”Bara Carl Bildt kan kväsa SD” säger professor

Dagens mest humoristiska inlägg levereras av BO ROTHSTEIN, professor i ”statsvetenskap” vid Göteborgs universitet (Expressen).

Även Bo Rothstein har gett sig in i den oerhört viktiga (och lukrativa) ”låtsasforskningen” om SD ska tigas eller pratas ihjäl under valrörelsen.
Den meriterade professorn har nu gjort den banbrytande upptäckten att ingendera metoden är särskilt framgångsrik (nobelpriset nästa?).
BR har nu (efter ett antal forskningsmiljoner) kommit på den briljanta idén att Jimmie Åkesson ska kväsas med humor, ironi och förlöjligande.

Och det är bara Carl Bildt som är tillräckligt sjaskig för uppgiften, om man får tro den eminente statsvetaren.
RK skriver: ”I den politiska retoriken är ingenting så förödande som att framstå som uppblåst och skrattretande. Men det är en svår konst som kräver skarpslipade retoriker, som inte tvekar att nypa till i veka livet. Här duger inte alls de schyssta Pelle- och flitliga Lisa-karaktärer, som dominerar svensk politik. Istället behövs någon som verkligen behärskar den svåra konstformen med ironiska elakheter”.

Man blir onekligen imponerad av dessa ”forskningsrön” som levereras från de politiska tankesmedjorna vid våra universitet och högskolor.
Professorn tycks nu arbeta inom samma bransch som de professionella ståupparna som anlitats som hovnarrar.

Min förhoppning är att de politiska partierna nappar på professorns förslag och skickar fram Calle Bildt för att ”kväsa” Jimmie Åkesson i en direktsänd debatt. Debatten skulle få ett visst underhållsvärde, fast inte som professorn tänkt sig.

Calle Bildt:s ”humor” och självgoda pompösa framtoning kommer knappast att framkalla några skratt. Den lågmälde Jimmie Åkesson kommer att framstå som rena svärmorsdrömmen vid sidan av den uppblåste aristokraten Bildt.

Mer om ”smutskastning” och andra trix i valrörelsen.

//Elfyma+

Uppdatering Varjager Gällande debatten med SD säger Reinfeldt så här.

Han själv tänker inte ställa upp på någon debatt med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, i varje fall inte som läget är just nu.
– Jag önskar att jag kunde säga att samhällsdebatt alltid vinner, att det bästa som skulle kunna hända är om jag och Jimmie Åkesson möts i Aktuellt och har 30 minuters debatt där jag på punkt efter punkt försöker kämpa ner honom med goda argument.
– Det är bara det att jag inte kan vinna den debatten – om han inte kommer full och börjar slåss i studion. ”

48 Responses to ”Bara Carl Bildt kan kväsa SD” säger professor

 1. Lillan skriver:

  Så dum är inte Bildt att han kommer ställa upp i en debatt, och om våra folkvalda verkligen tror på den mångkulturella samhälle borde de skicka fram en fundamentalist till imam, en krigare från Somalien, en sunniirakier, en rumensk rom, en kosovoalban på permission, ett gäng apatiska barn, några burka-damer, en vodoo-präst, alla dessa skulle kunna diskutera med Åkesson. Åkesson skulle inte behöva öppna munnen.

  • elfyma+ skriver:

   Tillräckligt dum är han nog. Men att debattera med SD ligger under hans excellens ”värdighet”.
   Calle Bildt och Olof Palme är som två sidor av samma aristokrata mynt. Det enda som skiljer att den ena är röd och död.

 2. […] ”Bara Carl Bildt kan kväsa SD” säger professor […]

 3. Hussar skriver:

  Ännu ett patetiskt försök att mobilisera mot SD, denna gång av Bo Rothstein.
  ”Hjärnorna” på våra universitet måste gå för högtryck dessa dagar. Vad göra för att stoppa SD?
  Kanske bäst att tillsätta en ny utredning gjord av någon doktorand i psykologi eller mångfaldsfrågor.
  Sedan leverera det vanliga svaret om att ”svenska folket behöver mer information om vad SD egentligen står för”.
  SD kommer att komma in i riksdagen hur mycket Rothstein än gapar och skriker.

 4. TARZAN skriver:

  Det har gullats mycket med Israel och judarna på SD bloggarna de sista månaderna. Nu tackar den gamle vänsterflummaren och JUDEN
  BO ROTHSTEIN för altt gullande med denna artikel.

  • elfyma+ skriver:

   Håller med dig Tarzan. Finns inget otacksammare folk att hjälpa, förutom araberna.
   De gormar och bråkar när någon kritiserar deras expansionspolitik. Och de skäller på dem som vill hjälpa dem i deras kontroverser med araberna.
   http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/27/negar-om-sd

   SD kommer att vara judarnas och Bonniermedias främsta hatobjekt vad än SD gör. Så varför ska SD engagera sig i deras kontroverser ?

 5. xmaverickx skriver:

  Studenterna kräver höjda studiemedel.
  I alla fall de som studerar till exempelvis statsvetare,och annat flum skall fan inte ha ett öre i studiemedel.
  Och sedan skall deras lön inte komma från oss skattebetalare heller.
  Man skall inte bita den hand som föder en.

  • elfyma+ skriver:

   Instämmer. Varför inte lägga ner verksamheter som gör mer skada än nytta i vårt samhälle ? Dessa ”statsvetare” vet egentligen inget om samhället utanför högskolevärlden. Det borde krävas minst 5 års arbetslivserfarenhet utanför den akademiska världen för att få kalla sig ”statsvetare”.

 6. Stefan D skriver:

  Tydligen så måste det till en SK. professor för att få stopp på oss.
  Jag tror inte att det kommer att hjälpa…Svenskarna har börjat vakna nu.

 7. Classe skriver:

  Varför skulle Jimmie Å debattera med en utrikesminister,nej bättre upp. Han som är partiledare i SD skall väl debattera med partiledaren i moderaterna, Reinfeldt själv, ingen underhuggare tycker jag.

  • elfyma+ skriver:

   Tycker att JÅ ska ta chansen om tillfället uppar sig.
   Bildt:s fåfänga är hans akilleshäl, vilket JÅ givetvis ska utnyttja. Reinfeldt är nog en svårare och kallare debattmotståndare.

 8. Hussar skriver:

  ”Det är bara det att jag inte kan vinna den debatten”
  Ballongskallen vet hur det gick för Maud och Mona.
  Bättre då fly än illa fäkta.

  • elfyma+ skriver:

   Om inte ens Reinfeldt vågar debattera med Jå, då är det nog ingen annan heller som vågar. Det utbredda politikerföraktet är nog inte helt obefogat.

 9. Bo skriver:

  En märklig situation att ingen av partiledarna i de etablerade partierna vågar debattera med Jimmie Åkesson. Det är ett starkt indicium på att de egentligen vet att SD har rätt och de har fel.

  Bo Rothstein har dragit ett löjets skimmer över hela sin person genom att föreslå att Carl Bildt skall försöka vinna en debatt mot Jimmie Åkesson med ”humor, ironi och förlöjligande”.

  En statsvetare borde väl föreslå att någon skall försöka vinna en debatt mot Jimmie Åkesson genom att diskutera av politik. Han verkar mer än lovligt dum den där Rothstein.

  Ur ”Kejsarens nya kläder” :

  ”Gode värld, tänkte han, skulle jag vara dum? Det har jag aldrig trott, och det får ingen människa veta! Skulle jag inte duga till mitt ämbete? Nej, jag talar inte om, att jag inte kan se något tyg.”

 10. JOG skriver:

  Stod i expressen att Carl Bildt var ”raljant” fattat inget alls ,ok för okunniga redaktörer kanske det duger,jag tycker snarare att det verkar som om Kalle börjar bli rätt senil och att hans psykiska problem börjar ta överhanden igen.Vad han överhuvudtaget har att göra i politiken kan jag inte alls förstå.Inte heller kan jag förstå vad hans husse
  Fredrik gör eller försöker vara.. men psykopat som han är så tycker han väl att han är rätt man på rätt plats fast det verkar han vara rätt ensam om.Jag tror
  knappast att han skulle våga ställa upp i någon debatt mot
  en, saklig skicklig debattör,undrar om han ens skulle kunna mäta sig med mona ,fast att dom båda två tycks ha samma diagnos,tror jag att han skulle få det ganska hårt då.

 11. Kjgk skriver:

  Det går inte att komma ifrån att judefamiljen Bonnier dominerar massmedia i Sverige. Ett intressant och betänkligt faktum som Bonnier inte talar så mycket om.

 12. Blodsven skriver:

  Inte underligt att landet ser ut som det gör när en stolle som kallar sig professor, inte har en susning om hur världen utanför sitt eget ämbete ser ut…

 13. kjgk skriver:

  Är det den Rothstein vars fader grundlade sin förmögenhet i Malmö genom att köpa slumfastigheter som hyrdes ut till horor?

 14. elfyma+ skriver:

  Kent Ekeroth (SD) skriver på Newsmill:
  ”Jag finner det tyvärr oerhört kontraproduktivt att vissa judiska organisationer och personer av judisk börd tar sida för fortsatt massinvandring och islamisering, och därmed sätter sig själv i skottlinjen, samtidigt som man inte kan acceptera den svenska nationalismen men ändå förväntar sig acceptans för den judiska nationalismen. Det går inte ihop”.
  http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/27/sverigedemokraterna-r-det-enda-parti-som-kan-st-vja-den-antisemitiska-utvecklinge

  Jag håller med, men drar andra slutsatser av analysen. Varför erbjuda hjälp till dem som spottar en i ansiktet som ”tack för hjälpen” ?
  Det är angelägnare att stötta SD-politiker/sympatisatörer som förföljs av politiska skäl, och som inte skyddas av Diskrimineringslagen.

 15. Inge Sandén skriver:

  @Nej Tarzan,judarna är inga trouble makers.
  Har aldrig känt något hot från denna folkgrupp.
  Det är islamisterna araberna,som är hotet mot vårt land precis som Jimmie Åkersson skrev i sin debattartikel i Aftonbladet.
  Sverigedemokraterna kommae alltid att ta parti mot araber och svenskar som har kvar sin nazistgener,som inte tål att staten Israel efter all förföljese klarar av att stå emot dessa krafter som vill se staten Israel utplånad från kartan,med Lars Ohly som härförare samt likt Hitler vill se alla judars förintelse.
  Att folk likt Reepalus hatar judar beror på att dom är duktiga och arbetssamma och aldrig ligger samhället till last i de länder denna folkgrupp finns.
  Sluta upp med att visa ert judehat,om ni vill att Sverigedemokraterna skall komma in i Sveriges riksdag.
  ND är ett bra alternativ till de som inte tycker om judar.

  • TARZAN skriver:

   70 procent av den svenska pressen ägs och kontrolleras av judar varav Bonniers är störst.
   Dessa tidningar har under mer än 10 år pissat på SD och drivit hetskampanjer mot SD:ledare
   Till och med en sån liten tidning som Norrtälje tidning som är jude kontrollerad skriver en massa skit om SD minst en gång i månaden.
   -Varför ska vi som vill ha in i SD i riksdagen gulla med judarna när dom pissar på oss och kallars oss för nazister samtidigt som dom kallar AFA för
   anti facister när dom i själva verket en anti demokratiska och en terror organistaion.
   Inge Sande´n gissa vem som ger AFA och EXPO pengar – du får bara gissa en gång.

  • elfyma+ skriver:

   @Inge Sandén. Om du är representativ för SD så har Föreningen Humanisterna rätt när de påstår att SD är styrd av religiösa uppfattningar. Jag har hittills avfärdat detta som elakt förtal av politiska motståndare, men har blivit alltmer tveksam.
   När någon kritiserar Israels expansionspolitik så kommer det en störtskur av förolämpningar och invektiv från dem som säger sig vara SD-sympatisörer/medlemmar. Argumentationen är ofta snarlik den Israeliska statens/judiska lobbyns.
   Det är känt att islamister infiltrerar våra politiska partier. Men vad är det som säger att inte också judiska intressen har infiltrerat politiska partier och kanske t o m sponsrar några av dem ?
   Partier som inte sätter lojaliteten mot Sverige och svenska intressen i första rummet har inget i Sveriges Riksdag att göra.
   (I Expos styrelse sitter flera personer med judiska rötter, bl.a Robert Aschberg som tidigare var ordförande.)

 16. Inge Sandén skriver:

  @Tarzan.
  Vet inte om det är meningsfullt av mig att fortsätta debatten.
  Vill bar ställa några frågor?
  Hur skall vi få bort nazistämpeln,om personer som du tillstår att ni är Sverigedemokrater och samtidigt visar ert förakt för judarna?
  För mig och alla andra vanliga svenskar är nazist = att man sympatisera med Hitlers förintelse av judarna.
  Om nu dessa tidningsägare såsom Bonnier,tillåter att den anställda personalen skriver illa om SD,tror iaf.jag,att dom har ingen makt,att säga till personalen vad dom får och inte får skriva om.
  Då skulle deras redaktör skrika som stuckna grisar,vi har tryckfrihet och åsiktsfrihet i Sverige.
  Snarare är det väl så,att dessa vänsterredaktörer lyckats med,vad den övriga vänsterintellektuella eliten med hjälp av deras tidningar få ut budskapet att SD är nazister.
  Om nu SD bildades av några med lite för extrema åsikter om just judarna,har ju det rättats till av sig självt,då dessa bröt sig ur SD och bildade ND.
  För min egen del,anser jag att SD,s tideräkning börjar först 2002.
  Kan inte tänka mig,att det skulle vara några judar som sponsrar AFA och EXPO.
  Dessa om några med Lars Ohly som härförare,har ju visat öppet vad dom tycker om judar.
  Lars Ohlys halsduk är ju ett bra exempel på var någonstans dessa extremister har sina åsikter då det gäller judarna.
  Avslutningsvis.
  Jag är SD ända ut i fingerspetsarna och är en stark anhängare av judarnas sätt att försvara sitt land mot araberna.
  Allt judehat grundar sig på att de lyckats med att få staten Israel att blomstra och araberna kan inte ens få en tomatplanta att växa.
  Nu kommer dessa araber till Sverige med sin islamistika hatreligion och det är dom som är ”trouble makers” i vårt land medans judarna inte gjort en fluga förnär,mer än att dom är duktiga på att försörja sig själva och visserligen äger några tidningar som dom tjänar pengar på.
  Kan du på riktigt visa att judar skänker pengar till EXPO och AFA skulle det vara mycket intressant för mig.

 17. Inge Sandén skriver:

  @ elfyma.
  Vad menar du?
  Vi Sverigedemokrater av alla idetta land är svenska medborgare som har den största lojalitet mot vårt land som går att uppbringa.
  Svenska intressen går alltid i första hand.
  Men vi blir djupt frusterade,om vi svenskar som lade vår röst på SD 2002 och 2006 och tänker även så göra 2010,blir av den intellektuella vänstereliten beskyllda för att vara nazister och jämför oss med skinnheads,som Corren gör.
  Läs på Thoralfs Blogg idag,så förstår du bättre vad jag menar.
  Kräver en seriös förklaring vad du menar med att vi inte skulle ha något i Sveriges riksdag att göra,för att vi försvarar judarna mot dessa islamistiska araber som likt nazisterna visar sitt förakt mot judarna i vårt land och är beredda att ta till samma metoder som dom tyska nazisterna gjorde.
  Vi tar ställning för judarna i Malmö,vilket inte den fege folkförrädaren Ilmar Reepalu,törs göra,för han sitter bara kvar på sin tron så länge han får arabmusslimernas röster.
  Där har du kärnan till de debatter som den senaste tiden härjat i vår åsiktsstyrda press.

 18. elfyma+ skriver:

  Att vara svensk medborgare säger inget om ens lojaliteter.
  Beklagligt att du inte förstår vad som menas med att sätta Sverige och svenska intressen i första rummet.
  Det ska man väl inte behöva förklara för en Sverigedemokrat ? Börjar misstänka att du är ett PK-troll.

 19. Inge Sandén skriver:

  elfyma.
  Blev besviken på att du avslutade debatten med att kränka mig.
  Aldrig har någon kallat mig för ett PK-troll.
  Varit medlem i SD sedan 2002.
  Kandiderar för SD Båstad i Kommunfullmäktige.
  Trodde i min enfald att Varjager`s blogg var SD-vänlig liksom Thoralf Alfsson,Fröken Sverige,Spikharry,PI-inkorrekt m. fl.
  Fick inget seiöst svar,utan en grov förolämpling.
  Tycker att du borde läst på Thoralf Alfssons blogg,innan du svarade.

 20. JOG skriver:

  Sitter och funderar har läst några inlägg
  av Inge Sandén trodde jag var Sverige demokrat men efter att ha läst det här blir jag tveksam, om personer som Inge är representativa för Sd ,då
  är det ett pk parti och ingen mening att lägga sin röst på det partiet då.Men men lyckligtvis är det inte
  alls så i själva verket hör väl Inge mer hemma i moderaterna eller sossarna och jag fortsätter lugnt att rösta på Sd i förvissningen om att inge inte har något i Sd att göra.

 21. TARZAN skriver:

  Till Inge Sande´n
  Judar är otroliga på att kalla folk nazister – till och med i Knesset anklagar dom varandra för att vara nazister. Jag anser att judar som kallar svenska medborgare för nazister skulle ställas inför skranket.
  OK om vi tar det här med EXPO så finns det mycket på nätet.
  Googla på
  Judar finansierar EXPO ( 4000 träffar ) ¤¤¤¤¤¤ sen är det bara att börja högst uppe och läsa för att sedan gå till nästa ¤ för att sedan gå till nästa och för att sedan ta nästa på listan
  och sen tar du nästa på listan och sen går du till nummer fem på listan och sen går du till nummer 6 på listan ………..! Jag lovar dig att till sist kommer du att fatta …….
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Men sen vill jag att du ska spy då googlar du på ;
  10 000 sex slaves in Israel OCH
  sen sätter du igång och läser alla JUDISKA KÄLLOR som skriver om detta faktum
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Efter att ha läst om detta kommer du att vara ett hungra procents säker på att judarna inte är GUD:s utvalda folk
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Jag är ledsen INGE det blir bara värre och värre

 22. Inge Sandén skriver:

  @JOG
  Fortsätt du bara att fundera under ditt anonyma alias.
  De flesta som idag röstar på SD,har naturligtvis både röstat och tillhört något annat parti,även du förmodar jag.
  Vore tacknämligt om du kan ange några sakliga argument,varför jag inte skulle höra hemma i SD.
  Vi som gick över till SD 2002 var när partiledningen gjorde klart för oss sverigevänliga arbetare,att något samröre med nazivänliga partier inte längre existerade.
  Därför växte SD lavinartat 2002 och 2006 och kommer också att göra så 2010,då partiet också kommer att sitta i Sveriges Riksdag.
  Nazister hör inte hemma i vårt parti,dom som visar sådana tendenser blir uteslutna på momangen.
  Både partiledningen och SD Malmö försvarar judarna mot den sverigefientlige Reepalus och hans islamistiska judehatande vänner.
  OM det är något av detta som du tycker,att jag inte skulle passa in i SD,så är det i så fall du som inte gör det.
  Läs på Newsmill vad Kennet Ekeroth skriver,så förstår du bättre det judiska komplexet.
  Huvudsyftet med att lägga sin röst på SD 2010 är att det är det enda parti som vågar ta upp och belysa problemen, som sossar och alla dom andra partierna skapat med sin okontrollerade massinvandringspolitik särskilt från MENA-lkänderna.
  Det är att ge våra fiender vatten på sin kvarn,när SD-sympatisörer börjar att kasta skit på varandra.

 23. JOG skriver:

  Intressant Tarzan jag gillar ditt sakliga inlägg du är uppenbarligen mycket mer informerad i dom här frågorna än jag är.Men håll
  med mig om att dom i mellanöstern får klara sig själva
  jag har inga direkta sympatier åt varken det ena eller
  andra hållet ,för oss är, eller borde väl svensk inrikespolitik det primära och det står jävligt illa till här. Det är vad jag skulle villa att exempelvis
  Sd helt fokuserade på, inte hur arroganta judar eller stridslystna araber ställer till det i sina hemländer och dom ska defenitivt inte ta med sig sina
  konflikter till det här landet,ska dom kivas får dom göra det på hemmaplan.

 24. elfyma+ skriver:

  @Inge Sandén. Varjagers är SD-vänlig men ingen nyttig idiot. Jag har inga lojaliteter mot någon, är inte beroende av någon och ingen kan köpa mig. Mitt intresse är att försvara välfärden för mig och efterkommande generationer i Sverige. Det borde även gälla infödda svenskar som fötts under en lyckligare stjärna göra. Och Israel är ingen delstat i Sverige som vi måste försvara till varje pris.
  Du reagerade som ett PK-troll när du anklagade Tarzan för att vara nazist, antisemit mm för att han inte tyckte som du. Så gör inte äkta SD-sympatisörer mot varandra. Tarzan och jag tycker visserligen inte lika i alla frågor men vi respekterar varandra ändå. Vi har olika erfarenheter, inget konstigt med det.

 25. JOG skriver:

  @Inge Sanden helt rätt Sd sympatisörer ska inte kasta skit på varandra och absolut inte så att det märks utåt ,olika åsikter kan man ha ändå.Och vi stryker det
  där med att Inge inte har något i Sd att göra det är
  självklart helt fel.Men men vad beträffar min anonymitet och alias så undrar jag, är är du inte lite
  överdrivet rättrådig nu.Om du bott där jag bor så hade du nog förstått den saken lite bättre.HURSOMHELST
  du behöver bara be Varjager om min mailadress så får du den och vill du att jag presenterar mig för dig så
  gör jag det självklart då.Vad tyckte du om mitt inlägg
  om att vi inte borde engagera oss så mycket i mellanöstern politik utan att vi borde ägna oss åt vår
  egen inrikespolitik i stället? och som sagt vill du skälla ut mig så gör det privat via mail annars får det här vara tycker jag.

 26. JOG skriver:

  Ibland känns det nästan på något konstigt sätt som att
  man nästan måste kvala in först innan man exempelvis
  kan rösta på något nationalistiskt parti,vad man än säger om mona o fredrik så har dom det upplägget att
  av hundra röstberättigade så riktar dom sig till hundra personer.Inte för att på något sätt jävlas men
  för att utveckla mitt tankesätt något så skulle jag villa säga ,att en röst är en röst ,och stöddigare kan vi Sverige vänliga inte kosta på oss att vara i dagens läge.Så om exempelvis falumassmördaren skulle få för sig att rösta på Sd så har han som jag ser det
  förmodligen i alla fall lagt sin röst på rätt pari.

 27. JOG skriver:

  @ elfyma + du överskattar nog mitt djup och min intellegens ,vad jag menade är bara att en röst är en
  röst och Sverigevänliga partier behöver röster.Att rösta är en sak att passa in i ett partis mer eller
  mindre uttalade profil är en annan.Vi satt faktiskt och
  diskuterade det på landet häromdagen några stycken,i ett stall naturligtvis och ingen av oss tyckte så att säga att vi riktigt passade in i det parti vi tänkte
  ,tänker röstas på ,av en massa skäl som jag inte tycker att vi ska belasta den här seriösa bloggen med.Människor är inte alls alltid så perfekta.Skämtsamt så måste jag säga att vad beträffar
  nästa val så är väl fångens röst mer värd än kungen för så vitt jag vet har inte kungen rösträtt.

 28. TARZAN skriver:

  Svar till JOG
  Vi har nog samma inställning.
  Jag anser att muslimer och judars problem är deras problem. Om svenska judar tycker att Israel är så fantastiskt och att det är en demokrati så får dom flytta dit. Vad som gäller muslimer är det kanske 5 procent som vi har nytta av och som gagnar oss.
  Hela mellan östern är ett getingbo och vad jag känner till har dom slagits där i minst 6000 år. Om dom tar sina konflikter hit kommer Sverige skadas.
  -I Libanon har dom 19 olika religioner och dom har skickat ut flyktingar över hela världen -flertalet är att betrakta som parasiter. Vi har lite nytta av libaneser oavsett religion och som tidigare sagt ger muslimerna oss nästan inget. Judarna kallar svenskar för rasister och nazister och tidningarna tar upp detta och ökar på svensk fientligheten.Själv tror jag att judar är ett av världens mest rasistiska folk – och jag säger det igen jag fattar inte varför SD ska gulla med judar och Israel. Jag anser också att vi ska avskaffa all u-hjälp, pengar delas endast ut till katastrofhjälp.
  Sammanfattningsvis först kommer Sverige och som nummer två kommer Sverige och som nummer tre kommer Sverige….
  Mellan östern = NEJ TACK

 29. JOG skriver:

  TARZAN instämmer i allt Du säger!

 30. Inge Sandén skriver:

  Ser att det inte kommit in några nya inlägg på bloggen.
  Därför tar jag tillfället i akt och känner för att göra några tillrättalägganden.
  Efter debatten med Tarzan,elfyma och lite mindre med JOG.
  Därefter gick jag in på Stellan Bojeruds blogg som heter Moppsen.
  Här var det full fart på kommentarerna.
  På så vis kom jag in på en judisk blogg,där användaren kallar sig för Benjamin.
  Om det är sådana judar Tarzan och elfyma tänker på,då jag försvarar staten Israel och islamisternas judetrakasserier i Malmö,förstår jag dom bättre,efter att nästan hela natten läst vad denne Benjamin skriver och hans kommentarer till dom som inte delar hans uppfattning.
  Men så löser ”Moppsen” mina problem på sitt kunniga och intelligenta sätt.
  Han skriver:
  Denne Benjamin bor sannolikt inte i Malmö.
  Berättar därefter lite om sina israeliska vänner,han fått genom sitt arbete.
  Han fortsätter:
  De lärde mig att en jude kan minsann skilja på vän och fiende.
  Men detta synes inte ha gått upp för ett antal mosaiska trosbekännare som låtit sig invaggas till sömn i Landet Lagom,i det nu söndervittrade Sverige.
  Men om Benjamin vill stödja dem som är ute efter hans liv,är det inte min sak.
  Även om Benjamin aldrig kan tänka sig att rösta på SD,kommer jag att bekämpa all judeförföljse varifrån de än kommer.
  När de vänsterintellektuella kallar oss Sverigedemokrater för nazister,reser sig håret på mig.
  För mig har alltid nazist varit = att man ser framför sig hur tyskarna lastade dessa judar i godsvagnar till sina förintelseläger,och samtidigt tänkt varför gör dom inte mera motstånd.
  Vidare har jag undvikit att kritisera judar,för att inte vänstern skulle få vatten på sin kvarn.
  Denne Benjamin skulle låta sig lastas igen till något läger.
  Hör och häpna,han menar på fullt allvar,att man skall föra en dialog med islamisterna och angriper SD på ett mycket fräckt och obildat sätt.
  Professor Rotsthein,verkar vara av samma virke.
  Men hur som helst stör inte dessa judar mig i mitt vardagsliv,utan för mig är det dessa islamister som ockuperat mitt land och väller in i massor dagligen.
  Skönt att få detta sakt.

  • TARZAN skriver:

   Till Inge Sande´n
   Jag förstår inte varför du som svensk är så intresserad av judar och att försvara dem ::::: För dom kommer aldrig att försvara dig
   -Som du vet så finns sanningen oftast på nätet men knappast i media.Jag som har varit konspiratinsteoretiker sen 1972 har under åren lärt mig en hel del bland annat det som synes vara är i själva verket helt annorlunda .
   Om du googlar på
   Jewish bankers financied Hitler
   så får du bara 44400 träffar
   och sen är det bara att börja läsa och förundras över alla lögner som du har blivit serverad

 31. JOG skriver:

  Till Inge Sande´n Du ser vi har inget att bråka om alls.Ibland är man lite för snabb och oövertänkt när
  man skriver kommentarer händer mig ibland tex.Och vad
  beträffar Tarzans inlägg så verkar hans och mina åsikter stämma nästan på pricken överens.Jag är glad över det ,jag har gjort militärtjänst en gång i tiden
  i områdena vi skriver om ,och Tarzan verkar ha lagt ner ett stort arbete på att sätta sig in i den här och
  andra frågor.OCH och och …det som är viktigast för oss alla det är Sverige eller hur och så hoppas vi att
  Sd får en massa röster ,jag gör det även om jag inte är någon ”perfekt” Sd anhängare läs mitt inlägg ovan.

 32. elfyma+ skriver:

  Oroande nyheter om SD.En ulv i fårakäder ? Handlar kritiken av invandringspolitiken bara om religion ?
  Hur tolkar läsarna detta ?
  http://sdlandskrona.blogspot.com/2010/03/kritik-fran-sd-anhangare.html

 33. JOG skriver:

  Sd håller tydligen på att breddar sitt väljarunderlag,
  det förvånar mig inte alls fast det förmodligen förvånar en del Sd anhängare.Sedan får man också inse
  att Sd är inte för ett invandringsstopp utan som jag ser det vill dom bara normalisera invandringen till en
  liknande nivå som i övriga europeiska länder.Sen vad beträffar repatriering ,stavade datorn rätt?,så är det
  väl inget Sd engagerar sig i ?Sd har många radikala anhängare men själva partiet verkar vara ett ganska mjukt svenskvänligt parti ,som nu riktar in sig på nya väljargrupper.

 34. Il Padre skriver:

  Med mina 60+ VET jag att Rothstein är en stolle och genom åren alltid kommit med stolligheter som gjort att man skrattat på ryggen åt honom… Nej inget biter på SD:S framgång och jag är övertygad om att valresultatet i höst kommer överraska stort. SD kommer ta rejält med röster från alla de etablerade riksdagspartierna och de enda som kan känna sig säkra i riksdagen är S, MP och M. Övriga sitter olika löst, KD värst, sedan C och V i nämnd ordning. Fp kan troligen tacka sin historiska vurm för dansk folkeparti och de krav som ursprungligen, lite trevande försiktigt ställdes av Leijonborg, men som av PK-skäl snabbt rensades bort mär medias vänstervridna journalister skrek till som de svin de vanligtvis är… Bild, hans uppenbarelse kan väl idag inte förknippas med annat än negativ påverkan vad saken än skulle gälla? Bildt har verkligen haft sitt bäst-före-datum men lika litet som kriminalprofessorn begriper han det. Det blir efter valet en lösning á la Leijonborg. — Åkesson i Sverigedemokraterna gör alltid mycket bra ifrån sig i de debattprogram han numer fått delta i. Utan några som helst åthävor lyckas han med att få motdebattörerna att framstå som idioter, därtill oärliga och okunniga. SD är ännu inget komplett parti och både partiprogrammet och medlemsförteckningen behöver fortsatt hyfsas till, men partiet blir i höst räddningen för Sverige undan islamiseringen som de nuvarande riksdagspartierna tillåter. Antagligen för att de inte vet hur de ska kunna vända på kuttingen, rädda som de är för att inte få några muslimska röster från den halva miljon muslimer som kan ha rätt att rösta i riksdagsvalet. Har ni förresten förstått att Sverige procentuellt sett relaterat till folkmängdenhar lika många muslimer som Storbritanniens flera miljoner? Skulle det vara fult att rösta på ett parti som vill bevara nationen och har insett innebörden av religionsfrihet? Naturligtvis inte… Ren självbevarelsedrift, högst naturligt således.

 35. elfyma+ skriver:

  Jag hoppas du med ”religionsfrihet” menar frihet från religioner i det offentliga rummet.
  Buddisterna i Sverige är ett föredöme. De har en låg profil och försöker inte hela tiden flytta fram sina positioner på vår bekostnad.

 36. Göran skriver:

  Att ge SD fula och illasinnade tjyvnyp, som den gode professorn föreslår, skiter sig i längden. Den taktiken har man redan försökt med under många år. Vi vet alla hur det gått, folk blir förbannade.
  Det börjar gå upp för folk vad som håller på att hända med Sverige. Vi medborgare är faktiskt rädda om både välfärd och pensioner. De två väger mycket tyngre i livets vågskål än vad en flummig, daltande och icke fungerande asylmottagning gör. Det gäller även det mastodonta biståndet. Ett bistånd som hamnar i hänsynslösa och korrumperade politikers fickor. Svenskt bistånd kan faktiskt inte uppfattas som annat än en gåva från naiva politiker i Sverige till suspekta kollegor i mottagarländerna. Bistådet är en kapitalförstöring på hela 34 miljarder för 2009 och det är budgeterat något under 30 miljarder för 2010. Sug på den karamellen fram till valet! Jag hoppas det ger tillräcklig anledning för att rösta på Sverigedemokraterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: