Nu slår Pk isterna knutar på sig själv i sina försök att minska ner mordet.

Nu är all fokus på att det är minsann SD som tjänar på det här(Ex1,Ex2,) Den mordmisstänktes familj har nu gått ut i Expressen och sagt att det var en olyckshändelse. Samma familj som ljög rakt ut att de inte var inblandade utan hade sin Mazda på verkstaden. Nu är det dags att åtala hela familjen för skyddande av brottsling och försvårande av utredning. Sedan kan man ju fundera på varför de muslimska grupperna manar till besinning? Det har de ju aldrig gjort när det gäller våldet som deras utövar gör mot samhället och svenskar. Är det så att detta kanske är den sista gnistan som gör att SD får upp till 10% är det det som skrämmer dem tro? Saxar lite ur artiklarna.

”Han sa att familjen delade sorgen med de anhöriga till ihjälslagna Inger, 78, och sade samtidigt:
– Vi är väldigt tagna och mår inte alls bra, våra barn är hårt drabbade och skrämda. Olyckshändelsen orsakade oss en enorm sorg i vårt liv.
Fyra islamiska och arabiska föreningar hade kallat till mötet med syftet att mana till lugn i de oroligheter som råder i Landskrona efter dödsmisshandeln av Inger, 78.” Expressen

”Dödsmisshandeln av Inger, 78, har rivit upp ett ömmande sår i Landskrona.
Främlingsfientliga krafter försöker utnyttja den tragiska händelsen för egna syften.
På flera SD-bloggar hängs den misstänkte gärningsmannen ut med namn och bild. Och lokala SD-politiker lovar pengar till den som kan få honom fälld.
Men nu har flera invånare i Landskrona fått nog. I dag sätter de ner foten mot våldet.” Aftonbladet

”Företrädare för fyra olika muslimska grupperingar i Landskrona manade på söndagskvällen till besinning efter det brutala mordet på den 78-åriga kvinnan. De fyra fördömde det som hänt, men varnade samtidigt för att peka ut en grupp av människor som ansvarig. ” Sydsvenskan.

Svensk journalistik är ett hån mot dem som offrat livet för yttrandefriheten.

Varjager

22 Responses to Nu slår Pk isterna knutar på sig själv i sina försök att minska ner mordet.

 1. Blodsven skriver:

  Hormedia tvekar väl knappast en sekund att kalla ett brutalt rasistmord för en olyckshändelse? Har aldrig hört dessa fyra??? olika muslimska grupperingar tagit avstånd till alla rån, misshandel, våldtäkter och annat sattyg som deras lärljungar är jävligt duktiga på….

 2. elfyma+ skriver:

  Mördarens bröder fick stöd av sina fränder i moskeén.
  De fick göra ett uttalande i egen sak utan att mötas av någon kritik. Mördarens familj deltog väl också i ”manifestationen mot våld” ?

 3. peerpede skriver:

  Det är klart att muslimska organisationer nu reagerar, de är helt enkelt rädda för att svenska folket börjar vakna, sätta frågetecken vid det multi-kulti samhälle de fritt kan operera innanför och att media kan komma att syna deras verksamhet.

 4. Justice skriver:

  Olyckshändelse var det enligt familjen… samtidigt vill de att domstolen skall döma… Olycksfall kan i värsta fall bli fråga om vållande till annans död. Då är han fri om 1 – 2 år. Är det rättvisa?

 5. Lillan skriver:

  Intressant hur PK-media tar parti för en mördarklan, och de muslinska föreningar ojar sig över våldet. Men se det tricket är för utslitet för att ännu en gång användas. Alla som kände till mördaren bör åtals för medhjälp.

 6. TARZAN skriver:

  PK media är desperata dom vet inte hur dom ska förklara bort detta samtidigt som stödet för
  SD V Ä X E R

 7. JOG skriver:

  Det här kan knappast pk-media förklara bort ,det kan kanske till och med få dom att svänga och ändra kursen en aning.För dom följer ju alltid minsta motståndets lag och här finns det en massiv opinion som inte längre låter sig luras.

 8. kjgk skriver:

  Jag vill vråla ordet olyckshändelse på samma sätt som domare Roland Freisler vrålade ordet Morde.

 9. UncleBob skriver:

  Nu skall jag gå ner på Rådhustorget i Landskrona och ansluta till manifestationen mot
  (det svenskfientliga) våldet.
  Bilder kommer att tillsändas samtliga bloggar med svenskvänliga åsikter.

 10. MickeC skriver:

  Tycker att man ska hjälpa folk som flyr sina krigshärjade länder men inte när det går ut över våra barn, kvinnor och gamla. Hjälp dem på plats. Att på detta sätt ta livet av en 78 årig kvinna visar vilket förrakt många invandrare har för kristna och europeiska värderingar. Detta uppmärksammas pga att Inger var så gammal. Annars förekommer liknande brott mot yngre personer dagligen. Ingers död har uppmärksammat att islam och kristendom inte går ihop. Tror inte ett dugg på muslimska grupper som fördömmer detta men samtidigt inte fördömmer självmordsbombare som tar livet av allt i deras väg. Tyvärr är inte Ingers död slutet utan bara början.

 11. anonym skriver:

  Varför betalar inte hor-media ut pengar till anhöriga? Hor-media borde vara skyldiga minst 10 miljoner till anhöriga i detta fall.

 12. NL skriver:

  Svenskarna tog emot dessa människor med öppna armar. Människor som kanske flydde från förtryck, förföljelse och tortyr i sina hemländer. Och hur tackar de svenskarna i sitt nya hemland Sverige? Jo, genom att misshandla svenska pensionärer till döds på öppen gata.

  Personligen är jag numera en irreversibel sverigedemokrat. Kommer att rösta på SD så länge jag lever. Annars kommer jag att få problem med mitt eget samvete.

 13. Lennart Andersson skriver:

  Olycka? Snart vill de väl ha det till självmord.

 14. Göran skriver:

  Det är tråkigt att en 78- årig dam skall behöva offras för mångkulturen. Vid närmare eftertanke undrar jag om inte vissa politiker också borde hamna på de anklagades bänk. Det är deras lagar och regler för erhållandet av PUT, som gjort det möjligt för mördaren att finnas i Sverige. De har vidare det yttersta ansvaret för att sånt förekommer utan att nödvändiga åtgärder vidtatas för att få ett stopp. Det är dags att de får ta ansvar för vad de ställt till med. För att, för en gångs skull få tillfälle att slå två flugor i en smäll – skulle man väl kunna tänka sig livstids utvisning för både ansvariga politiker och mördaren på en gång.

 15. xmaverickx skriver:

  Det har varit en talande tystnad från Mona Muslim och
  Fredrik den Store Barbaren.
  Den som tiger samtycker.
  De och alla andra PK-politiker har bl.a. Ingers blod på sina händer.
  Och nu maniFESTades det mot våldet igen.
  För vilken gång i ordningen?Och har det blivit färre efter dem.
  Men nu fick väl inte politikerna vara med.
  Vilket måste gräma framförallt hon som Månar om alla.

 16. elfyma+ skriver:

  Även Hells Angels deltog i ”manifestationen mot våld”.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6898591.ab

  Är detta satir eller verklighet ?

 17. Hussar skriver:

  ”manade på söndagskvällen till besinning”
  Nu har vi då besinnat oss.
  Det var bara en olycka. Sådant händer lite då och då. Men det är inget att göra. Viktigast är att ingen alltför upprörd.
  Att som pensionär bli ihjälslagen av invandrare är bara normalt i det nya Sverige. Man får helt enkelt vänja sig.

 18. Göran skriver:

  Läste i dag på SVT:s text om en 70-årig man från Jämtland som blivit dömd till 4000 kronor i böter för att ha kallat någon för svartskalle. Han skall dessutom betala 5000 kronor i skadestånd till den kränkte. Den stackars kränkte mannen är förmodligen en storkäftig PUT-are som egentligen inte hör hemma här, men som nu pasat på att dryga ut asylbidraget på ett smart sätt.

  Har en svensk tjej som blir kallad för ”jävla svenne-hora” av en sån som jämten enl. lagen kränkte, samma möjligheter till skadestånd månne tro? Jag tror inte det! Var finns logiken? Det här jävla systemet är som gjort för att hata. Vi måste få ett slut på det här!

  Rösta på SD!!!!!!!!!

 19. Göran skriver:

  De muslimska grupperna manar till besinning därför att man nu på allvar börjat bli oroliga. Den uppmaningen bör dock ignoreras av alla som älskar- och sträver ett svenskt Sverige. Den skall uppmaningen åtminstone inte jag hörsamma. Kan det här mordet var droppen som får bägaren att rinna över? I varje fall är den bägare vid det här laget till brädden fylld! Vi har också alla upplopp i förorterna och vem som ligger bakom dem i samma bägare.

  Vill vi i framtiden ha ett tryggt och homogent Sverige, utan främlingar som mördar äldre kvinnor för en baggatell och som skriker svennehoror efter svenska tjejer på både gator och torg, får vi allt vara lite tänka till i höst och se till att SD går kraftigt framåt. Ju högre procent av andelen väljare för SD, ju större chans till ett svenskt Sverige.

 20. […] Nu slår Pk isterna knutar på sig själv i sina försök att minska ner mordet. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: