Om du inte anammar Islam är du höger extremist!

I alla fall enligt svensk media. SvD artikel. Geert Wilders vågar säga det mången europe tycker och tänker. Men i media är detta ”verboten” Eller ”Haram”. För säger man att man är för jämlikhet och inte för att stänga in kvinnor med religionens hjälp, ja då är du höger extremist enligt Svensk PK media.

”Det islamkritiska och högerextremistiska Frihetspartiet (PVV) har vunnit kommunalvalet i Almere öster om Amsterdam. I Haag ligger partiet på andra plats, enligt resultat som släpptes tidigt på torsdagsmorgonen.  I Almere låg PVV med 21,6 procent av rösterna före socialdemokratiska PvdA som vann det förra valet, men nu fick 17,6 procent när 96 av 98 vallokaler räknats. I Haag hamnade Frihetspartiet efter socialdemokraterna.

– Det som är möjligt i Haag och Almere är möjligt i hela landet. Det är en språngbräda till vår seger, sade Wilder till sina anhängare i Almere.

Kommunalvalen hålls tre månader före parlamentsvalet och bara tio dagar efter det att regeringen sprack på grund av oenighet om den militära insatsen i Afghanistan.
De ses som en mätare av de politiska lojaliteterna efter regeringskollapsen och av extremhögerns framgångar. Både kristdemokratiska CDA och socialdemokraterna har tappat anhängare enligt opinionsmätningar och Frihetspartiet tros vara det mest populära alternativet.”

Tänk så mycket hjälp media är för att förtrycka tankar i Europa, Sverige går i framkant för att nagga och skrämma folk till tystnad. Media är dagens ”Stasi” VI SER DIG!!

Varjager

4 Responses to Om du inte anammar Islam är du höger extremist!

 1. BLU-82 skriver:

  Detta är ju ett bevis för att etablissemanget är islamister och muhammedaner.

 2. Allah skriver:

  Ja det är märkligt att man blir högerextrem för att man kritiserar islam.

  Många vänner och bekanta har tex sagt upp bekantskapen med mig, efter att de upptäckt min ”nazistblogg”

  Det är en jäkligt oroande framtid vi har framför oss. Sanningen är snart olagligt att framföra, kritik emot idéer trodde jag var ett av många positiva grundläggande fundament med demokratin och Europa

  Jag känner mig blåst, lurad och överkörd.

 3. Cavatus skriver:

  Nej det är tyvärr så det är. Läs Jan Millds senaste blogginlägg och du får reda på att faktiskt lever i en diktatur. En modern diktatur. Vi förknippar normalt en diktatur med fattigdom, men så är det inte i en modern diktatur. Där kan folk köpa saker, förverkliga sig och ha det ganska bra. Men ve den som hyser en åsikt som inte stämmer överens med nomenklaturan. Då är man ute i kylan. Milld gör som vanligt en oerhört bra analys av situationen och det är en ögonöppnare att läsa den. Han har rätt till punkt och pricka.

 4. Göran skriver:

  Jag är en av de där förhatliga islamkritikerna och därmed rasisit. Det är dock inget som jag, som stolt nordbo och svensk, skäms för. Däremot skulle jag skämmas för att vara en av de där utstuderat fjäskiga rövslickarna som inte vågar säga ifrån mot ett allt mer krävande Islam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: