Nalin Pekgul sparkar nedåt mot Vilks.

Konstigt att man inte får rita Muhammed. Nalin Pekul sparkar på Vilks och anser att han bara provocerar. Det är konstigt att man inte hör henne kommentera alla mord på kristna av muslimer som sker runt om. Men om Vilks ritar en tavla ja då tar det hus i helvete. Sedan att han blir mordhotad och de som följer ”fredens religion” försöker mörda alla oliktänkande, de gör henne inget.

”Den avslöjade mordkomplotten mot konstnären Lars Vilks har åter riktat strålkastarljuset mot karikatyren på profeten Muhammed som rondellhund som satte igång det hela 2007. I Efter tio berättade Nalin Pekgul hur sårande det var för henne att Muhammed avbildades som en hund.

– I den muslimska världen är hunden oren, den får inte ens komma in i huset. Att avbilda Muhammed som hund, det är obeskrivligt sårande, sade hon.

Pekgul menar att det är fel att dra den muslimska världen över en kam och kalla alla som blir upprörda över Vilks verk för extremister. Men hon tror att verken gett extremisterna ett vapen, och nya argument att locka över unga europeiska muslimer till fundamentalismen.

– De får ytterligare en chans att säga ”titta hur de behandlar er här”. Vilks har försvagat alla de muslimer som slåss för yttrandefrihet och demokrati, säger Pekgul.

Pekgul är kritisk till att Vilks gett sig på just muslimer, som hon menar är en svag grupp i europeiska samhällen.

Svag grupp?  de får allt de pekar på, och får de inte det då blir det upplopp och brand.Ja jisses.

Varjager

10 Responses to Nalin Pekgul sparkar nedåt mot Vilks.

 1. jgarn skriver:

  Att gnälla över att en pedofil blir avbildad till hund låter en smula patetiskt. Muhammed gifte sig med en sexåring som han penetrerade när hon var nio år. Vad säger Nalin Pekul om detta? Är det något vi skall ta efter i Sverige? Vill Nalin Pekul också att vi skall införa barbariet med halal slakt?
  http://allahuakbar.se/wordpress/?p=6223

 2. Lillan skriver:

  Men snälla Pekgul, det är bara att rita av påven eller en ortodox jude eller någon annan västerländsk kyrklig potentat eller Jesus som en hund, vem bryr sig? Och eftersom du ogillar västerlandet så mycket res tillbaka till getfarmarna i Anatolien och ta med dig hela Baksi-klanen.

 3. Cavatus skriver:

  Varför svarar då inte Pekgul de som angriper muslimerna för att de bli kränkta med att säga: ”men vi har valt att leva i ett land som inte är muslimskt, och då får vi anpassa oss till de regler som gäller här, och här skämtar man friskt om än det ena än det andra, och därför bryr jag mig inte om en löjligt ful teckning, den säger mer om konstnären än om mig”. Varför kan inte en muslim säga en sådan fras till de militanta? Ska de vara så himla svårt? Istället angriper de oss och kräver att vi ska anpassa oss. Hur har de mage att göra det när vi så frikostigt stället upp och låter dem kolonisera och bli försörjda i vårt land?

  Pekgul drar dessutom ständigt upp sin mamma i alla debatter. Men herregud, vi måste gå vidare i samhället också. Pekguls mamma måste också, även om hon är gammal, anpassa sig till Sverige, då hon valt att byta land. Hon kan säkert glädja sig åt andra bra saker i Sverige och måste lära sig, som Vilks så klokt säger i intervjun kl 10 i tv4, att säga ”usch”, skaka av sig och gå vidare i livet. Det ingår i beteendet att bli vuxen att kunna välja sina konflikter, och att lära sig vad som är värt att lägga krut på.

  Pekgul blottar den milsvida klyftan mellan muslimer och européer. Trots att hon är integrerad och nått en hög position i samhället, blottas hennes medeltida inställning när hon kan ta så illa vid sig av en skämtteckning. Ränderna går inte ur så lätt och islams humorbefriade hjärntvätt sitter som berget.

  Här går alltså skiljelinjen mellan muslimer och icke-muslimer. Vi såg det även i Oslo. Hon säger att vi ska ha yttrandefrihet ….”MEN”. Så yttrar hon just ordet ”men” som Dilsa i morgonprogrammet sa att vi är på väg att gå ifrån i västvärlden nu, för att vi insett hur värdefull yttrandefriheten är. Vi har alltså slutat att säga: ”klart vi ska ha yttrandefrihet, men …” Och när Pekgul får ordet så säger hon just detta ”men”!! Det är sorgligt.

  • arvid bengtsson skriver:

   Det finns också andra ränder som inte går ur, som t.ex. klanmentalitet, korruption, och nepotism. Att de ”etablerade” partierna tar in muslimer på valbar plats kommer att bli demokratins död. Ett åskådligt exempel är det valfusk som präglade det muslimstyrda
   Rotterdam vid senaste nederländska lokalvalen. Samma sak är nog att vänta här i invandrartäta områden.

 4. xmaverickx skriver:

  ”-De får ytterligare en chans att säga ”titta hur de behandlar er här”.”
  Vi har inte bjudit in er och vi vill inte ha er här,Nalin Pekgul!
  Och muslimerna en svag grupp!?
  De är som bortskämda barn i en godisaffär,det får allt de vill ha,bara de skriker och väsnas tillräckligt mycket.

 5. Arge Surfarn skriver:

  Konstigt att pitbullterrier är så poppis bland MENA grabbar om hundar nu skall vara så orena.
  Detsamma gäller bilder på Muhammed som finns överallt i den muslimska världen.
  Bara en idiot förstår inte att islamisterna hela tiden flyttar fram sina positioner. En vacker dag så smäller det!

 6. Cavatus skriver:

  Har skrivit några rader om Pekgul och Vilks debatt på Studio 1 idag:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/03/10/vilks-vs-pekgul/

 7. JOG skriver:

  Fattar bara bara inte riktigt vad muslimerna har i landet att göra?Och fattar inte heller vad Nalin Pekgul har i politiken att göra?

  • Blodsven skriver:

   Det förstår inte ens idioterna som välkomnar ohyran. Förmodligen för att förståndet bland beslutsfattare är lägre än hos en listig analfabet….

 8. Göran skriver:

  Jag tycker att konstnären Lars Vilks är en hjälte att se upp till. Han visar, med sin rondellhund, på den enda vägens politik. Vad skall vi med alla tärande och bidragshungriga muslimer till – kan någon svara på det?
  Nej, här behövs hårda tag, ett pek med hela handen och en taktfast marsch i rätt riktning med klackar som slår hårt och ljudligt i backen. Sverige skall tas tillbaka kosta vad det kosta vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: