Fredens religion drar fram, 500 kristna dog.

Är det någon som kan gissa vilken som klassas som ”fredens religion”? Just det Islam. I Nigeria begicks en massaker med religiösa förtecken. Från DN.

”Både Manjang och kristna bybor i Dogo Nahawa, en av de tre attackerade huvudsakligen kristna byarna, pekade ut herdar från den muslimska folkgruppen fulani som angripare. Attacken kom nattetid, sade byborna, och alla som inte hann gömma sig eller fly dödades.
Ett Reutersvittne räknade i söndags till över hundra lik i Dogo Nahawa, söder om Jos, men andra offer togs också in på sjukhus i Jos. En del dödade sades ha begravts direkt, vilket gjorde det svårt för myndigheterna att få grepp om den totala dödssiffran.
Andra vittnen berättade hur flyende bybor, mest kvinnor och barn, fångades in i djurfällor och fiskenät under den tre timmar långa, systematiska massakern och höggs ihjäl. Nigeriansk press uppgav att muslimska invånare i byarna hade blivit varnade via sms två dagar före överfallen så att de i god tid kunde sätta sig i säkerhet.”

Så nu väntar vi på den förste Imanen i Sverige som fördömer detta våldsdåd? Nu väntar vi på att någon muslim skall fördöma dessa mördare. Tror ni att det kommer att ske? Nä, precis.

Varjager

5 Responses to Fredens religion drar fram, 500 kristna dog.

 1. […] Fredens religion drar fram, 500 kristna dog. […]

 2. ogeldibo skriver:

  Man får inte nämna att muslimer är inblandade i
  våldsdåd.
  Då blir Måååna upprörd!

 3. Allah skriver:

  Muslimer kommer samlas i tusentals vid Sergels torg, för att bränna bilar, och flaggor. Man kommer krossa fönsterrutor på Drottninggatan och riva hela T-centralen.

  Muslimer har fått nog av sitt dåliga rykte

  =)

 4. jgarn skriver:

  Vi väntar på ett uttalande av den annars så pratglade Måna Muslim och hennes muslimske partisekreterare. Hur länge till skall vi behöva vänta på att fredens religion införs officiellt i Sverige. Svenska djurskyddsföreningen vill snarast ha halal slakt och feministiska kvinnoförbundet vill ha månggifte och burka krav. Kör hårt Måna.

 5. Blåögd Blond skriver:

  Det här handlar om betydligt mera DÖDANDE i Afrika (Syd Afrika)

  PlaasmoordeGriftgård får fågra av de många tusentals vita jordbrukare som mördats i Sydafrika.

  ”Hjälp oss vita sydafrikaner innan vi utrotas”

  Intervju Realistens Stenkil Eriksson har fått en pratstund med Shane från Sydafrika. Han målar upp en becksvart framtid för landets vita minoritet och vädjar förtvivlat om hjälp.

  Publicerad 2013-08-27, klockan 14:30

  Hej Shane, kan du presentera dig för oss och berätta lite kort om situationen i Sydafrika?
  Jag är i 40-årsåldern och har levt i såväl det gamla som det nya Sydafrika och även om jag inte sympatiserar med Apartheidpolitiken som sådan så kan jag bara konstatera att den genomsnittlige afrikanen hade det otroligt mycket bättre då än nu. Jag tjänstgjorde i det sydafrikanska försvaret under den förra regimen som då kallades för Afrikas järnnäve. Det försvar som finns kvar i Sydafrika idag skulle inte ens kunna slå sig ut ur pappersark.
  Vårt främsta problem är korruption, vi styrs av korrupta ledare som inte bryr sig om något annat än att fylla sina egna fickor och struntar blankt i hur det går för alla andra. Tack vare dem har det också växt fram en kultur av hat mot vita och vita människor mördas frekvent på grund av detta. Sedan ANC tog över 1994 har uppemot 80 000 vita sydafrikaner mördats; det handlar om ett pågående folkmord helt enkelt.
  Jag är skribent och utgivare och lägger mycket tid på att gå igenom mediarapportering kring situationen i Sydafrika och det är tydligt att det sker en medveten censur och att man försöker dölja vad som pågår. Jag tror dessvärre att vår tid håller på att rinna ut och om ingenting görs för att rädda oss så kommer vi helt enkelt att förintas.
  Hur har situationen för vita människor påverkats de senaste 20 åren då ANC suttit vid makten?
  Situationen har blivit mycket sämre för vita. Sydafrika är idag världens farligaste plats för vita människor att vistas i, vita mördas och torteras hela tiden och numer i antal som vi tidigare aldrig varit med om. Det är en krigszon för vita människor och vi har dessutom blivit exkluderade från arbetsmarknaden på grund av lagstiftning som har till syfte att kvotera in så många svarta på arbetsplatserna som möjligt. Detta har lämnat många av oss hemlösa och utblottade.
  Vad tror du kommer att hända när Nelson Mandela dör, kommer attackerna att öka ytterligare?
  Det finns väldigt många svarta här som är fast beslutna att en gång för alla förinta den vita minoriteten i landet när Mandela dör och jag är övertygad om att de kommer att försöka. Kort och gott ja, attackerna kommer att öka mycket kraftigt.
  Skulle mycket förändras om ANC förlorade makten och ersattes av exempelvis Democratic Alliance (DA)?
  Saker kan naturligtvis bara bli bättre om ANC förlorar sitt järngrepp över landet och även om jag inte stödjer DA så vore dessa ändå betydligt mycket bättre att ha vid makten än ANC. Det skulle innebära att skattepengar faktiskt gick till att hjälpa folket och inte bara fylla elitens fickor. Infrastrukturen skulle byggas upp igen och människor kunde anställas för sina färdigheter och sin kunskap istället för att att de är svarta. Rasmotsättningarna skulle förmodligen lyftas fram än mer och man skulle försöka ta krafttag mot de som propagerar för folkmord och våldtäkter på en särskilt grupp.
  Som jag sa tidigare så lever vi i ett helvete på jorden just nu och allting hade varit bättre än detta. Dessvärre kommer det nog aldrig att hända. Det här är Afrika och de svarta kommer fortsätta att rösta på ANC även när Sydafrika förvandlats fullständigt till ödemark.
  Hur resonerar de vita sydafrikanerna egentligen? Vill de fortsätta kämpa för deras rättigheter och deras land eller har de helt enkelt gett upp och önskar lämna Sydafrika?
  Många vita har redan lämnat landet och det har främst varit de med ekonomiska tillgångar som haft möjlighet att lämna landet. De flesta av oss har inte denna möjlighet, vi har inte råd att lämna Sydafrika om vi inte får hjälp med detta från utlandet. Det finns naturligtvis också de som hellre skulle dö än lämna landet men jag skulle ändå säga att de allra flesta vita som är kvar i landet gladeligen skulle lämna Sydafrika om de kunde, och istället börja om någon annanstans där de inte behöver leva i rädsla och skräck.
  Du sa att du tjänstgjorde i det Sydafrikanska försvaret. Här i Sverige har vi sett att polisen och militären har sänkt sina antagningskrav för att kunna rekrytera så många ickevita som möjligt. Är det så även hos er?
  Armén och polisen tar inte längre in vita ansökande och standarden har sjunkit så mycket att de flesta attacker på vita farmer och bostäder numer begås av medlemmar av polisen eller militären. Vita människor kan inte längre gå till polisen för att söka hjälp eftersom vi inte får någon. Vi fruktar vår egen polisstyrka och som vit är dina risker att våldtas eller mördas på polisstationen mycket höga. 80 procent av poliserna i Sydafrika förekommer i brottsregistret, men det kanske inte är så konstigt i ett land där 80 procent av våra politiker också gör det.
  Hur gör ni för att försvara er själva när ni behöver göra det?
  Vi har de senaste åren börjat bygga om våra hus till fästningar för att kunna skydda oss själva. Sedan ANC avväpnade den vita minoriteten i landet har många börjat köpa in illegala vapen för att kunna skydda hem och familj mot beväpnade kriminella. Vi lämnar heller inte våra hem om vi absolut inte behöver göra det eftersom vi måste vara hemma och skydda det som tillhör oss. Du förstår kanske att livet här nere inte direkt är trivsamt och enkelt.
  Tror du att FN eller andra länder kommer intervenera om landets svarta bestämmer sig för att förinta er en gång för alla?
  Jag har mycket klen tilltro till FN och de har bevisat vid flera tillfällen att de är tandlösa och inkapabla till handling, inte minst i Rwanda. Vad gäller andra länder så tror jag inte att någon av dessa kommer att agera mot ANC eftersom de är rädda att bli kallade för rasister och därför hellre låter oss gå under.
  Vilken lösning förespråkar du för Sydafrikas vita minoritet om du fritt får välja?
  Rasmotsättningarna i Afrika kommer aldrig att lösas och inte heller i Sydafrika, det är helt uppenbart att se, men vi är så få kvar. Jag tror faktiskt att den bästa lösningen vore om vi fick asyl i ett annat land som kan gynnas av vår kompetens och vår vilja att arbeta och göra rätt för oss. Om vi tilldelas ett litet område i Sydafrika för oss själva så kommer detta område snart att bli mycket mer välmående och rikt än övriga delar av landet och miljoner svarta människor kommer att vallfärda dit, så det kommer aldrig fungera.
  Vad kan vi vita européer göra för att stödja er i kampen för överlevnad?
  Allt vi önskar och ber om är att ni gör en samlad insats för att uppmärksamma vårt öde och få omvärlden att ställa sig upp och deklarera att man inte accepterar vad som händer här nere. Kanske pröva på sanktioner igen. Snälla gör någonting för att visa världen vår utsatta situation innan vi är utrotade för alltid. Och sluta för allt i världen att skicka pengar till ANC som de använder för finansiera folkmordet på oss!
  Avslutningsvis; finns det något annat som vi bör veta om situationen i Sydafrika?
  Ja, jag vill gärna betona att alla av oss inte stödde Apartheid. Det börjar dessvärre mer och mer verka som att Apartheid är det enda som fungerar här nere. Varför låter omvärlden oss bli mördade och dödade och håller oss ansvariga för något som inträffade decennier innan många av oss var gamla nog att gå och ännu mindre rösta? Om den här logiken ska appliceras överallt så bör ju amerikanerna våldtas och mördas för vad de gjorde och fortfarande gör mot indianerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: