Det nya Sverige.

Ingen i Fittja vill prata med Polisen för att lösa brott. Det var väl kul att det nya stam Sverige växer fram? Från DN.

”Polisen har ännu inte gjort något gripande efter skottdramat på Ungdomens hus i Fittja den 17 januari. ”Det är svårt att jobba i de här områdena där väldigt få vill prata med polisen”, säger Torsten Alm, kriminalinspektör vid Södertörnspolisen, till DN.se.
Drygt tre veckor senare har polisen ännu inte gripit någon misstänkt. Utredningen försvåras av att många av de boende i Fittjaområdet håller inne med vad de kan tänkas veta, menar Torsten Alm vid Södertörnspolisen. När polisen anlände till Ungdomens hus kort efter skottlossningen var det bara omkring tio personer kvar i lokalen. Av dem som hade hunnit lämna platsen har polisen bara lyckats nå och höra ett fåtal.

– Det är någon slags gangsterromantik som gäller i de här områdena. Vi vet att det pratas mycket men så fort vi kommer i närheten är det tyst, vi får väldigt få förstahandsuppgifter, säger Torsten Alm.”

Vad vi blir berikade……

Varjager

6 Responses to Det nya Sverige.

 1. Blodsven skriver:

  ”Svårt att jobba i de här områdena”??? Va i helvete Torsten, missade du kursen om dialogpolisernas förträfflighet? Eller lever du oxå i PK-stollarnas verklighet där klarspråk är strängeligen förbjudet, fast det du egentligen menar….

 2. elfyma+ skriver:

  Det är väl numera som i Afghanistan eller Irak ?
  Varför inte ta hem ISAF-trupperna och sätta in dom i de svenska klansamällena i stället ?

 3. TARZAN skriver:

  Jag tror Fittja var en av de första varnings signalerna om att multi kulti inte fungerar. Jag kommer ihåg Fittja boys ( urk turkar) som levde rövare där och krävde stora polisresurser. Tror det var 20 år sen. Här skulle myndigheter och regering och riksdag förstått vad som väntade Sverige om vi hade en okontrollerad invandring. Men det gjorde man inte och nu har vi 120 st utanförskaps områden med turkar och MENA folk och Somalier och gud vet allt.
  Jag har för mig att galningarna i
  Fucked for life kommer från samma trakter

 4. vaken skriver:

  Det är bara bra. Låt dem segregera sig bara. Låt dem leva i parallellsamhällen gentemot det etniska Sverige. Låt balkaniseringen fortsätta.

  Till slut måste svensken i gemen ta ställning.

 5. Hussar skriver:

  Ingenting kommer att hända med dessa sk utanförskapsområdena. Särskilt lärarkåren hyllar ju ständigt den fantastiska mångkulturen i områden som Fittja.
  Varje stad kommer i framtiden att ha minst ett, helst flera, helt egna rosengård.

 6. Lillan skriver:

  Att massimportera människor som i sekler har levt av banditism, släktfejder, rövarband och ”jag dödar dig” som §1 i deras levnadsmanual, har blivit Sveriges största problem. Deras seder och bruk, ideer och värderingar sitter bergfast i deras ryggmärk, att inbilla sig att kunna domesticera dom med dialoger och pengar är dömt att totalt mysslyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: