skall närvara och hedra offret för detta grova onödiga våld. En familjs död och en man lämnad ensam för att en man känner sig kränkt. Sedan ha mage att fortsätta neka då hans egen familj försöker få det till en olycka, ja det är en kultur skillnad.

Varjager

7 Responses to Media använder den mördade 78 åriga kvinnan som slagträ för att tysta folket.

 1. Il Padre skriver:

  De politiskt korrekta kommer att i framtiden hitta sig själva i omständigheter när de kommer att ångra vad de sagt och skrivit.

 2. Lars-Olov Stenberg skriver:

  Hej Katarina Wennstam. Jag är lite förvånad att du och flera med dej inte kan acceptera att det finns olika synpungter på invandring och religoner utan att på en gång börja gasta om rasism. Det har ju blivit som ett lock på. Jag kan säga att jag inte gilllar livets ord och ingen kallar mej rasist. Men gud nåde om jag säger att jag inte gillar shia-muslimer då då är jag rasist.
  Så Katarina Wennstam öppna dina ögon och förstå att det finns olika sätt att förhålla sig till olika saker och fenomen i världen. Många med dej har så svårt att förstå världen omkring er precis som mäniskor i SD. en som röstar i demokratisk anda

 3. Hussar skriver:

  Mona och Fredde bryr sig inte om en sådan här liten bagatell. Det var ju bara som Britta skrev: ”ett möte mellan två människor” det handlade om.
  Dessutom skulle ju mussarna kunna bli kränkta om Muslimskan och Halal-konsulten visade för mycket sympati med offret.

 4. Göran skriver:

  Det verkar som Katarina Wennstams artikel är skriven i ett närmast chock-liknande tillstånd. Annars väljer man inte att skriva att det här makabra mordet blir en ”trampolin för de främligesfientliga och SD”. Det är verkligen att göra bort sig. Sanningen ligger nämligen på ett helt annat plan, folk har helt enkelt ”fått upp ögonen” för vilka ruskigheter invandringen för med sig.

  Kanske är det rent av så att hela media-Sverige av det här hamnat i ett chocktillstånd. Förövaren tillhör ju inget mindre än den grupp som de, i tid och otid, framhåller som den enorma och oersättliga resursen. Den resurs som nu än en gång gjort det möjligt för oss att beskylla svenska flyktinglagar och flyktingpolitik som den indirekta orsaken till många såna här avskyvärda brott.

  Jag hoppas nu att det här blir inledningen till den stora finalen för svensk asyl- och anhöriginvandring. Det vi i dagligt tal benämner som bidrags- och okynnesinvandring.

  Men det är väl så att valet närmar sig och det här otrevliga mordet, utfört av en som i själva verket inte skall vara här, leder till att det nu blir betydligt svårare att försvara en politik som är ett totalt fiasko.

 5. […] Media använder den mördade 78 åriga kvinnan som slagträ för att tysta folket. […]

 6. kjgk skriver:

  Wennstam skriver glatt utan att ta med relevanta fakta från t.ex. BRÅ eller hennes lokala tingsrätt.

 7. Joakim Olsson skriver:

  Journalisterna vet inte hur de ska göra nu. Folk är förbannade och journalisterna vill vända deras ilska mot invandringskritiker. Tyvärr för journalisterna lär dock folkets vrede bara bli ännu starkare när de läser sådant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: