Hur man skriver en hel debatt sida utan att peka ut de skyldiga.

Fredrick Federley (C) lyckas med detta i SvD. Hur kan han dessutom låtsas som om att han bryr sig??? Alla har vetat om att det är muslimerna som står för hotet mot Judarna i Malmö.  Men i Sverige kommer vi undan med en hel debatt sida utan att säga det. Även ledar sidan i SvD nämner det lite granna enbart i förbi farten. Att de kan med att slå sig för bröstet och säga sig stå upp för det  judiska nu? När de har ivrigt propagerat för massinvandring till Sverige av just de folk som står för hoten och brotten??? Saxar ur Ledar sidan.

”Ursprunget är Malmös oförmåga att handskas med den antisemitism som är så utbredd att den närmast är statsideologi i Mellanöstern, och som tyvärr också finns representerad i de invandrargrupper som kommer därifrån.”

Återigen vill de inte peka ut någon speciell sort. Men denna struts mentalitet måste upphöra om de någonsin skall få bukt med problemet. Hej Allah, det är dina följeslagare som hotar och misshandlar! Vad fint det är med denna berikning.

Varjager

3 Responses to Hur man skriver en hel debatt sida utan att peka ut de skyldiga.

 1. Joakim skriver:

  Hur vore det om svenska politiker för en gångs skull diskuterade svenskarnas situation? Det är ingen hemlighet att svenskar flyr från Malmö. Judarnas situation diskuteras av politiker som uppenbarligen tycker att judarnas välbefinnande är viktigare än svenskarnas eftersom man helt blundar för den terror i form av bland annat rån som drabbar svenskar.

 2. Halvt påläst skriver:

  Etablissemanget är märkligt. den anammar idén om att judarna OCH muslimerna hör till härskarskaran i samhället. Och det märkliga är att det är vissa ur den förstnämnda som får etablissemanget att främja den sistnämnda. Vem enligt etablissemanget har de tänkt vara härskare? Jag tar hänsyn till att det finns folk här som inte delar min uppfattning, men det finns autentiska skäl.

  Jag håller dock med Joakim

 3. Knut skriver:

  Feder och Ley var nationalsocialister, Federley kallar sig centerpartist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: