Terrorister får arbeta från Sverige

Sverige har blivit ett populärt tillhåll för separatist- och terroristorganisationer. Härifrån kan de arbeta ostört utan att riskera några påföljder. De kan t o m få stöd från samhället i form av socialbidrag, föreningsbidrag, ”kulturstöd” etc.

Kavkaz Center är den tjetjenska separatismens propagandacentral i Sverige. Den är flerspråkig, uppbyggd som en nyhetssajt, och förhärligar martyrerna i kampen för ”Emiratet Kaukasien”. Här rapporteras utförligt om tunnelbanedåden. ”Vi åtnjuter ett grundlagsskydd för webbplatsen i enlighet med reglerna i yttrandefrihetsgrundlagen (1991:1469)”, skriver sajten.

Kavkaz Center är också den plattform där terrorledaren Doku Umorov låter sig intervjuas. Två gånger de senaste månaderna har han svarat på frågor. Han menar att terrordåd i Ryssland är del i ett heligt krig, och att kriget inte kommer att ta slut förrän alla kaukasiska territorier där det finns muslimer har inlemmats i en gudsstat.
Separatiströrelsen må ha startat i ett slags befrielserörelse en gång i tiden, men sedan åtskilliga år är det jihad och terror som gäller (SvD).

Andra som utnyttjat den svenska givmildheten och yttrandefriheten för att arbeta från Sverige är bl.a :
Colombianska kommunistgerillan Farc.
Algeriska terroristgruppen GIA .
Aceh-provinsens islamiska rebellrörelse

//Elfyma+

7 Responses to Terrorister får arbeta från Sverige

 1. FreeBird skriver:

  Det skulle inte förvåna om vissa av terroristsajter och grupper lyfte ut också statliga bidrag.

 2. Arge Surfarn skriver:

  Man skäms över Sverige!
  Såg ett överslätar reportage på TV om hur synd det är om alla Kaukasier som blir trakasserade, men inte många sekunder av reportaget gick till de ryssar som dödades i sprängattentatet. Man blir så äcklad av PK så man nästan spyr!

 3. Il Padre skriver:

  Jag lider med Ryssland på samma vis som när USA, Storbritannien och Spanien drabbades. Till slut måste väst, Ryssland och Kina ta itu på allvar med muselmanerna. Kommer regering och riksdag i Sverige DÅ fortfarande pladdra sig varm för integration och mångfald? I så fall likvärdigt med att frivilligt krypa in i den politiska strypsnaran… Jag blir spyfärdig när jag tänker på våra ”folkvalda” mähän!

 4. haveyouright21 skriver:

  Terror kommer från Israel och från USAs politik. Rätt eller fel.. Fråga UN-FN- ??!!.

 5. ELFYMA+ skriver:

  Kommunistiska och islamistiska organisationer får verka från Sverige, samtidigt som ”nazism” ses som det stora hotet. I bl.a Nyköping demonstreras mot ”nazism” på torget varje lördag kl.12. Nyckeldemonstrationerna drogs igång av en chilensk kommunist uppbackad av den lokala PK-tidningen Sörmlands Nyheter.
  Dessa ”demokratins förkämpar” trakasserar och stör ut misshagliga demokratiska partier som vill hålla möte på ”deras” torg.
  Så länge kommunister och islamister omhuldas i Sverige är det inte konstigt att terrororganisationer etablerar sig i Sverige.

 6. World Traveller skriver:

  Ni glommer muslimska PULO som mordar och sprider terror i Thailand, och Hamas, Hizbollah, Al Aqsa martyrerna, Al Shebaab m.fl. De har alla kontor i Sverige och faar stora belopp i stod av vara skattepengar varje ar. Sverige ar fantastiskt!

 7. haveyouright21 skriver:

  Israels bästa författare och historiker ILAN PAPPE visar Israels terror och brott med sin bok –den etniska ransningen av Palestina—-….Pappe talar klart om vad är Israel??..är rasism , apartheid, brott och ockupation med war crimes..Med USA ska de betala alla brott och terror..De är krigsbrott och terrorister..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: