Fy fan Expressen, detta var det djävligaste.

Helt plötsligt slår Expressen alla rekord i lågvatten märken. I  Jakten på SD utnyttjar de en död kvinna och sprider sitt hat mot Sverige. Rubriken som de använder skriker ut.

SD vill ha en Martyr. Jag skulle vilja få förklaringen från Expressen och Aftonbladet DN och alla de andra PK media varför ni inte publicerad ett fullt signalement? Är det för att ni visste att folk har fått nog?

Att ni sedan utnyttjar en död kvinna för att kampanja mot SD så öppet är så vidrigt att man kan knappt sätta ord på det!

”Den tragiska dödsmisshandeln kunde ha stannat vid just en tragisk dödsmisshandel. De flesta i Landskrona tycker nog att det är tillräckligt mycket att bearbeta. Men det finns en omständighet som kan ha spelat in för att mordet på Inger nu har lyfts upp på politisk nivå: den misstänkte gärningsmannen är invandrare, med ett utländskt klingande namn.
Det dröjde inte länge förrän Sverigedemokraterna började intressera sig för vad som hänt. Flera Sverigedemokratiska bloggar har skrivit om fallet, inte sällan med en starkt hatisk ton mot den misstänkte 23-åringen. I partiets egen tidning SD-kuriren rapporteras det om våldsdådet, där det också påpekas att den gripne är av utländsk härkomst. På Facebook har redan två hatgrupper skapats, där 23-åringen hängs ut med namn, bild, adress och personnummer. Flera av den ena gruppens skapare stödjer öppet Sverigedemokraterna.
Stefan Olsson, ledare för Sverigedemokraterna i Landskrona, har utfäst en belöning på 5 000 kronor till den som kan ge ett tips som leder till att den misstänkte fälls för brottet. ”

Vad Expressen glömmer är att flera företag erbjuder pengar med för att få fram tips som kan fälla gärningsmannen. Så enligt  Expressen logik är dessa Företag Sverigedemokratiska.

Varjager

Uppdatering. I Aftonbladet säger Polisledning sanningen rakt ut.

Familjen spelar offer – enligt polisen

P.S Det enda denna artikel som Expressen gör är att spä på det förakt jag har för våran tids journalistik. Den är död och Politiskt korrekta rapportörer skriver för dagens media.

11 Responses to Fy fan Expressen, detta var det djävligaste.

 1. Frank skriver:

  http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article6866464.ab

  SD. Det nya bögpartiet? Kul att dom får en företrädare…
  Nej, SD är sjukt populistiska nu. Finns inte en enda rak linje i deras politik…

  ”SD – ett parti för hbt-personer”
  ”Vi vill därför ta tillfället i akt att uppriktigt be om ursäkt för dessa uttalanden. Samtidigt som vi också vill klargöra att inga former av nedsättande attityder gentemot hbt-personer har någon som helst förankring i våra program och policydokument. ”

  ”Omröstningar på bland annat gaysajten QX har indikerat att stödet för SD sannolikt är ännu starkare bland homosexuella än bland heterosexuella.”

  Jag har ingen åsikt om detta men man undrar vad det är som händer…

 2. elfyma+ skriver:

  Citat: ”Men det finns en omständighet som kan ha spelat in för att mordet på Inger nu har lyfts upp på politisk nivå: den misstänkte gärningsmannen är invandrare, med ett utländskt klingande namn”.

  Hur hade det låtit om mördaren varit en ung ”svenne” och det äldre paret libaneser ?
  Mordet hade troligen rubricerats som ”hatbrott” och SD hade beskyllts för att vara indirekt skyldig. Så var det när ”lasermannen” härjade och Ny Demokrati anklagades för att ”ha krattat manegen”.
  ”Ausonius utförde sina vansinnesdåd på egen hand. Likväl faller ansvaret tungt på de politiker, medier och domstolar som såg mellan fingrarna med – när de inte rentav uppmuntrade – hetsen mot invandrare” (Aftonbladet).
  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/asapetersen/article150343.ab

  Eftermäle av valrörelsen 2010 ?
  ”Vänsterextremisterna utförde sina attacker på egen hand. Likväl faller ansvaret tungt på de politiker, medier och domstolar som såg mellan fingrarna med – när de inte rentav uppmuntrade – hetsen mot Sverigedemokraternas politiker” (Elfyma+).

  PK-media kan inte/vill inte inse att SD är en reaktion på en misslyckad invandringspolitik- inte tvärtom.

 3. naivtive skriver:

  Just Expressen vältrade sig i Casper Östlövs dom efter hans bestialsika dåd mot Emma. Just för att Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan bytt namn till det svensk klingade Casper Östlöv kunde de gå ut och visa bild i artikel efter artikel. Hade Fadi fortfarande kallat sig för Fadi hade knappt domen kommenterats. Förljugenheten vet inga gränser i denna märkliga propagandemaskin som kallar sig Expressen, förmodligen åsyftas just hastigheten på övergången till multikulturellt kaos i namnet på skitblaskan.

 4. Göran skriver:

  Alla vet vad Expressen är för slags tidning. Att Expressen använt sig av det här för att dra politiskt korrekta poäng är föga förvånande. Det är inget annat än ett förtvivlat grepp efter halmståret, i förhoppning om att vinna några politiska poäng.
  Själv köper jag inte Expressen just av den anledningen. De står inte längre för varken försanning eller objektivitet.
  Eftersom vi inte bör stödja mångkulturen, uppmanar jag andra att göra likadant!

 5. Bo Andersson skriver:

  Mönstret går igen. I Rosengårdskravallerna för något år sedan försökte Aftonlögnen att flytta fokus från kravallerna till vad en polisman i stridens hetta hade sagt. Det blev i aftonlögnen en större fråga vad polisen hade sagt eller inte sagt, själva kravallerna fick nästan inget utrymme alls i tidningen. Jag kan konstatera att den tidningen slår lågvattennivån varje gång de skriver om SD. Att deras uppgift är att kritisk och objektivt förmedla nyheter har de förlänge sedan glömmt.

 6. JOG skriver:

  @Frank ;din kommentar hade kanske inte så mycket att göra med artikeln ovan och nu när jag kommenterar ditt inlägg så samma här.Lite utvidgad men viktig debatt tycker jag.Jag är heterosexuell och tänker rösta på SD,och har samtidigt inte minsta problem med Åkessons uttalanden om homosexuella.Tycker själv att människors sexuella läggning är helt deras ensak och varför skulle exempelvis inte homosexuella kunna rösta på SD och känna sig trygga i det partiet.Jag stödjer dock inte homosexuella äktenskap men det stör mig inte,men homosexuella adoptioner tycker jag är fel och gayfestivaler och sånt ,vadå inte tänker jag delta så jag bryr mig inte..Vet inte vad SD står i dom här frågorna.?Tycker dom tvärt om mot mig så skulle jag i alla fall
  rösta på dom,det finns liksom inget annat alternativ för vår framtid.Problemet med en del SD sympatisörer tror jag är att dom försöker vara lite för ”renläriga”och då minskar naturligtvis antalet möjliga röster katastrofalt.En del tolerarar inte religiösa ,homosexuella,icke sverigefödda,bidragstagare eller vad fan som helst,kanske till och med inte folk som har röda skor?Så kan man knappast driva ett parti som för Sveriges bästa ska in i riksdagen.Det är nog det som händer just nu och inget annat,gissar att partiledningen vet precis vad den gör.Tycker inte själv att jag är ett dugg ”populistisk”eller att SD är det för jag accepterar faktiskt helt och fullt och respekterar grupperna jag just räknade upp.OK då köper jag röda stövlar direkt va,eftersom att du gillar röda skor säger damen som sitter här bredvid.Tja lite otur att hon hann läsa precis just det eller hur va?Ha det bra Frank och hoppas att Du och jag röstar på samma parti SD.

 7. Sven Nilsson skriver:

  Och dom anhöriga till den misstänkta mördaren i Landskrona lättar sitt hjärta på Expressen och skriver om olyckshändelse.

  En yng och frisk man slår en 78 årig kvinna och det är en olycka.
  Och Expressens reportrar tycker det är OK

 8. Jimmy Windeskog skriver:

  Detta är ju makalöst, allt negativt som händer i landet går tydligen att skuldbelägga svenskarna och SD för – till och med när invandrarna mördar svenska pensionärer på öppen gata är det egentligen SD:s ferl på något skumt sätt.
  Strålande logik!

 9. Anders skriver:

  Snacka om att PK-media tar bort fokus från problemet! Det handlar ju om ett mord begånget av en ung invandrare. Inte om SD. Det är så man kan spy!

 10. […] Fy fan Expressen, detta var det djävligaste. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: