Jag gör Socialdemokratisk propaganda.

8 Responses to Jag gör Socialdemokratisk propaganda.

 1. IdiotSverige skriver:

  Som Egenföretagare och betalt skatt in ”ad surdom” så hittar jag inte tillräckligt med ord som harmoniserar med den här…

 2. naivtive skriver:

  Märkligt att vissa inte kan släppa en fis utan att räfts och rättarting skall utkrävas. Toblemååna har mer eller mindre catre blanche för i princip allt möjligt.

  När drevet utsatte henne för contokorts missbruket för ett antal år sen var media misstänkt välinformerade hela tiden. Kanske det som pågår nu är någon form av kompensation för chavotteringen förra gången, men vad säger vi om sossarnas omdömme egentligen?

 3. Blodsven skriver:

  Är väl uppenbart att sossarna inte har något som helst omdöme. Välja en kriminell ormögd obegåvad subba till partiledare säger väl allt om partihelvetet…

 4. sten skriver:

  Man kan förstå att förtroendet för Mona Sahlin är i botten.

 5. Lillan skriver:

  Tack bloggen för Måånas fina CV, när man ser sammanställning så undrar man bara ”är människan bara dum men också ohederlig?”

 6. JOG skriver:

  Mona är som hon är och hur hon är beskrivs på ett utmärkt sätt i artikeln ovan.Ställer mig frågan :är det inte mycket ohederligt att rösta på mona eller partiet hon representerar ?

 7. Knut skriver:

  Löss i den röda fanans veck sa Nancy Eriksson om Ove Rainer och då hade han inte brutit mot någon lag ens medan Mona är totalt opålitlig.

 8. […] rödgröna med Mona Sahlin i spetsen är tyvärr inte bättre än Alliansen. Monas sinne för ekonomi ligger på dagisnivå. Det behövs nya partier i Riksdagen som kan förändra […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: