Man blir trött på debatten om ”ensamkommande barn”.

Ur min synvinkel dessutom är Bengt Westerberg en av författarna och då vet man att det är fel. Men jag kan för mitt liv inte förstå hur kyrkan, Röda Korset och Barnläkarföreningen kan ha missat att skägg männen som kommer inte är barn? Kopierar ur SvD.

”Debatten om situationen för de ensamkommande barn som Sverige har återsänt till Malta(Tack till unclebobswe för bilden) visar på ett allvarligt problem. Det handlar om vilka principer som ska vara vägledande för svensk flyktingpolitik.En mycket stor andel av de ensamkommande barn som under de senaste åren har fått besked om att de ska återsändas till Malta har valt att gå under jorden. De vittnar om inhumana levnadsförhållanden på Malta.Deras historier skiljer sig, men återkommande är beskrivningar av hur de har levt utan tak över huvudet, suttit inlåsta under fängelseliknande förhållanden och utsatts för kränkande behandling och våld av myndighetspersoner. De har varken tillgång till tillfredsställande vård eller möjlighet att gå i skolan. Problemen känns igen; vi har sett dem i Grekland, Italien, Cypern, Bulgarien. Listan kan göras lång över länder i EU som kritiseras för ett undermåligt flyktingmottagande.”

Det skall hamras in i svensken att det är ”barn” men alla rapporter pekar mot motsatsen. Men nu är det så att vi är med i EU och regeln är då att de skall tillbaka till första EU land. Ändå fortsätter deras kampanj för att Sveriges gränser skall vara öppna för alla och vi som folk ska hålla käft och betala. Bengt Westerberg är ju van vid att ta bra betalt för sin ”medmänsklighet”. Men att kyrkan är så snabb på att importera muslimer det kan jag inte förstå. Lägg sedan märke till att de inte vill diskutera detta. De kräver detta. De kräver att svenska folket skall göra som de säger.Kräver.

Varjager

P.S Som vanligt så var folkets kommentarer inte tillräckligt positiva så den möjligheten stängdes av.

5 Responses to Man blir trött på debatten om ”ensamkommande barn”.

 1. Blodsven skriver:

  Varför är alla dessa ”barn” alltid av manskön? Behöver inte barn av båda kön skydd? Våra högavlönade ”godhetsapostlar” har förmodligen aldrig ställt sig den självklara frågan. Att detta enbart handlar om ett stort jävla bedrägeri, lär väl isåfall vara än mer omöjligt att dunka in i deras självgoda slemskallar…

 2. JOG skriver:

  Alla vet väl idag att det oftast knappast är barn det är frågan om.Tycker opinionen i alla fall börjar svänga åt rätt håll och det börjar bli uppförsbacke för pk-eliten.

 3. arvid bengtsson skriver:

  Om Bengt Westerberg går det inte att använda vårdat språk, Maken till äckel får man leta efter.

 4. unclebobswe skriver:

  Påståenden om att ”ensamkommande flyktingbarn” far illa om de skickas tillbaka till Malta överdrivs in absurdum av välmenande reportrar som vinklar fakta till lögn. De flesta av de som skulle bo på flyktingboendet i Vellinge visade sig ha ljugit såväl om ålder som var senaste uppehållsort var. I samtliga fall var det Malta

  En av lögnerna var att de tvingades bo under förhållanden som liknades vid ”skräckläger”.
  Snyftartiklar spreds för att skäggebarnen skulle få stanna i Sverige och inte skickas tillbaka till Malta

  Detta påstående är lögn. Förhållanden kan i de flesta fall klassas som ”enklare hotelboende” eller ”vandrarhemsboende”.
  Studerar man bilden från ett typiskt flyktingboende i Valetta på Malta från nov09 ser man att kläder och skor delas ut kostnadsfritt. Flyktingarna är välnärda och saknar inte vardagens nödtorft. Att klaga på detta är höjden av otacksamhet.

  Men många har en falsk bild från Tv-såpornas värld där alla västlänningar badar i ofantlig lyx. Aktuella långkörare just nu i Nordafrika, är ”Dallas” och någon fransk motsvarighet från lyxlivet på Rivieran.

  Här är bilden från en flyktinförläggning på Malta.
  Jag tycker inte att den förtjänar epitetet ”skräckläger”

 5. TARZAN skriver:

  I Sverige borde svenskar vara det viktigaste för våra politiker
  Istället har det blivit flyktingar
  Vi som producerar och har producerat och är pensionärer
  skulle naturligtvis vara dom som fick mest uppmärksamhet
  Svenskarna håller på att utplåna sig själva med sin självförnekelse ¤¤¤¤¤ Det finns en kosmisk lag som som säger att det du fokuserar på det är det som det som du kommer att få ¤¤¤¤
  Svenska politiker koncentrerar sig på det som är sjukt vrickar och perverst samtidigt som dom förtrycker de sunda och producerande svenskarna. Vi ser redan resultatet Sverige är ett dårhus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: