Att ingen litar på Mona Sahlin är det en överraskning???

Mona ”toblerone,muslim,skattesmitare,fuskare” Sahlin inte har något förtroende hos Svenska folket det visset vi. Men att S folkets egna inte ens vill ha henne. Det är strålande.

”Reinfeldt är den ende partiledare som har en positiv ”förtroendebalans”, vilket innebär att det är fler väljare som har stort förtroende än andelen som har lågt förtroende för honom.

Maria Wetterstrands framgångsvåg hos väljarna fortsätter. Det är nu 45 procent av väljarna som uttalar starkt förtroende för henne, jämfört med 38 procent i förra mätningen. Och för ett år sedan låg hon på 29 procent. Hon vinner i stöd på båda sidor om blockgränsen, och i den här mätningen är det framför allt utanför storstäderna och bland väljare över 45 år som hon går framåt.

Reinfeldt och Wetterstrand spelar nu i en helt egen division jämfört med övriga partiledare. Medan ungefär hälften av väljarna har stort förtroende för de två i topp har de övriga bara stöd av var fjärde eller var femte väljare.

Maud Olofsson backar från 32 till 27 procent. Det är framför allt bland rödgröna väljare hon tappat. Hon kan däremot trösta sig med att hon har mycket starkt stöd bland de kvarvarande C-väljarna.

Mona Sahlin sjunker till 26 procent, jämfört med 31 i november. Det är den lägsta förtroendenivån hittills för henne. Hon förlorar särskilt i stöd i storstäderna och bland de offentliganställda.Men allvarligast är att Sahlin tappar kraftigt i stöd bland sina egna väljare. Bara drygt hälften av S-sympatisörerna, 54 procent, uttalar nu förtroende för henne. Och drar man ifrån de S-väljare som uttalar lågt förtroende för henne blir det en ”förtroendebalans” på endast +11. Medan övriga partiledare ligger på +50 och uppåt.”

Kostar att fuska och ljuga öppet i Sverige som politiker.

Varjager

12 Responses to Att ingen litar på Mona Sahlin är det en överraskning???

 1. Blodsven skriver:

  Att ge någon av 7-partihelvetets svenskfientliga rövslickare förtroende, är att rösta för vår egen undergång. Miljömuppen tillika glappkäften MW gör mig dessutom riktigt illamående..

 2. TARZAN skriver:

  Mycket av Maria W förtroende beror på att hon är kvinna.
  Eftersom så få kvinnor förstår sig på politik och ekonomi och industri politik så är det lätt för dom att rösta på Miljö mupparna

 3. Stefan K skriver:

  Wetterstrands popularitet har samma förklaring som MP:s växande stöd. Hon och partiet är för närvarande journalisternas gunstlingar. Har ni sett eller hört någon kritik från presskåren? Har ni hört, läst eller sett några granskande reportage om MP:s politik eller representanternas förflutna och vardag? Ge Janne Josefsson två månader med dold kamera, dold mikrofon och tillgång till miljöfantasternas bakgrund som politiker och privatpersoner, så lär en annan bild av partiet dyka upp.

  • Joah skriver:

   Janne Josefsson ger sig tyvärr bara på makthavare långt ner i hierarkin, inget av hans reportage har någonsin haft effekt på landets ledande makthavare. Han saknar väl kompetens till det.

 4. JOG skriver:

  Inte för att jag är någon statistiker ,och kanske jag har helt fel,men rör inte dom här siffrorna ,förtroendet i partiet bland partianhängarna?Dom kan väl knappast röra ett tvärsnitt av väljarkåren?Rör siffrorna bara partianhängarna i partiet så behöver inte det internt låga eller höga förtroendet påverka själva valet särskilt mycket.

 5. JOG skriver:

  Tja läst på igen förmodligen hade jag fel,men i så fall kan man nog konstatera att det går att bevisa vad som helst med en väljarstatistisk undersökning.Det går inte ihop alls det här.Men tråkar inte ut Varjager bloggen eller kommentatorerna med att diskutera detta ,trist och långrandig bevisföring urk.vinklad felaktig undersökning,tycker jag.

 6. JOG skriver:

  Naturligtvis litar jag inte heller på Mona Sahlin och Maria Wetterstrand är en ren pest för Sverige….det var hennes höga siffror jag reagerade på först.Maria hindrar och gör allt dyrare och besvärligare och jävligare för svenska folket.Kan inte Finland få henne?av oss.

  • Blodsven skriver:

   Tror inte finnarna vill ha självgoda meningslösa glappkäftar omkring sig! Nu har hon visserligen en finsk man, men den får vi väl anse som en hjärndöd självplågare som står ut att leva med hennes obegripliga käftglappande…

 7. kjgk skriver:

  Nancy Eriksson skrev på åttiotalet om Ove Rainer; ”löss i den röda fanans veck” Rainer hade inte begått brott, han hade skatteplanerat. Mona Sahlin däremot är och förblir en del av den politiska nomenklaturans felprogrammerade kreatur som tror att hon ärvt rätten att ta sig friheter på det arbetande folkets bekostnad. Bryta mot bestämmelser, dålig betalningsmoral, okunskap om trafikregler och andra lagar hon har makt att besluta om. Och sist men inte minst den aura av oförstående hon visade upp för kameran och reportageteamet när hon avslöjats och media ville ha en kommentar. Den bilden och hennes kroppsspråk sade mer än tusen ord.

 8. Göran skriver:

  Mona Shlin har inte förtroende bland sina egna ens. Inte konstigt när man tänker på vilken skada hon under årens lopp gjort i svensk politik. Fast i det är hon naturligtvis inte ensam. Hon har många medlöpare som skor sig på skattebetalrnas bekostnad. Tyvärr så är det så Sverige f.n. fungerar.

 9. H skriver:

  Maria Wetterstrand har högt förtroende därför att hon annu inte behövt svara på några ingående frågor om miljöpartiets politik.

 10. […] Att ingen litar på Mona Sahlin är det en överraskning??? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: