Man blir så trött.

Orkar inte skriva så mycket om det. Men hur kan de fortsätta att försöka utnyttja Ingers död? Hon blev mördad, och nu skall hon användas i en manifestation mot våld??? Hon skulle aldrig ha blivit utsatt för våldet. DN. Förlåt mig men jag tar upp detta för att jag är förbannad, djävligt förbannad.

”På ett av de många kort som ligger bland blommorna står det skrivet på spanska ”Tack gode Gud att dom tagit den skamlige. Skicka tillbaka honom till hans land”, undertecknat ”En chilenare”.

Det är ungefär samma budskap som kommer till uttryck på många hemsidor som debatterar mordet.Polisen har parkerat sin buss utan­för gallerian. En man kommer in och frågar hur det kan komma sig att namn, bild och bakgrund på den anhållne mannen kan finnas ute på dessa hemsidor. Poliserna har inget svar på den saken.
I det senaste valet fick Sverige­demokraterna 22 procent av rösterna i Landskrona och staden stämplades som invandrarfientlig. Även Folkpartiet fick samma rekordhöga siffra.
Analyserna efter valet pekade på att de två partierna vunnit så många röster för att de tagit människornas oro för våld och brottslighet på allvar.

–Vi har lyckats få ner våldsbrotten genom en massiv satsning på poliser i yttre tjänst, säger kommunalrådet Torkild Strandberg (FP). Den här händelsen är ett hårt slag mot en stad som sakta håller på att resa sig.

Förstoras problemet av att den anhållne mannen kommer från en familj med invandrarbakgrund?

–Många tänker nog så. Men jag hoppas att de flesta förstår att både onda och goda gärningar begås av individer där etniciteten inte har med saken att göra. Det spelar ingen roll om man kommer från Bagdad eller Borås.

Ingen politiker vågar använda det som hänt i den kommande valrörelsen, spår han.

–Det vore att exploatera en tragedi på ett fruktansvärt sätt.

Författaren Kurdi Kara har tagit initiativ till en manifestation på måndag.

–Det ska bli en tyst manifestation, utan tal. Om man säger något kan det lätt missuppfattas. Det ska bli en samling utan vrede, bara sorg och en protest mot våldet. Alla som kommer ska ha med sig en ros och lägga ner vid statyn på Rådhustorget.

Kurdi Kara säger att de politiker som vill komma ska delta som privatpersoner.

–Ingen ska få utnyttja denna tragedi för egna syften.

Kurdi Kara anser att läget är väldigt känsligt i Landskrona just nu.

–Många är upprörda och ledsna. Minsta gnista kan tända en eld som blir svårt att släcka.”

Här står 7 klöverns man och säger att detta skall inte vara ett inslag i valrörelsen. Det har han rätt i. Men varför har 7 klövern öppnat landets för all skön brottslingar? Sedan kommer det en ”författare” och exploaterar händelsen i eget syfte. Hur de alltid försöker förknippa våldet mot svenskar med att Sverigedemokraterna fick ju så många röster. Ungefär som det är okej att misshandla svenskar, för SD fick ju 22 procent!Man blir spyfärdig på PK eliten och dess kreatur.

Varjager

7 Responses to Man blir så trött.

 1. Blodsven skriver:

  Jag vågar påstå att detta har med etnicitet att göra, Herr kommunalrådsfjant! Din egen politik är en indirekt orsak över denna och otaliga tragedier, och det vet du förbannat väl din skithög….

 2. elfyma+ skriver:

  Förljugenheten och dubbelmoralen i Landskrona påminner om Bjästa och Nyköping/Eskilstuna.
  Det var ”En tyst stark demonstration för människovärdet” sade prästen i Bjästa om våldtäktsmannens manifestation i kyrkan.
  Nu väntar vi på hyllningarna av mördaren i Landskrona.
  I Nyköping demonstreras det officiellt ”mot våldet” på torget varje lördag. Men det handlar i verkligheten om politiska manifestationer (initierade av en kommunist) mot meningsmotståndare som inte ska få tillträde till det offentliga rummet. Företeelsen har spritt sig till Eskilstuna. Vi kommer att se många ”spontana manifestationer mot våldet” under valrörelsen. Torgen kommer att vara fullbokade för dessa nyckelskramlande ”manifestationer” under det närmaste halvåret nu när även SSU nappat på ideén.
  http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33874&a=1133542&lid=puff_1133587&lpos=rubrik

 3. naivtive skriver:

  Att vara så radikal så att man försöker att analysera orsak och verkan är man paniskt förskräkt för. Hur man än ser det kommer all analys att peka på kulturella och religösa orsaker. Sen om man vill vara lite rasistisk i sin analys kommer även nedärvda inavesldefekter att spela in i stor grad. Detta problem skall kvävas, förtigas och ljugas bort i en massa floskler. Ju mer desperata de blir desto mer patetiska och desperata blir deras handlingar.

 4. naivtive skriver:

  Det är symptomatiskt att just invandrare blir initiativtagare till dessa oändliga manifestationer. Men varför är de mer riktade mot kritikerna än själva problemet?

 5. آلله skriver:

  Vad i helvete gör muslimer i Sverige?
  Muslimer ockuperar redan hela 57 länder; mer än tredjedel av jordens beboeliga yta. Räcker inte det för dem? Ska de ta över Sverige också?!

 6. xmaverickx skriver:

  Jag hade aldrig hört talas om Kurdo Kara tidigare,och jag är säkert inte den enda som inte gjort det.
  Men nu har han gjort sig känd för en bredare allmänhet.
  Han gör just det,exploaterar en tragedi.
  Dessa jävlar är bra på att vända allt till sin fördel.
  Åt helvete med dem och deras svenska medlöpare,som detta kommunalråd Torkild Strandberg (FP)bla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: