Onsdag och funderingar.

Åkte till jobbet idag och lyssnade på Bandit Rock. De talade om 60000 kr mannen som vägrade ta en kvinna i handen.  Kent Ekeroth skriver på Newsmill om detta. Det som slog mig var att när jag lyssnade på radion var programledarnas rädsla. De visste att de inte kunde undgå att nämna ämnet. Men de var livrädda för vad folk  som ringde in skulle säga. De var så PK aktiga att de hellre stängde ner en lyssnare innan han en hann öppna munnen. Resten var ett ursäktande för den muslimska invandringen. Om det nu är så att de vill ta sina seder och religioner med sig över allt undrar jag varför de inte flyttar till länder som hedrar kvinnoförtryck och diskriminering? Varför skall de blankt till Norden? Kan det vara att norden för dem är en magnet? Länderna som förut var mjölk och honung för medborgarna? Vi har dessutom ett gammalt bondeparti som gått och blivit ett reklam parti för dragshow. Jag undrar va de gamla skaparna av centern tänker på då de ser dagen Center partister? Fredrik/Ursula

Det kanske därför alla skrattar i bakgrunden åt Sverige, vi har tagit emot mest av lyckosökarna och har politiker som prioriterar allt annat än Sverige?

Varjager

8 Responses to Onsdag och funderingar.

 1. elfyma+ skriver:

  Fredrik/Ursula: Förutom det komiska inslaget så är det märkligt hur Fredrik kan skylla korruptionen på sitt alter ego ”Ursula”. De har väl samma personnummer och identitet i folkbokföringen ?.
  Så om Fredrik kommer in i Riksdagen så följer den korrumperade ”Ursula” med på köpet, vilket borde stämma till eftertanke även i dekadenta centerkretsar i Stockholms innerstad. Personlighetsklyvningen påminner om ”Doktor Jekyll och mister Hyde”.

  Är det så här vi får se Fredrik (eller ”Ursula”), efter Centerns väntade valnederlag 2010 ?
  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sodra_teatern/pressrelease/view/en-smak-av-berlin-burlesk-och-dekadens-under-bok-och-biblioteksmaessan-169404

 2. Lillan skriver:

  Europa skrattar ännu inte så mycket åt Sverige, men vänta bara när även nekrofili och tidelag kommer att representeras i riksdagen av folkvalda.

 3. flemens skriver:

  Klicka för att komma åt T7324-08%20avid.pdf

  Där är domen, så kan alla själva bilda sig en uppfattning. I den har kränktemannens handledare ett vittnesmål om lite annat än vad den kränktemannen själv säger.

 4. Göran skriver:

  Den enorma asyl- och anhöriginvandringen är en oavbruten pågående guldrush, liknande den i Amerika 1896 då alla skulle till Klondike för att vaska guld. Enda skillnaden är att i Klondike ficka man vaska fram guldet själv. Här kommer det rätt in på lönekontot en gång per månad, utan att man själv behöver skita ner sina fingrar. Tycker man bidragen är för klena ja, då rycker DO in.

 5. Göran skriver:

  flemens

  Jag har nu läst domen. Efter vad jag förstår är domen, om man gjort en korrekt tolkning av svensk lagstiftning, skriven uteslutande för att passa ett svenskt mångkulturellt samhället. Hänsyn till svenska seder och bruk syns här inte den ringaste tillstymmelse av. Sverige har för svenskarna blivit utlandet. Skall vi få det tillbaka får vi allt kämpa på riktigt.

 6. […] mat eller mycket sex ? Min ”arbetsgivare” Varjager skrev igår en betraktelse om Fredrick/Ulrika och andra underligheter i dagens […]

 7. xmaverickx skriver:

  Ett mycket tydligt exempel på att det är dårarna som sitter och styr över svenska folket.
  Scizofrena,psykopater,mytomaner,m.m.

 8. spikharry skriver:

  Bandit Rock (före detta morrongänget) har spårat ut totalt precis som dom flesta andra radiokanaler och tidningar.

  Framför någon minsta lilla kritik mot Islam eller muslimer så åker luren på direkt.

  Förra året ringde jag in och frågade varför dom tyckte det var okey att kalla Danska folket för rasister och Norrmännen för dumma idioter.

  Svaret blev ”tål du inte skämt”?

  PS Peter Sandholt på fyllan säger däremot ofta sanningen.

  Ha en bra kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: