Hur kan det komma sig att det alltid är synd om brottslingar?

I Aftonbladet idag tar de ytterligare ett steg för att minska mordet på den 78 åriga kvinnan. I Expressen sedan lägger de fram en snyftar version om 3  tonåringar som stjäl en bil och kör ihjäl sig. Familjen vill ha det till att de blivit jagade av Polisen. Jag börjar med den artikel som gör mig mest upprörd, eller på ren svenska förbannad. Saxar ur för att ni skall förstå vad som får blodet att rusa.

”– Jag stod vid bankomaten och skulle ta ut pengar när det hände, men jag såg inte vem som gjorde det. Det har jag sagt till polisen gång efter gång, men de lyssnar inte.
Tillsammans med sin 39-årige storebror äger mannen en Mazda 323 som polisen nu har tagit i beslag. Men enligt 36-åringen körde han en helt annan bil den dagen.
Vi åkte i en gul Renault, inte i Mazdan, den var på service.
Han berättar också att han såg den svårt misshandlade Inger ligga på marken.

Jag la min hand på henne och kände att hon andades. Jag skrek efter ambulansen att de skulle komma fortare, säger 36-åringen.

Han är inte misstänkt för något brott, men fruktar nu för sin familjs liv. På flera internetsajter har deras personuppgifter lämnats ut. Familjen kommer från ett land i Mellanöstern och många rasistiska och hotfulla kommentarer sprids nu kring hans anhöriga.

Jag vågar inte skicka barnen till skolan, hur kan polisen få läcka sådana här uppgifter?”

Men att han inte ringer Polisen och meddelar var hans bror är som han vet är misstänkt för mordet det rör han inte i ryggen. Men att folk har fått reda på att hans familj är inblandad och pratar om att göra samma som hans kultur säger till dem för sin heder det skrämmer han!!!! Detta gör mig upprörd. Han har skyddat sin bror men nu när bloggar och internet publicerar hans uppgifter så de inte kan gömma sig längre då får han snyfta ut i Aftonbladet. Lågt djävligt lågt.

Nu till den andra artikeln. Det är synd när unga dör, men stjäl man en bil när man är 14 år gammal vet man om att det man gör är olagligt. Du vet heller inte hur du framför samma fordon. Men att som föräldrarna skylla sina egna tillkortakommanden på Polisen det är uselt.

Varjager

P.S Ursäkta om det låter hårt men jag blir snart spy sjuk på medias vinklande av att alltid försvara brottslingar.

7 Responses to Hur kan det komma sig att det alltid är synd om brottslingar?

 1. garmsir skriver:

  Om ”storebruschan” var framme vid den gamla damen nar hon lag pa backen sa var det val for att sparka pa henne. ‘Jag sag ingenting’. Javla kraek!

 2. Cavatus skriver:

  Sprid sanningen om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

 3. vevlagret skriver:

  Givetvis var det inte meningen att det skulle sluta med mord. Men när man har sina förutfattade meningar att alla svenskar är rasister och dumma som kan bemötas hur som helst. Då kan det gå så här. Att de parkerat på handikapplats och alla i familjen är lediga mitt på dagen är anmärkningsvärt men inte förvånande.

 4. naivtive skriver:

  3 biltjuvar som uppenbarligen inte var kompetenta att sno bilar kör in i en bergvägg och gör inte om det. Vad är problemet? Vare sig polisen jagade dom eller inte så vad är problemet. Problemet har löst sig själv genom en bergvägg, eller rättare sagt mot en bergvägg. Inge fler svennar kommer att bli rånade eller bestulan av denna trion. Tack bergväggen. Men Expressen ser tydligen en konspriation i huruvida polisen jagade bilen och jag förstår egentligen inte. Om några snorungar sladdar av vägen är det väl inte polisens ansvar. Ansvaret ligger hos föräldrarna som inte brydde sig om vad ligisterna höll på med, men som sagt deras brottsliga verksamhet riktades mot svennar och då är ju allt förlåtet. Mer självsanering om Sverige själv får välja.

 5. BLU-82 skriver:

  Bra skrivet av Varjager och naivtite. Sverige håller verkligen på att balla ut pga av multi-kulti..

 6. JOG skriver:

  Måste bara lägga till att;vilka otroliga skitar alltför många journalister är .Ok att dom skriver för sin brödföda,men ,men jag tycker att deras skriverier ofta påminner om prostitution.

 7. […] Hur kan det komma sig att det alltid är synd om brottslingar? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: